ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ.

 🔴 #UPDATE
Eyewitnesses from Kamyaran, Iranian Kurdistan's Kermanshah province, recorded suspected missiles flying over the city towards Erbil.

Allegedly recorded minutes before the large explosions sounds were heard in Erbil. #Kurdistan #TwitterKurds #Erbil #Iran pic.twitter.com/yXgdHltMgt

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Mάλιστα...χτύπησε λέει το Ιράν με βαλλιστικούς πυραύλους αμερικάνικους στόχους στην πόλη Αρμπρίλ*  ιρακινό Κουρδιστάν. Βέβαια στόχος τους δεν ήταν οι Ουσαίοι αλλά οι γαμψομύτηδες...αλλά όλως τυχαίως πάλι έκαναν λάθος, και οι πύραυλοι χτύπησαν πάλι στον γάμο του καραγκιόζη.!! Θύματα μέχρι στιγμής ΔΕΝ υπάρχουν.! Το πως γίνεται και δεν υπάρχουν θύματα κάθε φορά είναι ένα μυστήριο πράγμα ρε παίδες.

Είτε οι Ιρακινοί είναι ντιπ χαζοί και άσχετοι....είτε νομίζουν ότι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί. Πάντως εμείς μια μέρα ΠΡΙΝ είχαμε προειδοποιήσει ΕΔΩ, ότι : .." Σαν την ανταρσία του Μπάουντι αρχίζει να μοιάζει κατά της Δύσης και κατά των ΗΠΑ βασικά αυτός ο πόλεμος που πιθανότατα θα επεκταθεί και σε άλλα πεδία μαχών εκτός Ουκρανίας στο εγγύς μέλλον.". και..." Η Ουκρανία είναι μόνο η αρχή.....Η ανταρσία του Μπάουντι πόσο δύσκολο είναι να εξαπλωθεί;;; ".

Και μέσα σε όλα αυτά , εμείς σαν χώρα θα έχουμε εκλογές μέσα στον Μάιο.!!!  

* Ο πόλεμος που γίνεται εκεί στα Αρ-βηλα ( Αρμπρίλ) δεν γίνεται για το πετρέλαιο...αλλά για κάποια υπόγεια περάσματα στην περιοχή των Αρβηλων Γαυγαμήλων. Τα Τα Άρ-βηλα κάποτε ήταν το παγκόσμιο κέντρο της Σεληνολατρείας. Το όνομα ετυμολογείται από το Αάρ, δηλαδή την Σελήνη στην βαβυλωνιακή γλώσσα και το Βαΐλο δηλαδή τον γνωστό μας Βήλο (θεό Δράκοντα τρικέφαλο). Σε απόσταση 5 χιλιομέτρων  από τον κεντρικό ναό των Ααρβήλων  βρισκόντουσαν τα "Γαυγ α(λ) μάλλα".

(ΓΑΥΓΑ)-ΜΗΛΑ = ΚΥΑΝΗ (Ατλάντεια/Κρόνια)....Ένα εκατομμύριο στρατιώτες είχε παρατάξει ο Δαρείος για να προστατεύσει τα Γαυγά- Μήλα. Η συνέχεια αυτής της ιστορίας παίζεται στις μέρες μας. Τώρα τα Άρ-βηλα (Αάρ-Μπαΐλο) λέγονται Ερμπίλ ή Ιρμπίλ....θα τα πούμε λαμόγια και αυτήν την φορά ..τελειωτικά.!

Δεν υπάρχουν σχόλια: