ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ.

Σε εποχές πανάρχαιες πριν τον Ελληνοατλαντικό πόλεμο, και όταν οι δύο φυλές βρίσκονταν σε ανακωχή οι "θεοί" κατοικούσαν μαζί με τους ανθρώπους. Ο Κρόνος και οι οπαδοί του βέβαια ποτέ δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την ανακωχή και ούτε και την ήθελαν, διότι του χαλούσαν τα σχέδια για την παγκόσμια ηγεμονία του.

Μετά απο πολύ σκέψη το αποφάσισε. Κάλεσε γενική συγκέντρωση στην μεγάλη αίθουσα , και για πρώτη φορά οι Γεννήτορες του ανθρώπινου γένους ήταν εκεί. Είχαν έρθει νωρίτερα απο τους θνητούς αναστατωμένοι, διότι κατάλαβαν τι ετοίμαζε ο Κρόνος. Ο Γηραιότερος καθόταν στην θέση του σκεφτικός και δεν κοιτούσε καθόλου γύρω του, ήταν προσηλωμένος στις βαριές του σκέψεις. Όλοι είχαν καταλάβει ότι κάτι πολύ σοβαρό συνέβαινε. Ο θυμός του Κρόνου δεν κρυβόταν...απο κοντά τον ενίσχυε και ο Ποσειδώνας.

- Έφτασε η ώρα να τελειώνουμε με τους Ολύμπιους είπε με μια βλοσυρή φωνή ο Κρόνος. Ανέχτηκα  για πολύ καιρό να τριγυρίζουν στην γη μου και να μου κάνουν τους φίλους. Από εχθές όμως η στάση τους απέναντι μας δεν κρύβεται. Με την ενθάρρυνση του αρχηγού τους ο Φαέθων ήρθε και πήρε το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ μέσα από την Εστία του Ναού.! Αυτό το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ που μέσα του υπάρχει η Γνώση όλων των Αιώνιων Προγόνων μας βρίσκεται από χθες στην γη των Ελλήνων. Θα ζητήσω από τους Ολύμπιους την άμεση επιστροφή του , αν δεν το κάνουν θα αντιμετωπίσουν σκληρό πόλεμο.

Ένας απο τους Γεννήτορες έστειλε τηλεπαθητικά μια σκέψη του στον Γηραιότερο :

- Tι λέει ο Κρόνος σεβάσμιε;; Αφού αφού ξέρει καλά πως το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ποτέ δεν του ανήκε, ποτέ δεν ήταν δικό του. Και ο Ποσειδώνας είναι και αυτός προδότης και είναι δίπλα του. Τι το θέλουν το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ;;

- Τίποτα παιδί μου μην ανησυχείς. Ξέρει καλά όπως και εσύ ότι το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ είναι δημιούργημα της Αθηνάς και σε αυτήν ανήκει. Αλλά δεν τον απασχολεί αυτό. Είναι απλά η αφορμή για να επιτεθεί στους Ολύμπιους. Περίμενε πολύ καιρό για ένα πρόσχημα για να το κάνει. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να τον μεταπείσω.

Υψώνοντας την φωνή του για να ακουστεί πάνω απο τον οχλοβοή ο Γηραιότερος μίλησε σεμνά :

- Κρόνε , η εξαφάνιση του ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ είναι βεβαίως ένα στίγμα στις σχέσεις με τους Ολύμπιους, αλλά μήπως πρέπει να αναθεωρήσουμε ως προς την σοβαρότητα της;; Ήταν μόνο ένα βιβλίο, και τα μυστικά απο την τεχνογνωσία του τα ξέρει μόνο η Σεβαστή Αθηνά. Οι όποιες γνώσεις είχαμε ήταν τυπικού και τελετουργικού χαρακτήρα.

- Μην την ξαναπείς Σεβαστή, και μην αναφέρεις το όνομα της.! Αντιγύρισε με οργή ο Κρόνος.! Τον τίτλο αυτόν τον έχασε για πάντα. Και δεν ανέχομαι να χάνω οτιδήποτε που είναι ιδιοκτησία μου.!Είναι προσβολή της εξουσίας μου, και θα πάρω εκδίκηση για αυτό.

Οι υπόλοιποι Κρόνιοι διασκεδάζοντας κατά βάθος με την όλη υπόθεση, άρχισαν να αλαλάζουν :

- Εκδίκηση! Εκδίκηση! 

Ο Γηραιότερος για μια ακόμα φορά προσπάθησε να αντιτάξει την φωνή της λογικής :

- Κρόνε, αν κάνεις πόλεμο σε προειδοποιούμε ότι η τιμωρία θα είναι βαριά.!

Ο Κρόνος με ανείπωτη οργή πετώντας ένα βαρύ αντικείμενο στα πόδια του Γηραιότερου βροντοφώναξε :

- Αριστόβουλε (το όνομα του Γηραιότερου) στην γη των Κρονίων κυβερνώ εγώ.! Κανείς δεν μπορεί να μου πει τι θα κάνω. 

Ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε το όνομα του Γηραιότερου στα αυτιά των Γεννητόρων. Την ίδια στιγμή η φωνή του αντήχησε τηλεπαθητικά στο μυαλό του νεότερου από αυτούς :

- Φυσικά και μπορείς να με αποκαλείς με το όνομα μου παιδί μου. Τώρα το ξέρουν όλοι άλλωστε. Ας είναι καλά η ιδιοσυγκρασία του Κρόνου που μου στέρησε το μυστικό μου όνομα! Η διπλωματία και ο Κρόνος έχουν πάρει από καιρό διαζύγιο. Όμως επειδή ο χρόνος μας πιέζει , πρέπει να προλάβεις να δώσεις αναφορά στους Ολύμπιους.

Δίχως άλλη σκέψη ο νεότερος Γενήτορας πατώντας το κουμπί του μικρού τηλεμεταφορέα που είχε πάντα επάνω του, βρέθηκε στο σκάφος του. Εκεί αφού έδωσε τις απαραίτητες φωνητικές εντολές, το σκάφος -σαν να είχε δική του ζωή- πέταξε σε αόρατη μορφή και τον έφερε σε λίγα λεπτά έξω από τον θάλαμο επιχειρήσεων των Ολυμπίων. Διέσχισε τρέχοντας την απόσταση που τον χώριζε και λίγο μετά μπήκε στην αίθουσα όπου βρήκε τους πάντες μαζεμένους και την Αθηνά, πράγμα που τόνιζε την σοβαρότητα της κατάστασης. Για πρώτη φορά έβλεπε την Αθηνά να κάθεται στην θέση της που για χρόνια έμενε άδεια, χωρίς κανείς να τολμά να καθίσει στο κάθισμα της.

Έγινε μια πρώτη ενημέρωση στους Ολύμπιους και όλοι ειρωνεύτηκαν το αίτημα του Κρόνου για την επιστροφή του ΙΕΡΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ. Ο Ζεύς σαν να σκεφτόταν μεγαλόφωνα είπε :

- Αναρωτιέμαι αν η Αθηνά επέστρεφε (μιας και αυτή το έχει) το ΙΕΡΟ ΒΙΒΛΙΟ τι εφεύρημα θα έβρισκε ο Κρόνος για να μας επιτεθεί;;

Όλη η παρέα μισογέλασε, ενώ ο Ασκληπιός πήρε τον λόγο :

- Από πληροφορίες που έχω, τα νέα τους όπλα αφήνουν για πάντα πληγές που δεν κλείνουν. Έτσι μπορεί να είμαστε αθάνατοι, αλλά θα ζούμε μέσα σε πόνο και με πληγές ανοικτές. Δεν θα το συνιστούσα. Γι αυτό τα εργαστήριο μας εργάζονται πυρετωδώς ώστε να βρούν το αντίδοτο.

- Πόσο χρόνο θα σας πάρει αυτό;; ρώτησε ο Ζεύς.

- Περίπου ένα μήνα με ανθρώπινη μέτρηση, Μεγάλε Πατέρα, απάντησε ο Ασκληπιός.

- Μέχρι τότε λοιπόν υπομονή, ξανάπε ο Ζεύς. Ο Θόλος από σήμερα ας πάρει το εκατό της εκατό της προστασίας του. Τα σκάφη θα φεύγουν από τα τέσσερα σημεία των μυστικών περασμάτων. Εσύ Άρη συγκέντρωσε τους άντρες σου στην Εσπερίδα και την Υπερβορεία, έτσι ώστε ότι και αν γίνει, να γίνει έξω από την Γη των Ελλήνων. Εσύ Απόλλωνα , βγάλε τα σκάφη σου , και σε αόρατη μορφή στρατοπεδεύστε στην στρατόσφαιρα. Ο Ερμής θα μείνει μαζί μου στην Αίθουσα Επιχειρήσεων . Και ο Ηρακλής μαζί με τους δικούς του θα περιπολεί στην Γη των Ελλήνων. Τέλος εσύ Ήφαιστε προσπάθησε να αυξήσεις την παραγωγή όπλων και των σκαφών κι αν έχεις κάτι νέο από οπλισμό, είναι η ώρα για να το δοκιμάσουμε.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ (εάν και εφόσον βρω χρόνο και οι "θεοί" με αφήσουν να γράψω την συνέχεια χα χα)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι Θεοί τι απέγιναν Λυκ;Που χάθηκαν;

ΑΡΡ. είπε...


ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
Ζωή χωρίς ηρωισμόν είνε δένδρον χωρίς καρπόν, Όλυμπος χωρίς θεόν,
ήλιος χωρίς λιακάδα.
Ζωή χωρίς αυτοθυσίαν, νίκη χωρίς ουσίαν, ανθρωπότης χωρίς Ελλάδα.
(Ωδάρχης.)


¨Μουσικήν -μυθολόγον- ποίει κι εργάζου¨ ερρωμένως κι εσύ,
ελληνομήστορ Λυκάστορ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ¨Μουσικήν -μυθολόγον- ποίει κι εργάζου¨ ερρωμένως κι εσύ, "

Το κρατώ και αυτό ακριβέ μου φίλε...μαζί με το άλλο για να φτιάξω αυτό που σου είπα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Αυτοί οι Θεοί τι απέγιναν Λυκ;Που χάθηκαν; "

H εντολή και για τις δύο ομάδες ήταν ρητή. Όχι πόλεμος...όχι καταστροφή ΚΑΙ αυτού του πλανήτη. Όποιος παρέβαινε αυτές τις εντολές θα τιμωρούνταν από το Μεγάλο Διαγαλαξιακό Συμπαντικό Συμβούλιο.

Ο Τοποτηρητής τους πήρε τους εναπομείναντες Κρονιους και τους οδήγησε στα βάθη της Ευρασίας όπου και θα παραμείνουν εξόριστοι μέχρι την Αυγή των Νέων Κόσμων. Και τότε θα αποφασιστεί και η τελική τους μοίρα.

Όσο για τους Ολύμπιους όσοι δεν έφυγαν με τα σκάφη τους στο έξωδιάστημα, έμειναν για να αμυνθούν και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα αλλά όχι από θέση ισχύος. Οι Έλληνες που βοήθησαν τους Ολύμπιους ενώ τους ήταν απαγορευμένο...είδαν την αυτοκρατορία τους να συρρικνώνεται και πλήθος βαρβάρων να καταλαμβάνουν την γη τους ανά τους αιώνες. Ωστόσο ένας σπόρος δικός τους θα τους απελευθερώσει και πάλι και θα τους οδηγήσει σε μια νέα αυτοκρατορία που δεν θα την κρατήσουν με τα όπλα ...αλλά με το πνεύμα τους.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Γεια σου ρε Λυκαστρε με τα ωραια σου βγαλε με τα χειρουργικα σου εργαλεια τις μνημες απο μεσα μας,καλα λεει ο φιλος ζωη χωρις αυτοθυσια ,ανθρωποτητα χωρις Ελλαδα,πως καταντησαμε να κυβερναν οι ευνουχοι.

Υ.Γ Και να ακριβαινουν και τα σουβλακια,δε γαμιεστε ρε πουστηδες.

ΑΡΡ. είπε...



Ο Λυκ. στα καλύτερά του. Αιθερία μουσική μνήμη...
.........................................
Ότι η ελληνική ιστορική και φιλοσοφική παρακαταθήκη και μνήμη εξακολουθεί
είναι ο απηγορευμένος καρπός-κόκκινο πανί εις τον τεχνο-παρα-παράδεισον του συγχρόνου σκοταδιστικού εξουσιαστικού συστήματος. Και αυτό επειδή οι άρχοντες του κόσμου τούτου γνωρίζουν ότι ο μοναδικός των αξιόλογος και επικίνδυνος αντίπαλος είναι μόνο το αληθώς, ανθρωπιστικό και απελευθερωτικό, ελληνικό πνεύμα. Κινδυνεύουσι όθεν σοβαρώς από τον ενδεχόμενον οι γευσόμενοι αυτού του πνευματικού μεταμορφωτικού καρπού αναμνησθώσι το ένθεον χρυσούν παρελθόν του ανθρώπου και αναλάβωσι την αρχαίαν, ουρανίαν, την τρισένδοξον αυτών ελληνανθρωπίνην ταυτότητα. Όπερ σημαίνει ότι γνωρίσαντες τον ελληνικόν αληθινόν, άνω και κάτω, παράδεισον και θεόν της αληθείας, της ελευθερίας, του δικαίου και της αρετής, των οποίων άνευ ούτε ειρήνη ούτε και αδελφοσύνη ουσιαστική δυνατόν υπάρχειν, απορρίψωσι και ανατρέψωσι αμέσως το υφιστάμενον σατανοτυραννικόν πλανητικόν καθεστώς της θεσμοποιημένης βίας και του θεοποιηθέντος ψεύδους...