ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Αγαπητοί μου σουβλατζήδες....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αγαπητοί μου σουβλατζήδες....
 
Αν κάνετε το λάθος και πουλάτε πιτόγυρο σε αυτή την τιμή, να θυμηθείτε ότι κάποιοι δικηγόροι κάνουν πολύ καλές τιμές σε αιτήσεις πτωχεύσεων. εξώσεις, διαταγών πληρωμής, εκτελέσων και προσωποκρατήσεων για χρέη προς το δημόσιο.
 
Όταν ο πελάτης απαντά "απ' όλα" δεν εννοεί μαζί με το τζατζίκι να του βάλετε και την ρήτρα αναπροσαρμογής του λογαριασμού σας της ΔΕΗ 🙂 .
Για τις αυξήσεις και τα χαράτσια να απευθυνθείτε αλλού αλλιώς το κανόνι το έχετε σιγουράκι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

12 σχόλια:

kakos04 είπε...

Μην το ψάχνεις, επειδή πατάω με χάρη 🤣στα μεταλλικά σκαλοπάτια στο μαγαζί και έκοψαν από την μια πλευρά γκουχ γκουχ, κάναμε ηλεκτροκολληση το μεσημέρι με έναν φίλο να τα δυναμώσουμε μετά που έκλεισα . Μια που αργήσαμε και πεινουσαμε κατά τις 3 παραγγειλαμε ελαφριά να μην το ψυλλιαστουν οι γυναίκες μας και μουρμουριζουν ότι δεν τρώμε με όρεξη το φαγητό τους μετά
. 4 καλαμάκια κοτόπουλο κ 2 πατάτες 13.60 στο Ηράκλειο ( καλαμάκι meat bar). Ομοιοπαθής και εσύ?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ομοιοπαθής και εσύ? "

Εξαρτάται Νικόλα μου πως εννοείς το ομοιοπαθής. χα χα γυναίκα δεν έχω για να μου γκρινιάζει ότι δεν τρώω το φαγητό της με όρεξη. Και επειδή δεν γίνεται να τρώμε όλο σουβλάκια και από έξω..μαγειρεύω και μάλιστα πολύ καλά μόνος μου. Μόνο όταν είμαι πολύ κουρασμένος παραγγέλνω από έξω...

Λοιπόν διάβασε τιμές εδώ σε μένα :

Σουβλακια/σουτζουκάκια/κοτοσουβλάκι/πανσετάκι τιμή τεμαχίου 1,50 ευρώ.

Τιμή ανά σάντουιτς με όλα τα επάνω και γύρο κοτόπουλο 3,20 μέσα με πατάτες και με απ'όλα.

Κλάμπ-σάντουιτς 4.5 ευρώ

Κοτόπουλο ΟΛΟΚΛΗΡΟ στην σχάρα 12 ευρώ...μαζί με πατάτες στρόγγυλοκομμένες και κεφαλοτύρι.

Πίτσα οικογενειακή απ'όλα 5.5 ευρώ...και παίρνω δώρο λουκουμάδες.!! χα χα χα

Στην Κρήτη από ανέκαθεν είστε πολύ ποιο ακριβοί. Σε όλα και όχι μόνο στο φαγητό...αλλά και στα ενοίκια και γενικά στο κόστος ζωής, και στα ποτά έξω στα μπαράκια.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ένα κοντινό μου σουβλατζίδικο της γειτονιάς παίρνω με 2.80 το σάντουιτς σε ψωμάκι μεγάλο στρόγγυλο με κοτόπουλο φιλέτο μέσα ψημένο στα κάρβουνα και με απ΄ολα.

Βέβαια μου αρέσει το σπιτικό μαγειρεμένο φαγητό..σήμερα μαγείρεψα κοτόπουλο με κριθαράκι στην κατσαρόλα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ερχεται κρισ για κοψτε το φαγητο κρομυδ ελαιας και κατενον υειαν.

kakos04 είπε...

Εσεις είσαστε φτηνοί εκεί , τα κακά του τουρισμού εδώ , να μην πω και για ποιότητα εδώ .

Άσχετο , θα τολμήσει ο προδότης να τα δώσει ?
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/ektakto-to-kievo-zitise-apo-ton-k-mitsotaki-na-tou-paradosei-tous-s-300pmu1-tha-to-kanei-ki-ayto/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...ναι έχουμε αυτήν την κακή συνήθεια να τρώμε.! Τι να κάνουμε το καλό και νόστιμο φαγητό είναι μια από τις απολαύσεις αυτής της ζωής εδώ στις 3 διαστάσεις.!! Όταν θα πάμε στην 4η η 5η διάσταση τότε δεν θα χρειάζεται να τρώμε. χα χα χα

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Οσο ειμαστε εδω θα τρωμε θα πεινουμε τα καλυτερα γιατι ο αγωνας θελει καλο φαγητο.
Παρεπιπτοντως αλλαζει και η τοποθεσια του Μακεδονομαχου,με χει φυγει το κλανιδι απο το περπατημα.
Παντως καποτε που ειχα παει Ηρακλειο για τον αρραβωνα φιλου οι μεριδες ηταν τεραστιες αξιζαν τα λεφτα τους,τωρα τι εγινε?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Νικόλα...το σκέφτεται πολύ να τα δώσει, διότι σύμφωνα με τον αστρολογικό του χάρτη δείχνει να μισεί την Ελλάδα και ότι έχει διαστροφές. Έχει μια Αφροδίτη που κάνει εξάγωνο με τον Άρη, αλλά έχει και έναν Ποσειδώνα στον Σκορπιό που κάνει τετράγωνο με τον Δία και μάλιστα με βάση το ηλιακό του ωροσκόπιο αυτός πέφτει στον 8 οίκο και αυτό μας δείχνει διαστροφές.!!!

Σε αυτήν την φάση όμως της ζωής του έχει αρκετές δύσκολες όψεις...έχει τον Κρόνο να έχει περάσει πάνω από την Αφροδίτη και τον Ερμή του,και να πηγαίνει να συναντήσει τον Δία και τον Ποσειδώνα, άρα εδώ θα γίνουν ακόμα ποιο δύσκολα τα πράγματα για αυτόν. Όταν λοιπόν ο Κρόνος θα τα ενεργοποιήσει αυτά θα πέσει στον λάκκο με τα φίδια.!!!!

Άλλωστε αυτή η όψη Δία Ποσειδώνα που έχει είναι από μόνη της η όψη της Ύβρεως οπότε τώρα πάει για την Άτη και την απόλυτη τρέλα. Ακόμα και τα ίδια τα ΜΜΕ που τόσο καιρό τα χρησιμοποίησε τόσο καλά, θα γυρίσουν και αυτά εναντίων του.(ο Ερμής του βάλλεται από τον Ουρανό). Αλλά το ποιό σημαντικό είναι ότι προς το τέλος της χρονιάς που ο Κρόνος θα φτάσει στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου...θα του χτυπήσει τον Δία και τον Ποσειδώνα...και θα τον χτυπήσει σε εκείνο το σημείο που πονάει.!

Όταν ο Δίας θα μπει στον Κριό θα κάνει κάποιες προσπάθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα να κρατηθεί πάνω στην εξουσία...όμως τότε θα περάσει και ο Κρόνος από τους Ιχθείς και το 23-24 θα είναι πάρα πολύ δύσκολες χρονιές για αυτόν. Από αυτόν τον Μάιο και μετά και για όλο το καλοκαίρι που τον χτυπάνε οι εκλείψεις , αλλά κυρίως από τα μέσα Αυγούστου και μετά που ο Άρης θα μπεί στους Διδύμους, θα του χτυπάει σταθερά τον ήλιο του , τον Πλούτωνα του και τον Ουρανό του.

Οπότε θεωρώ εκεί προς τα τέλη Μαΐου μαζί με τις εκλείψεις ο Άρης θα αρχίσει να τον βάζει σε μια κατάσταση άμυνας και κινδύνου.!! Θα νιώσει καλά στο πετσί του..τι πάει να πει να τα καταστρέφεις συνειδητά την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Ο τύπος είναι άρρωστος ψυχολογικά...και έχει διαστροφές...και ο γάμος του είναι για τους τύπους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Με λίγα λόγια και απλά από τις εκλείψεις Απριλίου και Μαΐου ειδικά και μετά θα του την δώσουνε στο δόξα πατρί ...αλλά εκεί που θα αποτελειωθεί είναι από τον Αύγουστο και μετά και ιδίως το Φθινόπωρο που έρχεται. Αυτό το διάστημα έχει ξεπεράσει το διάστημα της Ύβρεως και είναι στην Άτη στην απόλυτη τρέλα που λέμε αν δεν σταματήσει αυτά που κάνει...μετά θα έρθει η Νέμεση και θα ρίξει πολύ κλάμα.

Διότι όχι μόνο θα πέσει, αυτό σας το λέω εδώ και καιρό...αλλά θα πέσει παταγωδώς, ηχηρά και άσχημα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

χαχχαχαχαχ φυλλο και φτερο την εκανες την παλιοαδελφη του ελεους,κανεις πουστης δεν εχει δοξασμενο τελος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...αν ήξερα και τον Ωροσκόπο του (τον κρύβουν) θα μπορούσα να μιλήσω με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια. Ξέρεις και ο έτερος Καππαδόκης ο Ερντογάν ψάρι είναι...βέβαια δεν είναι μπακαλιάρος σκορδαλιά σαν το εδώ πυροβολημένο...αλλά καρχαρίας. Έρχονται και για αυτόν όμως δύσκολες μέρες . Όπως έχω ξαναγράψει αυτοί οι δύο μαζί θα πέσουν.!!

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Δεν ξερω αυτα που ξερεις αλλα ψυχανεμιζομαι οτι ετσι θα γινει,δεμενες ειναι οι μοιρες τους,ετσι θελει ο δεσποτης της Ελλαδας αλλα λογαριαζει χωρις τον Κοντοπουτινο,τελικα καταληγω να καβαντζαρω περισσοτερα ποτα γιατι θα εχει πολυ σασπενς η υποθεση καπως πρεπει να γουσταρω και γω