ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Η Ρωσία επιστρέφει στο Gold Standard.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ρωσία επιστρέφει στο Gold Standard.

Η κυβέρνηση της Ρωσίας αποφάσισε να αφαιρέσει τον ΦΠΑ (φόρο) από τους ράβδους χρυσού. Αυτό το νομοσχέδιο υποβλήθηκε σήμερα 4 Μαρτίου στην Κρατική Δούμα. Με μια αιφνιδιαστική κίνηση  η Ρωσία έκανε το Ρωσικό Ρούβλι το πιο σταθερό νόμισμα σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον,γάμησαν τόσο άσχημα το Δολάριο ΗΠΑ και το ΕΥΡΩ, που κανένα νόμισμα δεν είναι πιθανό να επιβιώσει.

Κανείς σε όλο τον κόσμο δεν θα ευνοήσει ένα δολάριο ΗΠΑ, που δεν θα υποστηρίζεται από τίποτα, από ένα έθνος 30 τρισεκατομμυρίων δολαρίων χρέος, έναντι ενός ρουβλίου που υποστηρίζεται από χρυσό.

Η Ρωσία στην κυριολεξία τσάκισε τις ΗΠΑ και την Ε.Ε. Νομίζετε ότι κάνω πλάκα;;Καθόλου σας πληροφορώ.  Όταν ο Μουαμάρ Καντάφι στη Λιβύη σχεδίαζε ένα νόμισμα με χρυσό για όλη την Αφρική, η Δύση μπήκε στη Λιβύη και τον ανέτρεψε. Όταν ο Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ ανακοίνωσε ότι θα ξεκινούσε να πουλά πετρέλαιο σε νομίσματα διαφορετικά από το Δολάριο ΗΠΑ, δύο μήνες αργότερα έγινε ο πόλεμος στο Ιράκ 2 - και τον κρέμασαν! 

Το δολάριο ΗΠΑ που είναι το μοναδικό αποθεματικό νόμισμα για αυτόν τον πλανήτη είναι ο λόγος για τον οποίο διεξάγονται πόλεμοι και τώρα η Ρωσία τον έχει συντρίψει εντελώς, ολοκληρωτικά.

Όλο αυτό που έλεγαν οι ΗΠΑ μέχρι σήμερα θα αλλάξει ολοκληρωτικά. Οι ΗΠΑ που μέχρι σήμερα έλεγαν «όχι πυρηνικός πόλεμος» και ακόμη και ο υπουργός Άμυνας Lloyd Austin έλεγε  «Όλη αυτή η συζήτηση για πυρηνικό πόλεμο είναι επικίνδυνη, σταματήστε το» πρόκειται να αλλάξει σχεδόν εν μία νυκτί. Οι ΗΠΑ βρίσκονται τώρα σε μια υπαρξιακή κρίση. Το νόμισμά τους μόλις καταστράφηκε τελείως από την απόφαση της Ρωσίας να στηρίξει το ρούβλι με χρυσό.  

 Παρακολουθήστε τη ρητορική των ΗΠΑ για τη Ρωσία από εδώ και μετά. Γιατί, μάλλον θα αρχίσουν να κατηγορούν τα ρωσικά στρατεύματα ότι πέταξαν μωρά από θερμοκοιτίδες στα νοσοκομεία της Ουκρανίας (όπως κατηγόρησαν το Ιράκ) για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο με τη Ρωσία. 

Κατά την προσωπική μου άποψη, ο πόλεμος με τη Ρωσία είναι πλέον δεδομένος. Οι ΗΠΑ και η Ευρώπη δεν έχουν άλλη επιλογή. Για να επιβιώσουν το δολάριο και το ΕΥΡΩ, η Ρωσία πρέπει να σκοτωθεί. 

Πριν από δύο ημέρες, στις 2 Μαρτίου 2022, θυμάμαι ότι είδα μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ είδηση που έγραφε απλώς «η ΕΕ έχει απαγορεύσει την πώληση και εισαγωγή τραπεζογραμματίων της ΕΕ στη Ρωσία. " Θυμάμαι ότι σκέφτηκα ότι αυτό είναι περίεργο. Πώς μπορεί κάποιος να περιορίσει την κίνηση των μετρητών και γιατί να το κάνει;; Τώρα, ξέρουμε.

Σαφώς η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) ενημερώθηκε ότι η Ρωσία επρόκειτο να υποστηρίξει το νόμισμά της με χρυσό και η ΕΕ ήθελε να βεβαιωθεί ότι κανείς στην Ευρώπη δεν θα μπορούσε να πουλήσει ή ακόμα και να φέρει τα μετρητά του ΕΥΡΩ στη Ρωσία για να τα ανταλλάξει με χρυσό συνάλλαγμα! Η ΕΕ γνώριζε ότι αυτό ερχόταν. . . ή τουλάχιστον το φοβόντουσαν έντονα.

Έτσι τώρα, οι άνθρωποι στην Ευρώπη έχουν παραλύσει. Δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΑ για να αγοράσουν κάποιο άλλο είδος χρημάτων χωρίς πρώτα να μετατρέψουν αυτά τα χρήματα σε χρήματα κάποιου άλλου που δεν υπόκειται σε περιορισμό εισόδου στη Ρωσία. Αυτοί οι Τραπεζίτες ΕΙΝΑΙ τύραννοι. Άκρως μοχθηροί τύραννοι.

Σχετικό ΕΔΩ..

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το 'χα ξεχάσει. Και οι Κινέζοι το 'ψηναν το χρυσό γουάν. Λες ν' ακολουθήσουν; Πολύ κακή είδηση. Τη μπουλέψαμε γενικώς...

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Λυκαστρε να σαι καλα αυτη ειναι ενημερωση ,εγω με αυτο το χοντρο κεφαλι κατανοω πλεον οτι δεν υπαρχει γυρισμος σ αυτη την συγκρουση.
Η Ρωσια τους εκοψε τα παπαρια αλλα σαν ολες τις κακες αδελφες τωρα θα δειξουν το αληθινο κακο προσωπο τους τοσο πολυ που και οι εγχωριοι μαλακες που πιστευαν στην Ευρωπη και σε αλλα σκατενια ιδανικα θα τους πεσουν τα σαγονια.

kakos04 είπε...

Κίνηση μεγατόνων, ελπίζω να μην μετατραπεί σε πραγματικούς μεγατονους. Αν ακολουθήσει η Κίνα έχουμε κίνηση ματ. Όπως λες για να έχουν ισχύ τα χαρτιά των φωτοτυπικών πρέπει να καταστρέψουν την Ρωσία παραδείγματά. Πάμε σε άγριες καταστάσεις, αν βλέπαμε λάσπη μέχρι τώρα στην προπαγάνδα, τώρα θα έχουν τα κανόνια της πυροσβεστική ς. Να είσαι καλά για τις πληροφορίες.

Μμ. είπε...



Αυτό δεν είναι είδησις, αυτό είναι Ησιόδου κοσμογονία! Πού την ηλίευσες,
βρε Λυκ.; Όχι βουλωμένο, εξαϋλωμένο γράμμα διαβάζεις εσύ. Χμ, γι αυτό ετοιμάζει τα πυρηνικά ο Ρώσος. Ξέρει τι ερπετόξυλο τον περιμένει.
Ο θεός να βάλει το χέρι του και οι θεοί την υπερτεχνολογία τους.
Και είθε κάτι Κουλομπούληδες και λουγκροΖελέδες να έχουν Πιτυοκάμπτειο
τύχη πρώτοι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτό δεν είναι είδησις, αυτό είναι Ησιόδου κοσμογονία! Πού την ηλίευσες,βρε Λυκ.; "

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και σχολιαστές του Ζ.Ε . Είπαμε φίλε Μμ είμαι πανταχού παρών και πάντα πληρών...εδώ στο φου/μπου, στο τουιτερ, στα ξένα ιστολόγια, σε ξένα πρακτορεία ειδήσεων, εντός εκτός και επί τα αυτά.!!Συνήθως ψάχνω για ειδήσεις που ξεφεύγουν της προσοχής των άλλων. Δεν θέλω να κάνω αναρτήσεις από αυτές που κάνουν όλοι μεταξύ τους.

Και αν δεν μπορώ να βρω κάτι...τότε κάθομαι και σας γράφω τις σκέψεις μου για τα διάφορα τρέχοντα γεωπολιτικά και οικονομικά γεγονότα. Για παράδειγμα....H Συνεννόηση τής Ουάσινγκτον του 89.Ότι έγινε ακριβώς μέχρι το 2021 διατυπωμένο σε 10 σημεία συμφωνίας.

https://en.wikipedia.org/wiki/Washington_Consensus?fbclid=IwAR13c1soF5MyLXAQCK5oUS4UINxJ0aC7dVj15hp2qeaICcDBw85ynyrHHgo