ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ στις Βρυξέλλες (Βίντεο)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι από αυτές τις συναντήσεις που κάνουμε όλοι με κάποιον αχώνευτο και με το που μείνουμε μόνοι μας φεύγει ένα τεράστιο... "Άντε Γαμήσου".

Το ραντεβού έχει κανονιστεί για σήμερα Τετάρτη στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες, για το ΝΑΤΟ.

Μετά τη συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογαν, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ζήτησε να συναντηθεί με τον Έλληνα ομομόλό του Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Από την Ελληνική πλευρά θεωρούν ότι ο Ακάρ ζήτησε αυτή τη συνάντηση με Νίκο Παναγιωτόπουλο για να συνεχίσουν τη συζήτηση για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης των δύο χωρών.

Το ραντεβού έχει κανονιστεί για σήμερα Τετάρτη στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες, για το ΝΑΤΟ.

Ακριβώς μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης της Συνόδου.

Κυρίως θέμα της Σύνόδου του ΝΑΤΟ είναι ο πόλεμος της Ουκρανίας και πώς μπορεί το ΝΑΤΟ να βοηθησει τους πολιορκούμενους Ουκρανούς.

Για τη συνάντηση Νίκου Παναγιωτόπουλου και Χουλουσί Ακάρ θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες μέσα στη μέρα.


 ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



Μ.Α.Π.ας ¨Μέτρα Αναπτύξεως Προδοσίας¨ λέγονται κανονικά.
(¨Όσον για την ¨εμπιστοσύνη¨ αυτή δεν οικοδομείται δεν είναι τούβλα,
- τούβλο είναι μόνο ο ανελλήνιστος ονομάσας- αλλά είτε καλλιεργείται¨
είτε ¨αναπτύσσεται.¨)

Καμαρώστε εθνικάς διαβουλεύσεις: ¨Ο από θέσεως ισχύς θρασύς υβριδικός γαμιάς
και το εθνομάχο ενδοτικό γαμίδι¨ υπό το αυστηρόν βλέμμα του διατλαντικού νταβέως και εν όσω ο τελευταίος θυσιάζει την ουκρανική Ιφιγένεια κυριολεκτικώς εν Ταύροις. (Το υποψήφιον θύμα να μαθαίνει.) Καλά πάμε...

Ανώνυμος είπε...

Kαι φορτωσαν μετα στον πανεξυπνο το αστεριμα τον αβερελ το ξεπουλημα του Αιγαιου απο το Κουλη και τον Αλ6 την περασμενη εβδομαδα στους τουρκους. Τι θελανε και δυο μαζι στην Κωνσταντινουπολη;Το μαγαζί κλεινει ξεπουλαμε.