ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Ποτέ την Κυριακή είπαμε ρε χαϊβάνι, αφού δεν το έχεις!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ποτέ την Κυριακή είπαμε ρε χαϊβάνι, αφού δεν το έχεις!
 
Άντε, που τώρα θα νομίζει ο άλλος ότι του την πέσαμε με το βιολογικό μας υπερόπλο να έχουμε άλλα... 😂  

Αφού έθαψε αρκετούς στην χώρα του είπε να συνεχίσει και στο εξωτερικό ο Δρακουμέλ 2. Μια φορά ταξίδεψε κι αυτός για δουλειά και αρρώστησε ο έρμος ... κακώς τον πιέζουμε 😜...Να δεις που τώρα θα κάνει την καραντίνα 4ημερη, για να μην χάσει το επόμενο ΠΣΚ ο άρρωστος...Χαρές που κάνει τώρα ο Ταγίπ.!! Και αυτός καραντίνα είναι..και έχει και σοβαρό θέμα υγείας. Mr Bean τελείως. Σκέτη καταστροφή μιλάμε..πόσους πιθανόν θα κόλλησε μόνο χθές από την ώρα που ξύπνησε μέχρι σήμερα που το ανακοίνωσε.
 
Πες την αλήθεια Κεριακο...Πλασέμπο έκανες έτσι;; Καρφώθηκες, μόνο τους ανεμβολίαστους χτυπά ο ιός μας έλεγες. Στο παραμύθι μας είχες όταν μας έδειχνες στήθος απο σίδερο και καρδιά πατάτα. ΘετιΚούλης εεε;;;; Και μην τολμήσεις να αμφισβητήσεις την επιστήμη! Και 100 τον μηνά στα ανεμβολίαστα γεροντάκια έτσι;
 
Και 7500 ανεμβολίαστοι υγειονομικοί για συνέντευξη στον κ. Τονμπούλογλου. Και να οι διακρίσεις και οι περιορισμοί και οι καραντίνες. Αμ τις μουρίδες που τις πας;; Πρώτα έκανες τον κόσμο να βάζει μάσκα και μετά βρακί.
 
Πες και σύ Σωτήρηηηηη
Που σαι ρε Σωτήρηηηη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: