ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Επόμενος στόχος ή scorpene ή SMX31.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επόμενος στόχος ή scorpene ή SMX31

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το Π.Ν μας αναφέρουν πως οι γαλλικές Gowind παραμένουν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το πρόγραμμα κορβετών οπότε επόμενος στόχος μας είναι ή scorpene ή SMX31.

Ναι γνωρίζουμε ότι μετά κάποιοι μετά θα πρέπει να αλλάξουν επάγγελμα, και τους συνιστώ να γίνουν κομμώτριες.!! Όσο για το πως και με τι....κάνουμε restart με πόλεμο. Η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξεχρεώσει αυτά τα ποσά. Όπως καμία χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχρεώσει αυτά τα δικά της χρέη. Άρα ένας πόλεμος κάνει reset. Το θέμα είναι να υπάρχεις με το πέρας του πολέμου και μάλιστα να μην είσαι υποτακτικός.

Η κεντρική και κύρια οδική αρτηρία του Ελληνικού Κόσμου ήταν πάντα υδάτινη... Κοιτίδα του Ελληνισμού ήταν και είναι η λεκάνη του Αιγαίου Πελάγους. 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα μακάρι ,από ότι διαβάζω η Βραζιλία παράγγειλε 4 συμβατικά από την Γαλλία και 1 5ο πυρηνοκίνητο συμπαραγωγή , κάπως έτσι πρέπει να κινηθούμε και εμείς με τόση θάλασσα αν θέλουμε να την κρατήσουμε δική μας (και αυτήν που δεν βλέπει το γκούβερνο) . Από ότι διάβαζα μια που έδωσες το έναυσμα προετοιμάζονται για υπεράσπιση της ΑΟΖ του μπλε Αμαζονίου
https://www.marinha.mil.br/economia-azul/noticias/o-que-%C3%A9-amaz%C3%B4nia-azul-e-por-que-o-brasil-quer-se-tornar-pot%C3%AAncia-militar-no-atl%C3%A2ntico
( 2η τοποθεσία στον πλανήτη σε κοιτάσματα σπάνιων γαιών γκουχ γκουχ) , πέρα από το ψάρεμα που κάνουν . Ξέρεις αν αντιγράψαμε εμείς καθόλου τις 11.000 τεχνικές σελίδες υποβρυχίων που διέρρευσαν από το Αυστραλιανό bid της NAVAL Group? Καλό θα μας έκανε πιστεύω . Εμείς πέρα από αυτά πρέπει να στοχεύσουμε επειγόντως και σε drone-subs λόγω γεωγραφίας πιστεύω αλλά με ποιους στο τιμόνι ?
Το SMX 31 E είναι η εξέλιξη του scorpene ? και είναι καλύτερα από τα νέα Γερμανικά ?

kakos04

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα μου...πολύ σωστός σε όλα...ακριβώς είναι η δεύτερη περιοχή στον πλανήτη σε κοιτάσματα σπάνιων γαιών.!!! Και το Αιγαίο εκτός από φ.α και πετρέλαιο και υδρίτες έχει ΚΑΙ σπάνιες γαίες.

Όλο και κάτι θα αντιγράψαμε χα χα χα υπάρχουν κάτι παιδιά σαΐνια που μπορούν να κάνουν κάτι πατέντες φανταστικές.

Μμ. είπε...


Λυκ.
Η Ελλάδα δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να ξεχρεώσει αυτά τα ποσά. Όπως καμία χώρα δεν υπάρχει περίπτωση να ξεχρεώσει αυτά τα δικά της χρέη. Άρα ένας πόλεμος κάνει reset. Το θέμα είναι να υπάρχεις με το πέρας του πολέμου και μάλιστα να μην είσαι υποτακτικός.

........................................................

Η ώρα της εθνικής (πολιτικής, οικονομικής, εδαφικής) ολοκληρώσεως δια την Ελλάδα μετά της συναφούς, παγκοσμίου ακτινοβολίας και αναγνωρίσεως του πολιτισμού αυτής εγγύς εστί. Μέγα και το όφελος (κατά το ¨ουδέν κακόν αμιγές καλού¨) της πολιτικής ημών εμπειρίας που απεκομίσθη από την τελευταίαν, τραυματικήν δια το έθνος, 50ετίαν - εβραιοκρατίαν-αποικιοκρρατίαν. (Ποτέ ξανά.)