ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Κραυγή αγωνίας του Άδωνι στο υπουργικό: «Θα πάμε φυλακή»!

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Λάθος Άδωνι...η φυλακή είναι το λιγότερο που θα πάθετε. Ειδικά εσύ θα πας στο εκτελεστικό απόσπασμα. Η περιουσία σου/σας θα δημευθεί όλη . Όλοι εσείς που τόσο μισείτε τους Έλληνες θα τιμωρηθείτε σκληρά αλλά και παραδειγματικά , με τέτοιο τρόπο ώστε να είστε το παράδειγμα για το τι να μην κάνουν οι πολιτικοί του μέλλοντος. Θα γραφτείτε στην ιστορία του έθνους μας με μαύρα γράμματα.

Εξερράγη ο Άδωνις με την τροπολογία Τσιάρα για τους προστατευόμενους μάρτυρες

Τις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου θύμισε το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, όπου μάλιστα υποτίθεται θα γινόταν συζήτηση και παρουσίαση του σχεδίου κατά της διαφθοράς. Και μόνο το γεγονός ότι το σχέδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς θα το παρουσίαζε ο… Γιώργος Γεραπετρίτης, θα αρκούσε για να μετατρέψει το συμβούλιο σε επιθεώρηση, μόνο που οι στιγμές δεν προσφέρονται για γέλιο…

Αντίθετα, τα όσα διαδραματίστηκαν παραπέμπουν σε τραγωδία.

Το δράμα ξεκίνησε όταν ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης παρουσίασε ευρωπαΐκή έκθεση η οποία έκανε σαφή αναφορά στην δολοφονία Καραϊβάζ που παραμένει ανεξιχνίαστη, εστιάζοντας στην ανάγκη παροχής εξηγήσεων. Η ενέργεια αυτή όμως προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του Άδωνι, του Βορίδη και άλλων, οι οποίοι σχεδόν παραληρηματικά άρχιζαν να επιτίθενται στα… πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, επειδή στην πλειοψηφία τους ασκούν κριτική στην κυβέρνηση!

Τι σχέση άραγε μπορεί να έχει η δολοφονία ενός δημοσιογράφου που παραμένει ανεξιχνίαστη με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που δεν υμνούν την κυβέρνηση, ουδείς γνωρίζει.

Η συνέχεια όμως ήταν ακόμα πιο επεισοδιακή. Ο Κώστας Τσιάρας, ως αρμόδιος υπουργός, παρουσίασε συγκεκριμένη τροπολογία για την προστασία των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος. Στην ρύθμιση υπήρξαν εντονότατες αντιδράσεις από τα «πρωτοπαλίκαρα» του Αντώνη Σαμαρά: Άδωνις Γεωργιάδης, Θάνος Πλεύρης, Μάκης Βορίδης διαφώνησαν, ενώ αρνητικός φαίνεται πως ήταν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος. Σύσσωμο το «κόμμα Novartis» δηλαδή.

Μάταια ο Κ. Τσιάρας αντέτεινε ότι πρόκειται για ενσωμάτωση κοινοτικής οδηγίας και ότι δέχεται πιέσεις από την Διεθνή Διαφάνεια. Ειδικά μετά τις καταγγελίες του Γιώργου Κύρτσου και τους μύδρους της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη στο Στρασβούργο, έπρεπε να κρατηθούν τουλάχιστον τα προσχήματα.

Εκεί ακριβώς εκδηλώθηκε η απόγνωση του Άδωνι. Ο υπουργός ανάπτυξης παρενέβη με φωνή βγαλμένη από αρχαία τραγωδία, λέγοντας: «Εάν το περάσουμε αυτό, θα πάμε όλοι φυλακή»!

Η παρέμβαση του πάγωσε το αίμα των παρευρισκομένων με τον πρωθυπουργό να ζητά από τον Κ. Τσιάρα να παραπέμψει το συγκεκριμένο θέμα στις καλένδες. Να προλάβει να φύγει τουλάχιστον…

ΠΗΓΗ


9 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα σε ολους.
Στα παλουκια πουστηδες σαν τον Βλαντ Τεπες θα σας καρφωσουμε.
Και παλι καλημερα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους επίσης ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ , οι συγκεκριμένοι (και πολλοί επιχειρηματίες μαζί) εκτός των άλλων που θα υποστούν (το παλούκι στο τέλος) θα φυτέψουν και 1-2 εκατομμύρια δέντρα με το σκαπέτι ο καθένας για όλες τις καταστροφές που έκαναν σκοπίμως (να μην έχουμε ρήτρες και ρυθμιζόμενες χρεώσεις που θα δουλεύουν και τα λιγνιτικά).
Το βασικό θέμα είναι να αποτρέψουμε τις δολοφονίες Ελλήνων που μεθοδεύουν και τους ξεριζωμούς . Όταν θα έρθει η ώρα του τέλους τους θα φροντίσουμε να σκούζουν όπως όταν έσφαζε ο παππούς μου στο χωριό τον χοίρο κάθε Χριστούγεννα και έσκουζε για όσους ξέρουνν. Δεν ξεχνάμε κάποιοι ποτέ γαμιόληδες (συγγνώμη για την έκφραση) είμαι και σκορπιός .
kakos04
Ότι μαλακία δικαιολογία έχουν αμολήσει θα υποστούν , 800 ευρώ ΔΕΗ έχω σήμερα πάλι , θα τα δώσουν με τόκο .

ΑΡΡ. είπε...



ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΜΠΑΝΑ;

Όταν ψηφίζεις δημοκρατία, πονηροΡωμηέ
του κάθε τσάτσου και Μοάτσου
θα εισπράττεις πάντα σάπια Ελλάδα
του κλώτσου και του μπάτσου.

Εβραιοσποροκατιμάδες, πολιτικά αποβράσματα, η ώρα της ελληνικής Νεμέσεως εγγύς, εγγύτατα. Η Ευρώπη γαρ ανησυχεί, φοβάται σωφρόνως μήπως το άκρως διεφθαρμένο ελληνικό πολιτικό σύστημα και ώσπερ μεταδοτικό μολυσματικό καρκίνωμα υπονομεύει με την σταλινοφασιστική ασυδοσία του και τα δικά τους ευνομούμενα (διακριταί τρεις πολιτικαί εξουσίαι και όχι κοινοβουλευτική- πρωθυπουργική απολυταρχία) καθεστώτα.
Οπότε αν ξηλωθή από λαϊκοστρατιωτική έκρηξι (και λόγω προδοτικών πολιτικών συμφωνιών στο Αιγαίο) στην αρχαία κοιτίδα της αυτή η σάπια ελληνική ψευτοεβραιοδημοκρατία, θα τρωθή τόσο το γόητρό του δημοκρατικού αφηγήματος ώστε κινδυνεύει ξηλωθήναι, μεταδοτικά αστραπιαία, και παγκοσμίως με εγκαθίδρυσι αυταρχικών αν και εθνοσυντηρητικών καθεστώτων (η δημοκρατία σε αγνώστου ημερομηνίας λήεως νάρθηκα.)








Ανώνυμος είπε...

Καλό μεσημέρι , όλοι εστιάζουν στην αποκρυπτογράφηση δείτε και αυτό
AI software helps date and decode ancient Greek texts
https://www.fudzilla.com/news/54513-ai-software-helps-date-and-decode-ancient-greek-texts

kakos04

Μπάμπης είπε...

Και βέβαια Άδωνη θα πάτε φυλακή.
Θέμα χρόνου είναι.Και θα παρακαλάτε να γίνει αυτό, γιατί κάποιοι έχουν άγριες διαθέσεις.
Όσο και να κουκουλώνετε τα εγκλήματα που όλοι κάνετε κατά τής χώρας και του λαού της, όσους νόμους και νά ψηφίσετε για να βγάλετε λάδι ο ένας τον άλλον
ΤΊΠΟΤΑ δεν θα παραγραφεί, αφού όλα έχουν καταγραφεί.Πως; Μα με
τόν ίδιο τρόπο που πατάτε ένα κουμπί καί χάνει ο άλλος τό σπίτι του,τη δουλειά του,τη περιουσία του, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα τά χάσετε και εσείς , με μια διαφορά.Ο κόσμος θα τά ξαναπάρει πίσω όλα ενώ εσείς θα τά χάσετε όλα.Οι φύλακες έχουν γνώση.
Ένα πουλάκι μου είπε ότι με το ίδιο λογισμικό που καταγράφετε τον κοσμάκη, με το ίδιο λογισμικό καταγράφουν καί εσάς,μηδ ενός εξαιρουμένου.Φτιάξτε όσους νόμους θέλετε.Ηδη νομίζω ότι είναι πολύ αργά για εσάς
Λογικό θα ήταν από μέρους σας να πάρετε το δρόμο για τις φυλακές αυτοβούλως χωρίς να περιμένετε να γίνουν δίκες, και να ορίσετε μόνοι σας και την ποινή.Ισόβια.Για ασφάλεια.
Επιθυμία μου είναι να δω τον μεγάλο αρχηγό σας,να εκτίσει ισόβια, αλλά να το χει δίπορτο Για την ημέρα στα κάτεργα
και για την νύχτα στο Δαφνί.

Smith and Wesson είπε...

Επιτελους, ειπε και μια αληθεια.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Πολυ σωστα τα λες Μπαμπη γιατι αγορασαν το συστημα απο την θυγατρικη της ΣΙΑ για να ξερουν μεχρι και ποτε σκαλιζουμε την μυτη μας αλλα ελα που καταγραφει και αυτους οταν πηδιουνται μεταξυ τους.
Ποσο καλα θα μας κανουν τωρα οσα και αν ξερουν ολες μας τις συνηθειες η τους φοβους αφου πλεον θα πεσει πεινα εχοντας στο κεφαλι μας δεν ξερω και γω ποσους τζιχαντιστες?
Εμεις θα περασουμε απο συμπληγαδες αλλα αυτους θα τους η Σκυλα και η Χαρυβδη.
Κρατηστε την ψυχραιμια σας και το μυαλο σας να παρουμε πισω την πατριδα μας.

Ανώνυμος είπε...

Σε δυο δικεs με κατηγοριεs σε βαθμο κακουργηματοs παραπεμπονται πρωην στελεχη του αμαρτωλου ΚΕΕΛΠΝΟ!!!Δυο τελεσιδικα βουλευματα παραπεμπουν στο Τριμελεs Εφετειο Κακουργηματων συμφωνα με τα οποια που εξεδωσε η Δικαιοσυνη η συνολικη ζημια του ΚΕΕΛΠΝΟ ανερχεται συνολικα σε 1.6 εκατ.ευρω!Κατηγορουμενοι ειναι ο φιλοs του Αδωνι Γεωργιαδη και πολιτευτηs τηs ΝΔ Σταματηs Πουληs,η συζυγοs του και συνεργατηs του Αδ.Γεωργιαδη Ανδρονικη Θεοφιλατου,η πρωην οικονομικη διευθυντρια του ΚΕΕΛΠΝΟ και διορισμενη πλεον στην Ελληνικη Αναπτυξιακη Τραπεζα την οποια εποπτευει το υπουργο Αναπτυξηs και Επενδυσεων Αικατερινη Πολυζου,και ο πρωην διευθυντηs του ΚΕΕΛΠΝΟ Θεοδωροs Παπαδημητριου!!!

Ανώνυμος είπε...

Φυλλο και φτερο οι αντρεs τηs Οικονομικηs Αστυνομιαs στο σπιτι τηs γραμματεαs του Αδωνι Γεωργιαδη δεξι χερι σε ολα εδω και πολλα χρονια Βασιλειαs Κατραβα και του συζυγου τηs Νικου Κωστοπουλου γνωστου στελεχουs τηs Νεαs Δημοκρατιαs!!!Αιτια για την επιχειρηση ειναι το γεγονοs οτι το ονομα τηs συζυγου του Βασιλειαs Κατραβα φερεται να εμπλεκεται στο φακελο τηs υποθεσηs Novartis!!!