ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Πλεύρης: Παράταση της αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών – Επανεξετάζονται όλα τα μέτρα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αφού δεν αναμένεται να επιστρέψουν, γιατί δεν τους απολύετε; Ε;; Δεν έχει ξανά υπάρξει πιο καταστροφική, πιο προδοτική και πιο σιχαμένη κυβέρνηση στην ιστορία του Ελληνικού έθνους. Μιλάμε για τον ορισμό της παλιανθρωπιάς και της αποκτήνωσης. Το ότι βρίσκει 25% υποστήριξη από γιδοραγιάδες αυτό το έκτρωμα είναι αιτία βαθιάς απόγνωσης..Η πρόθεση του υπουργείου ήταν να τους αναγκάσουν να βρουν άλλη δουλειά και να παραιτηθούν από δικαιώματα αποζημίωσης. Η απανθρωπιά σε όλο της το μεγαλείο. Από την άλλη βοηθάνε την Ουκρανία ... Υποκριτές!!!!!

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης είπε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφψνο του ΣΚΑΪ, πως μέχρι αύριο θα έχει κατατεθεί στη Βουλή η διάταξη για την νέα παράταση της αναστολής των ανεμβολίαστων υγειονομικών του ΕΣΥ.

Όπως εξήγησε ο κ. Πλεύρης, η αναστολή θα είναι πολύμηνη και θα διαρκεί όσο διαρκούν και οι παρατάσεις των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού. Ξεκαθάρισε ότι σε μια πρώτη φάση προκρίνεται η παράταση της αναστολής, και αργότερα θα παρθεί η τελική απόφαση για το αν οι άνθρωποι αυτοί θα δουν την πόρτα της εξόδου από το ΕΣΥ. Πάντως, ο κ. Πλεύρης τόνισε πως οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί «δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο ΕΣΥ αν δεν εμβολιαστούν».

Αναφερόμενος στα μέτρα για την πανδημία, ο κ. Πλεύρης τόνισε ότι θα γίνει επαναξιολόγηση όλων των μέτρων είτε σε αυτή είτε στην επόμενη συνεδρίαση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων. Ο κ. Πλεύρης σημείωσε ότι ο στόχος είναι να χαλαρώνουν τα μέτρα όσο πλησιάζουμε στο καλοκαίρι.

Ωστόσο, υπογράμμισε ότι όποιο μέτρο αρθεί, όπως η χρήση των πιστοποιητικών, θα αρθεί με την προϋπόθεση επανεξέτασής του όσο πλησιάζει το φθινόπωρο.

Σχετικά με το ενδεχόμενο χορήγησης της 4ης δόσης του εμβολίου, ο υπουργός Υγείας εκτίμησε ότι η επιστημονική κοινότητα βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απόφασης και αναλόγως θα κινηθεί και η πολιτεία.

«Οι επιστήμονες είναι σε επικοινωνία με τις εταιρίες και μέσα στον Απρίλιο θα έχει ξεκαθαρίσει αν θα χορηγηθεί τέταρτη δόση του εμβολίου ή θα πάμε σε ένα ετήσιο εμβόλιο όπως αυτό της γρίπης», είπε ο Θάνος Πλεύρης χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα , είδα την φωτογραφία το καθυστερημένο και δεν κρατιέμαι να μην σχολιάσω. Το ότι νούμερα σαν του λόγου του (του τσίρκου) έχουμε για υπουργούς λέει πολλά . Συζητάμε για μίσος κατά των Ελλήνων , υπάρχουν γιατροί που πεινάνε με τα καραγκιοζιλίκια τους , ξέρω αρκετά ζευγάρια γιατρών που τσιμπήθηκαν να μην πεινάσουν δυστυχώς ενώ δεν ήθελαν, και τρέφουν μίσος για τα νούμερα αυτά .
Η μεγαλύτερη ξεφτίλα βέβαια είναι οι ιατρικοί και νοσοκομειακοί σύλλογοι που με μια 3μερη απεργία στην αρχή θα το είχαν λήξει το σόου. Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι οι περισσότεροι έγιναν γιατροί για τα φράγκα (καλοί ή κακοί δεν το εξετάζουμε) και όχι για το λειτούργημα . Εδώ ο γυναικολόγος που πηγαίναμε εμείς στα 2 παιδιά στέλνει τις έγκυες μαζικά για εμβόλιο χωρίς 2η σκέψη . 3 περιπτώσεις ξέρω με νοσηλευόμενες με επιπλοκές λόγω εμβολίου λίγο μετά που το έκαναν (οι 2 δικές του). Και δυστυχώς γειτόνισσα μου είπε για φίλη της κόρης της στα Μάλια ετών 24 που γέννησε μωρό με υδροκεφαλισμό πρόσφατα , την κατάρα μας να έχουν.
Το ότι χαλαρώνουν τα πάντα λόγω τουρισμού και θα μας ξαναθυμηθούν από Οκτώβρη που θα φύγουν οι τουρίστες τα μέτρα αποδεικνύει το γελοίο του πράγματος-δράματος . Συν την από το παράθυρο ιδιωτικοποίηση που θέλουν να κάνουν στην υγεία.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα (μάλλον το ίδιο) αλλά εδώ στα σχολεία του Ηρακλείου λείπουν μονίμως με κορωνοϊό οι μισοί καθηγητές που είναι 3πλο τσιμπημένοι και οι αντίστοιχοι μαθητές . Στο δικό μας σχολείο 2η βδομάδα δεν λειτουργεί ολοήμερο ούτε πρωινή βάρδια 7:15 γιατί δεν φτάνουν οι καθηγητές ούτε για τις αναπληρώσεις . Χτες βράδυ είχα email και από το δημοτικό και από το νηπιαγωγείο ότι θέλει rapid για να πάνε σήμερα τα παιδιά και επειδή ήταν κλειστά το φαρμακείο με το σάλιο δεν τα έστειλα . Η δασκάλα του γιου μου ξανά κόλλησε (3η-4η φορά) και με την 3 δόση έλειψε μια βδομάδα όταν το έκανε + οι συμμαθητές του ξανά που πρόκοψαν οι γονείς τους να τους πάνε (αρκετοί φίλοι του).
Οι σύλλογοι καθηγητών πανελληνίως μαθηματικά και στατιστική δεν ξέρουν να πονηρευτούν πως τους την έκαναν και τους κορόιδεψαν ? κάθε 2ο μήνα άρρωστοι?

kakos04
Μια διόρθωση σε αυτό που έγραψες από τον Πλεύρη

Οι επιστήμονες είναι σε επικοινωνία με τις εταιρίες (για τις μίζες) και μέσα στον Απρίλιο......

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οτι αξιζει να πεσει στο κεφαλι τους,και οι γιατροι εκατσαν κατω σαν τις κλωσες και οι καθηγητες και ολοι οσοι ειναι σε θεση ευθυνης.
Να κανω μια περιγραφη ο εγκεφαλος δεν ειναι μονος του εχει ολοκληρο κεντρικο νευρικο συστημα που παει μεχρι το τελος της σπονδυλικης στηλης ετσι περιγραφεται σαν ενα ριζικο συστημα.
Ετσι να φανταστειται οτι ειναι και η σαπιλα σαν ενας καρκινος ειναι παντου απλωμενη και ενα πραγμα την κανει καλα το...γαμησι δεν υπαρχει αλλη λυση.
Αν δεν χυθει αιμα αυτοι δεν κανουν πισω αλλα πρεπει να ειναι το δικο τους αλλιως δεν τους νοιαζει.
Λυκαστρε δες τι λενε τα καναλια για την Μακεδονια,τα ιδια ελεγε και εκεινο το πουσταριο του συριζα οτι οι προσφυγες κοντραρουν για την συμφωνια των Πρεσπων.
Οτι εχει σχεση με Ελλαδα τους φερνει αναγουλα ο πολεμος που ερχεται θα ειναι η ευκαιρια μας να τους παλουκωσουμε μια και καλη.
Ελπιζω οσοι απο αυτους σε διαβαζουν τωρα να μαθουν ενα και μονο πραγμα εχουμε και εμεις χερια που φτανουν μακρια και θελουμε δικαιοσυνη οπως και να καταληξει το πραγμα.
Θα τους θυμομαστε και αυτους και τα παιδια τους.
Ποσα χρονια εψαχναν το Εφιαλτη οι Σπαρτιατες?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Λυκαστρε δες τι λενε τα καναλια για την Μακεδονια,τα ιδια ελεγε και εκεινο το πουσταριο του συριζα οτι οι προσφυγες κοντραρουν για την συμφωνια των Πρεσπων."

Τα βλέπω φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ ...πως δεν τα βλέπω. Τα φωνάζω εδώ και χρόνια.Πρέπει να κάνουμε λέει "αναγκαίες υποχωρήσεις" για να υπάρξει σταθερότητα για καμιά 10αριά χρόνια. Μετά, θα κάνουν "αναγκαίες υποχωρήσεις" τα παιδιά σας, και μετά τα εγγόνια σας. Έτσι είναι ο υποταγμένος ραγιάς. Μέχρι να μαζευτούν όσοι μείνουν όρθιοι από το μπόλι και όσοι επιζήσουν σε κάνα ξερονήσι. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ. Την εξολόθρευση του Έλληνα....θέλουν την χώρα που λέγεται Ελλάς αλλά ΔΙΧΩΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ούτε Εφιάλτης δεν χρειάζεται πλέον....για τους Έλληνες το διάστημα μεταξύ 18 και 30 ετών πάει χαμένο αναπαραγωγικά. Όταν ένα έθνος αποφασίζει να κάνει παιδιά μετά τα 30, θα χαθεί λόγω εθνών που κάνουν πολλά παιδιά νωρίς. Πριν την αντικατάσταση πληθυσμών, χαθήκαμε λόγω σεξουαλικών συνηθειών.

Ανώνυμος είπε...

Μολις φτιαξει -λεμε τωρα-το "ταγαρι" το μαιευτηριο με απευθειας αναθεση στην Μαριουπολη θα στειλει πακετο ολους τους υγιειονομικους εκει.
Εργολαβια συνεργαζομενοι ΚΕΕΛΠΝΟ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ & ΣΙΑ. Την διαχειρηση του νοσοκομειου εξυπακουεται οτι θα την αναλαβει ο σουπερμαν Χατζηκρουεζας.Για να μην λετε οτι δεν φτιαχνει νοσοκομεία

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, για αύξηση πληθυσμού χρειάζονται κίνητρα και καλή ψυχολογία , να μειωθεί η ανασφάλεια ( κυρίως οικονομική και εργασιακή). Τώρα στα χοντρά ζόρια είχαμε στο παρελθόν παραδείγματα ιστορικά, γενίτσαρους ή παιδομαζώματα παγκοσμίως για αύξηση στρατιωτών ή πληθυσμού (Τούρκοι, Μογγολοι κτλ) , τις λευκές σφήκες για κατάληψη βασιλείων που συνεχίζεται αλλιώς στις μέρες μας.
Μαθητής έβλεπα το Babylon 5 να ξεσκάσω. Στην σειρά σε κάποια επεισόδια είχε ανθρώπους με δυνατότητες τηλεπάθειας αλλά ήταν 1/1000000 γενικού πληθυσμού που τους φοβόταν . Για να αυξηθεί ο αριθμός τους για ασφάλεια ήταν υποχρεωτικό μεταξύ τους να τεκνοποιούν με βάση γενετικά πρότυπα οι ανύπαντροι - ντες ανά τακτά διαστήματα και αν δεν τα έβρισκαν είχαν ιδρύματα-εσώκλειστα σχολεία για την ανατροφή των παιδιών σε ρυθμούς καταιγιστικούς. Ελπίζω να μην φτάσουμε σε αυτό.
Επίσης πολύ καλό είναι και το βιβλίο The Enders Game. Καλό βράδυ σε όλους.