ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΛΙΓΑΡΧΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ!

Νια νια νια νια νια...
 
Ψάχνοντας λίγο τι βρίσκεις:
 
🔹 Μετά από λίγα μόλις χρόνια αφότου ο Ουκρανός ολιγάρχης Ihor Kolomoisky και οι συνεργάτες του εγκατέλειψαν ένα εργοστάσιο χάλυβα του Οχάιο και άφησαν πολλούς εργάτες απλήρωτους και χωρίς δουλειά , οι ειδικοί του οικονομικού εγκλήματος της Deutsche Bank έβγαλαν για ξεκάρφωμα μια ανησυχητική ειδοποίηση.
 
Εκατομμύρια δολάρια έρεαν, λέει, στα κεντρικά γραφεία της στις ΗΠΑ για μια επιχείρηση που ανήκε στον ολιγάρχη, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά.
Ανιχνεύοντας σημάδια ύποπτων χρημάτων —μεγάλους στρογγυλούς αριθμούς από λογαριασμούς υψηλού κινδύνου— η τράπεζα θα μπορούσε να είχε αρνηθεί τις μεταφορές ή ακόμη και να απορρίψει τον πελάτη. Αλλά δεν το έκανε. Sorry λέει τώρα, δεν θα επαναληφθεί...
 
Τελικά ποσά γύρω στα 7δισ$ που υπεξαιρέθηκαν από τον πρώην περιφερειάρχη περιφέρειας της Ουκρανίας από την Ουκρανική Τράπεζα του Optima Bank με την μέθοδο Κοσκωτά, έκαναν τον γύρο τους ανενόχλητα, μέσω του ευαγούς πλυντηρίου DeutscheBank. Τα εργοστάσια ατσαλιού που αγόρασαν στο Οχάιο πουλήθηκαν για scarp και επέστρεψαν καθαρά και ξάστερα στην βάση τους, τρέχα γύρευε που. Το ίδιο και κάτι ουρανοξύστες, λέει. Με τα αμερικανα να ψάχνουν τώρα να βρούν τον Kolomoisky που τον κρύβει ο Ζελένσκι κάπου στην Ουκρανία. ( σχετικά ΕΔΩ..Έλα καλέ, αυτά τα λένε οι Αυριανιστές δημοσιογράφοι...)
 
🔸Τα ίχνη των δεσμών των δύο χάνονται στις offshore των Pandora Papers, που τα ψάχνουν κάτι περίεργοι της ερευνητικής δημοσιογραφίας. 
🔸 Άρχισα και εγώ ο ερασιτέχνης να ψάχνω τι άλλο είναι αυτή η Optima Bank και η Optima assets που βρήκαν τα αμερικανα.
Και τσουπ, σκάει μια Τράπεζα με έδρα Μαρούσι, πρώην της Πειραιώς που κάνει το internet banking της Ουκρανικής Optima, με τον νυν ιδιοκτήτη της Βαρδινογιάννη. Τον γνωστό ντε.
Καμία σχέση όμως αυτός!
 
Τώρα τα καράβια του Βαρδινογιάννη μεταφέρουν Ρωσικό πετρέλαιο της Rosneft στα δυτικά διυλιστήρια, μαζί με του Μαρινάκη και του Αλαφούζου, αυτών που βρίζουν τον Πούτιν πρωί μεσημέρι βράδυ για ξεκάρφωμα από τα ΜΜΕδια τους.
 
Ίσως βρίζουν γιατί αυτό το πετρέλαιο είναι τελείως άχρηστο για τα διυλιστήρια χωρίς τα χημικά που παράγει κυρίως η Ρωσία, και τώρα είναι σε εμπάργκο, λέει. Όσο αργό πετρέλαιο και να πέσει στην αγορά, η βενζίνη, θα συνεχίσει να είναι πανάκριβη χωρίς αυτά τα χημικά, που φαίνεται ότι τα μεταφέρουν όμως άλλοι ολιγάρχες. Της ιταλικής μαφίας, και τα διαθέτουν στην μαύρη αγορά σε συνεργασία με κάτι Ρώσσους ολιγάρχες με έδρα την Ελβετία...
 
Κακό πράγμα αυτοί οι Ελβετοί ολιγάρχες τελικά, πολύ μοβόροι...

Έφυγε τώρα η BlackRock από την Rosneft και πήρε την θέση της fund του Καταρ
Η Blackrock ανέλαβε την διαχείριση των αγωγών της ARAMCO στην Σ. Αραβία, που αγοράστηκε πέρσι κατά 49% από την Κίνα...ΕΔΩ..

Και σούρχετε στο νου αμέσως η λαϊκή λέξη . . .΄΄ολιγ-άρχηδες΄΄ !
Δουλειές κάνουν και μας κοροϊδεύουν κανονικά. Πλήρωνε εσύ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κ.Λύκαστρε, με τόσα σεντόνια που έγραψα χτες τα βαθιά μεσάνυχτα, ξέχασα να ρωτήσω κάτι
η Οικογένεια των Ολιγαρχών πώς νοιώθει άραγε τώρα που βγαίνουν τα πετρέλαια (;) και έχει πουλήσει το τρυπάνι στον Ερντο;;;


Και να σας στείλω και ένα βίντεο από άλλη μιά μπζεγκαζμένη Πουτινίαρα κουμουνιζμένη


https://www.farosonair.com/farosnews/lara-logkan-mas-eipan-psemata-se-epiki-klimaka-gia-tin-oukrania-to-kievo-xeplenei-to-mavro-chrima-ton-ipa/