ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΑΕΤΩΝ"...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ "ΑΕΤΩΝ"...ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.

Άρχισε για τα καλα ο Τραμπ τον πόλεμο στο εσωτερικό των ΗΠΑ και στην κυβέρνηση των Δημοκρατικών και ο Πούτιν στο εξωτερικό να σφαλιαρίζει τον Μπάιντεν.
 
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μήνυσε τη Χίλαρι Κλίντον, τους Δημοκρατικούς, τους δικηγόρους τους, πρώην υπαλλήλους του FBI και όλους όσους συνδέονται με τον «Φάκελο Steele» για συνωμοσία για να τον κατηγορήσουν ψευδώς για «συμπαιγνία» με τη Ρωσία το 2016 και υπονόμευση της προεδρίας του στη συνέχεια. 
 
Η μήνυση , που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο στη Νότια Περιφέρεια της Φλόριντα την Πέμπτη, ζητά αποζημίωση 72 εκατομμυρίων δολαρίων, τριπλάσια από τα εκτιμώμενα 24 εκατομμύρια δολάρια σε νομικά έξοδα και άλλες ζημίες που είπε ο Τραμπ ότι υπέστη ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς.
 
«Για χρόνια, η Χίλαρι Κλίντον και οι σύντροφοι της προσπαθούσαν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από την ενοχή καθοδηγώντας τους άλλους να κάνουν τη βρώμικη δουλειά τους για αυτούς. Αυτή η μήνυση επιδιώκει να καταστήσει όλα τα μέρη υπεύθυνα για τις αποτρόπαιες πράξεις τους και να υποστηρίξει τις αρχές της ιερής μας δημοκρατίας», δήλωσε η δικηγόρος του Τραμπ, Αλίνα Χάμπα, σε δήλωση, προσθέτοντας ότι η μήνυση «σκιαγραφεί την άθλια συνωμοσία των κατηγορουμένων να δυσφημήσουν τον Ντόναλντ Τζ. Τραμπ διαδίδοντας ψέματα για να πλέκει μια ψευδή αφήγηση ότι συνέπραξε με τη Ρωσία».
 
Εκτός από την Κλίντον και την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, η μήνυση απευθύνεται και στην πρώην πρόεδρο του DNC, Ντέμπι Γουάσερμαν Σουλτς, και τον επικεφαλής της εκστρατείας της Κλίντον, Τζον Ποντέστα. Ο Κρίστοφερ Στιλ, ο Βρετανός κατάσκοπος που συνέταξε τον περίφημο φάκελο «Τραμπ-Ρωσία». η εταιρεία πολιτικών ερευνών Fusion GPS, η οποία παρήγγειλε τον φάκελο· η δικηγορική εταιρεία Perkins Coie, μέσω της οποίας η Κλίντον πλήρωσε τις Fusion GPS και Steele. και πρώην αξιωματούχοι του FBI James Comey, Andrew McCabe, Peter Strzok, Lisa Page και Kevin Clinesmith – οι οποίοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην έρευνα του Trump για φερόμενες σχέσεις με τη Ρωσία πριν και μετά τις εκλογές.
 
Οι βοηθοί της Κλίντον, Ρόμπι Μουκ, Φίλιπ Ράινς και Τζέικ Σάλιβαν - επί του παρόντος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας - είναι επίσης μεταξύ των κατηγορουμένων, μαζί με τους πρώην δικηγόρους του Perkins Coie, Marc Elias και Michael Sussmann, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον ειδικό εισαγγελέα John Durham για ψέματα στο FBI.
 
«Ενεργώντας σε συνεννόηση, οι κατηγορούμενοι συνωμότησαν κακόβουλα για να πλέξουν μια ψευδή αφήγηση ότι ο Ρεπουμπλικανός αντίπαλός τους, Ντόναλντ Τζ. Τραμπ, συνωμοτούσε με ένα εχθρικό ξένο κράτος», αναφέρει η μήνυση.
 
Οι κατηγορούμενοι παραποίησαν στοιχεία, εξαπάτησαν τις αρχές επιβολής του νόμου και εκμεταλλεύτηκαν την πρόσβασή τους σε «υψηλά ευαίσθητες πηγές δεδομένων» με τρόπο που «ακόμη και τα γεγονότα του Γουότεργκεϊτ ωχριούν σε σύγκριση» , υποστηρίζει επίσης η αγωγή, αναφερόμενη στο σκάνδαλο του 1972 που ανάγκασε την παραίτηση του Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον.
Όταν το σχέδιο απέτυχε να εμποδίσει τον Τραμπ να εκλεγεί, η μήνυση ισχυρίζεται ότι «οι προσπάθειες των κατηγορουμένων συνεχίστηκαν αμείωτες, απλώς μετατοπίζοντας την εστίασή τους στην υπονόμευση της προεδρικής του διακυβέρνησης».
 
Οι δικηγόροι του Τραμπ κατηγορούν τους κατηγορούμενους για παραβίαση του νόμου για τις επιρροές και διεφθαρμένες οργανώσεις (RICO), συνωμοσία, επιζήμιο ψέμα, κακόβουλη δίωξη, απάτη και κατάχρηση υπολογιστών και κλοπή εμπορικών μυστικών, μεταξύ άλλων.
 
Η Κλίντον προσπάθησε να δυσφημήσει τον Τραμπ το 2016 κατηγορώντας τον για «συνεργασία» με τη Ρωσία και κατηγόρησε τη Μόσχα για την υποτιθέμενη παραβίαση των email του DNC και εκείνων του Ποντέστα, τα οποία δημοσιεύθηκαν αργότερα από το WikiLeaks. Ούτε το FBI, ούτε ο ειδικός εισαγγελέας Robert Mueller, ούτε οι έρευνες που διεξήχθησαν από Δημοκρατικούς του Κογκρέσου, δεν βρήκαν ποτέ κανένα στοιχείο για αυτούς τους ισχυρισμούς.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ, στις  7-1-2021 [... Ανέξοδα...Θα χρησιμοποιεί τους οπαδούς και θα παίζει με τους Ρώσους και Κινέζους κατά των Δημοκρατικών ..] 
 
Και τι άλλο σας είχαμε πει ακόμα ΕΔΩ στις 5-4-2021;; [...Μετά την αποπομπή Τραμπ η ΝΤΠ νιώθει ασφαλής ότι τίποτα δεν μπορεί να αποσπάσει την προσοχή του κόσμου απο την πανδημία και να μπορεί να διαταράξει τον έλεγχο της εξουσίας. Τίποτα; Ούτε μια εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία;
Μια εισβολή που τυχόν θα επιφέρει τσουνάμι πολιτικής αστάθειας τόσο στις χώρες της ευρωπαιακής Δύσης, οι οποίες θα δοκιμαστούν σκληρά για ποια στάση θα κρατήσουν εν μέσω δικών τους εσωτερικών προβλημάτων, όσο και στο εσωτερικό των ΗΠΑ με τα 70.000.000 οπαδών "φιλειρηνιστών" του Τραμπ; Μην ξεχνάμε ότι Τραμπ και Πούτιν έπαιζαν στο ίδιο γήπεδο κατά της ΝΤΠ...]
 
Το λέγαμε τότε...Το μόνο που μένει πια για τους Ρώσους είναι μια αφορμή.  Ποιός άραγε θα την δώσει.;;Η  διαμάχη μεταξύ Agartha και Shambhala από το παρασκήνιο, έχει περάσει στο προσκήνιο, είναι πλέον εμφανής. Ακόμα και μέσα από τις ταινίες που κυκλοφορούν την καταλαβαίνει κανείς αυτήν την σύγκρουση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο...Godzilla vs. Kong.
 
Υ.Γ Είχαμε προειδοποιήσει ΠΡΙΝ γίνουν τα γεγονότα από τον Απρίλιο του 2020 ΕΔΩ...ξέρουμε και τι θα γίνει στην συνέχεια...αλλά όλα στην ώρα τους. Τα πράγματα πάνε όπως ακριβώς θέλουμε να πάνε. Άλλωστε η Αλίκη δεν...βιάζεται. 

12 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τον πόλεμο στην Ουκρανία τον είχαμε προβλέψει εδώ και 1 χρόνο πριν .Δεν ήταν δύσκολο Η στατιστική η Ιστορία είναι η ίδια και από τους δύο παίχτες Ρωσια - ΗΠΑ. Άλλαξε όμως το προφίλ ενός των δύο ηγετών. Ήρθε ο Μπάιντεν. Ο απόλυτα ικανός να πυροδοτήσει τον πόλεμο αυτόν. Και πράγματι το έκανε.

Και τώρα στην ατζέντα μπαίνει Αζερμπαιτζάν .. δυστυχώς Το κρας τεστ του 2020 στο Ναγκόρμο Καραμπάχ σε συνδυασμό με την ατολμία της ΕΕ, τις διεθνείς κυρώσεις και την στάση της Τουρκίας δείχνει τι έρχεται. Το αζέρικο αέριο θα λείψει από την Ευρώπη για τα καλά.Όλα θα εξαρτηθούν στο πόσο γρήγορα θα επισπεύσει ο Ρώσος τον πόλεμο στην Ουκρανία. Γιατί μέχρι τώρα με τον σχεδιασμό που πάει θα τον παρατείνει μέχρι και τον επόμενο Οκτώβριο.

Θέλει ο επόμενος χειμώνας να βρει άδεια τα ντεπόζιτα της ΕΕ από φ. αέριο. Να τελειώσει τα αποθέματα της μέσα στο καλοκαίρι.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Σωστος ο Λυκαστρος και γω που δεν εχω χαμπαρι απο τετοια βλεπω το εξης.
Ολοι σκιζονται να τελειωσει ο πολεμος στην Ουκρανια και λοιδορουν τους Ρωσους οι οποιοι μαλλον εχουν αλλα σχεδια.
Αργα και βασανιστικα θα πνιξουν τον εγωισμο των Ευρωπαιων και Αμερικανων,ετσι και αλλιως αυτο δειχνει η ιστορια,κοβοντας το αεριο το σιταρι και τα λιπασματα και δεν ξερω τι αλλο υπαρχει.
Καλησπερα και χρονια πολλα για σημερα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πού είσαι αγορίνα μου.!! Τελικά Σιδηρόκαστρο θα γίνει ο Μακεδονομάχος. Έκλεισε.!! Χρόνια Πολλά και σε σένα...και του χρόνου μακάρι να είμαστε ελεύθεροι. Λέμε τώρα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται/

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εδω ειμαι ετοιμος με μια θλαση ολη δικια μου αλλα με πολυ πεισμα οπως παντα,ερχομαστε γεματοι τρελα.
Η θα μας βρουν σε κανα χαντακι εκει στο Σιδηροκαστρο η θα φτασουμε ως το τελος,αλλα ποτε στον καναπε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και για όσους δεν γνωρίζουν περί Σιδηροκάστρου και ΜΑΥΡΟΥ ΒΡΑΧΟΥ...η περιοχή έχει πολλά κρυμμένα μυστικά...μέχρι και σημείο με αρνητική βαρύτητα.!! Δηλαδή αφήσαμε το αυτοκίνητο στην κατηφόρα να τσουλήσει μόνο του, και αντί να αρχίσει να παίρνει τον δρόμο προς τα κάτω...άρχισε να ανεβαίνει.!!

https://www.youtube.com/watch?v=4HtiMAdzLbE

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πες μου που ειναι αυτο να μην περπαταω στην ανηφορα θα εχω και 20 κιλα πανω μου κριμα ειμαι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Είναι κάπου μετά το Σιδηρόκαστρο πηγαίνοντας για Φαιά Πέτρα...αν τύχει καμιά φορά θα σε πάω εγώ ο ίδιος. Για την ώρα δεν θα δώσω δημόσια την ακριβή τοποθεσία...εκεί υπάρχουν και άλλα "περίεργα" πράγματα.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Ενα τετοιο μερος εχει και στο Παγγαιο κοντα στο Νεο Σουλι

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...το Παγγαίο κρύβει και αυτό πολλά μυστικά.Μέσα στα σπλάχνα του υπάρχουν πολλά θαυμαστά αντικείμενα και πόλεις κρυμμένες.

Ανώνυμος είπε...

Τον πόλεμο στην Ουκρανία τον είχαμε προβλέψει εδώ και 1 χρόνο πριν

Πράγματι κ.Λύκαστρε, μόνο εσείς και άλλοι 2 είχαν πει δημόσια ότι θα γίνει πόλεμος στην Ουκρανία.


Θέλει ο επόμενος χειμώνας να βρει άδεια τα ντεπόζιτα της ΕΕ από φ. αέριο. Να τελειώσει τα αποθέματα της μέσα στο καλοκαίρι.

Ανώνυμος Ο/Η ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αργα και βασανιστικα θα πνιξουν τον εγωισμο των Ευρωπαιων και Αμερικανων,ετσι και αλλιως αυτο δειχνει η ιστορια,κοβοντας το αεριο το σιταρι και τα λιπασματα και δεν ξερω τι αλλο υπαρχει.

Ηδη η Φινλανδια έχει πρόβλημα με το χαρτί,αλλά και τις μπριγκέτες θέρμανσης.
Αμα δω τα γερμανικά Φου35 ν'αναχαιτίζουν Σκανδιναβούς που πάνε με τσεκούρια για τον Μέλανα Δρυμό,προβλέπω ν'ανοίγω πτέρυγα σε τράπεζα σπέρματος..............

https://www.youtube.com/watch?v=URqjvxXkS6Q&ab_channel=Neocle%CE%BFus

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κ. αναγνώστη και αυτά που λέει ο Φώσκολος τα είχαμε πει.

" Όταν διαταράσσεται η συνθήκη θερμού και ψυχρού μεταξύ των υδάτινων ρευμάτων…. τότε έρχονται τυφώνες, κυκλώνες κ.λ.π. μέσα σε αυτή την διαταραχή οπωσδήποτε θα υπάρξουν φαινόμενα που επηρεάζουν την θαλάσσια πανίδα των ωκεανών και όχι μόνο." και

"...Τόσο οι Η.Π.Α. όσο και η βόρεια και κεντρική Ευρώπη θα βρεθούν αντιμέτωπες με ευρείας κλίμακας γεωλογικές και γεωγραφικές ανακατατάξεις, λόγο της επερχόμενης κλιματικής αλλαγής… Αμέσως μετά θα έρθει το 2 μέρος του Γ.Π.Π. "

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/kai.html

Όταν ο πλανήτης Γη περνάει την φάση των παγετών...τότε ΠΑΓΩΝΕΙ το πάνω μέρος από τα δύο ημισφαίρια. Πάρε μια υδρόγειο και στην θέση της Ελλάδας που είναι κέντρο βάλε μια πινέζα....γύρισε την υδρόγειο πάνω κάτω, και δεξιά αριστερά...όπου και να είναι το πάνω και κάτω μέρος...η Ελλάδα ΔΕΝ θα πληγεί από τους παγετώνες όπως οι χώρες στην Β.Ευρώπη η στον Καναδά και ΗΠΑ.!!

Βεβαίως αυτή η διασάλευση του Θερμού και του Ψυχρού, όπως δε του Αλμυρού , του Γλυκού, του Ξηρού και του Υγρού, του Πλανήτη.....θα επιφέρει ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ....μέχρις ότου να ξαναβρεθεί η ισορροπία και η ΑΡΜΟΝΙΑ ...βεβαίως όλα αυτά επηρεάζουν και την ανθρώπινη συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση.Αλλά έτσι θα χωρίσει η ήρα από το στάρι.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ σχολιαστή....είναι άγνωστο αν η επερχόμενη κλιματική αλλαγή προήλθε-ενεργοποιήθηκε από κάποιο όπλο όπως το HAARP όπως στην αρχαιότητα (ω ναι υπήρχε το αντίστοιχο Χάαρπ τότε*).....ήδη από την δεκαετία του 1960 σε εφαρμογές στον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά και στον πόλεμο του Βιετνάμ η έστω η απαρχή της κλιματικής αλλαγής προήλθε φυσιολογικά.....όπως γίνεται από ανέκαθεν, δια μέσου του ήλιου, που είναι ζωοδότης και φορέας αλλαγών για το Ηλιακό μας Σύστημα.

Το ότι στην αρχαιότητα , πριν 2.000-2.500 χρόνια υπήρχαν λιοντάρια , η έστω λεοπαρδάλεις και γατόπαρδοι στον Ελληνικό χώρο είναι γνωστό. Βεβαίως για να υπάρχουν σημαίνει και ότι υπήρχαν και οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες....οι οποίες φυσικά με την πάροδο των ετών άλλαξαν. Και είναι γνωστό όταν αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες , τότε έχουμε (κατά τον Φρειδερικό Ρατζαλ) μεταφορά και νέο ΑΠΟΙΚΙΣΜΟ "ζώον"...δηλαδή ΕΙΣΒΟΛΗ σε νέα εδάφη προς ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Αυτό ισχύει και για τον άνθρωπο....όταν θα τελειώσει ο Γ'Π.Π κάποιοι ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ.!!

* Ο Διόδωρος μας λέει για τους Τελχίνες...." λέγονται δ' οὗτοι καὶ γόητες γεγονέναι καὶ παράγειν ὅτε βούλοιντο νέφη τε καὶ ὄμβρους καὶ χαλάζας, ὁμοίως δὲ καὶ ΧΙΟΝΙΑ ἐφέλκεσθαι·"