ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Πατατράκ: Η ΝΔ Κορίνθου έκανε εκδήλωση με 4 υπουργούς και μάζεψε 39 άτομα… (vid)

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτό που συζητούν μεταξύ τους οι πολιτευτές της Νέας Δουλοκρατίας είναι το αν πρέπει να βγουν στον κόσμο να κάνουν προεκλογική εκστρατεία.....Ο φόβος για την σωματική τους ακεραιότητα...... κυριαρχεί.!!!


 

Το μηνυμα το πηραν για τις εκλογες

Στα γραφεία τους παραβρέθησαν η επιτροπή της Νομαρχιακής και μετρημένοι στα δάχτυλα ψηφοφόροι.
Η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Κορινθίας, την Κυριακή 27 Μαρτίου 2022.
Για τη θέση της γυναίκας στην σημερινή κοινωνία μιλησε η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Ισότητας των Φύλων Δημογραφικής και Οικογενειακής πολιτικής και η Σοφία Ζαχαράκη, υφυπουργός Τουρισμού.


Παροντες ο Χρ Δήμας Υφ/γος Έρευνας και Τεχνολογίας και ο Χρ. Ταγάρας Υφ/γος Χωροταξίας και ΑΣστικού Περιβάλλοντος.


 

 ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Μμ. είπε...


Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ.

Στο σπιτάκι μ' ο καημένος
ήμουνα αναπαυμένος
τί την θέλω την Αθήνα
όλο βόλτα και βιτρίνα
κι από μέσα λόρδα, πείνα;
Μένεις μέσα, φάγε ειδήσεις
και στην μάπα κάθε τόσο
τις πολιτικές διαφημίσεις.
Βρε, μας την έχουνε στημένη
της γης μας οι ξεκωλιασμένοι
από εμβόλια ξαφνικίτιδα
κι από Νουδούλα λοατκίτιδα.
Γέμισε ο κόσμος αρουραίους
και η Κόρινθος Βαρβιτσιώτηδες
κοτζαμπάσηδες Εβραίους.

Τς, τς, τς!

Ανώνυμος είπε...

οτι χειροτερο μας εχει βρει. λεγαμε για την κωμωδια ττην προηγουμενη αλλα αυτος ο κλοουν δεν παλευεται. τωρα θα κανει και εισαγωγη κλοουν να τα πουνε μεταξυ τους. θα σπαγαμε πολυ πλακα αλλα αν σκεφτεις οτι μας εβαλε στο στομα της Γκρισλι , που να γελασεις. το εχει βαλει σκοπο να μας εξοντωσει.
Υ.Γ. Θ φερει και σκονη απο την ουγκαντα λεει . παλαιοτερα ερχοταν η σκονη τριτη παρασκευη. θυμαστε;! για μια πενταετια ειχε εξαφανιστει τωρα ξανα παλι.
τι σου κανει αυτη η κλιματικη η ρημαδα!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" οτι χειροτερο μας εχει βρει. λεγαμε για την κωμωδια ττην προηγουμενη αλλα αυτος ο κλοουν δεν παλευεται. "

Λίγο ακόμα υπομονή στο 19% έχει φτάσει η Ν.Δειμοκρατία...λίγα τα ψωμιά τους, θα πέσουν και άλλο. Μαζί με αυτούς θα εξαφανιστεί και ο ελληνόφωνος ψηφοφόρος τους.Όπου πάω και τους ρωτάω...κανένας ΔΕΝ έχει ψηφίσει Ν.Δ.!!

Η Ελλάδα έχει καταστεί διοικητικό κέντρο του ΝΑΤΟ για την νότιο Ευρώπη και μέση ανατολή στοπ. Εάν μας βομβαρδίσει η Ρωσία θα είναι με τακτικά πυρηνικά στοπ. Σε αυτή την περίπτωση το μόνο που θα έχει μείνει από τον Γεωργιάδη-Κούλη και τους απανταχού ψηφοφόρους τους, θα είναι μια κηλίδα από σκατό στο έδαφος στοπ.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ' σημερα απο το πρωι αγαπητε πανε και ερχονται τα ελικοπτερα και τα αεροπλανα.
ο βοθρος του ΜΑΤΟ εχουμε γινει. επισης αμα περιμενουμε να πεσουν κατω του 20 ουτε τις μυτες μας δεν θα βρουν. καιγομαστε. ελπιζω ο θεος να μη μας εχει εγκαταλειψει.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" ο βοθρος του ΜΑΤΟ εχουμε γινει. επισης αμα περιμενουμε να πεσουν κατω του 20 ουτε τις μυτες μας δεν θα βρουν. καιγομαστε. ελπιζω ο θεος να μη μας εχει εγκαταλειψει. "

Ότι έχουμε γίνει ο βόθρος του ΝΑΤΟ έχουμε γίνει. Αλλά έχεις και τα ζαβά που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων που πλακώνονται μεταξύ τους. Φιλονατοικοί με Φιλοπουτινικούς.!!

Και γω φιλοπουτανιακός είμαι σαν σερνικό αλλά δεν το κάνω θέμα.

Όταν τα παιδιά διδάσκονται για την Ιστορία των πολέμων από αυτούς που δεν έζησαν πόλεμο τότε ετοιμαστείτε να τον υποδεχθείτε.