ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Διεθνή Ρωσία: Το Αζερμπαϊτζάν παραβίασε τη συμφωνία εκεχειρίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ρωσία: Το Αζερμπαϊτζάν παραβίασε τη συμφωνία εκεχειρίας στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ.

Τα λέγαμε ΕΔΩ πάλι για τους Αζέρους έτσι;; Μην λέτε ότι δεν τα είπαμε. Ακολουθούν τη Ουκρανία .Το αζέρικο αέριο βλέπετε. Μετά το crash test το 2020 όπου κατσικώθηκε η Ρωσία ως εγγυήτρια ειρηνευτική δύναμη... έρχεται η σειρά τους για "συμμόρφωση". Είχαμε προειδοποιήσει και για την Ουκρανία όπως έχουμε προειδοποιήσει για τους Αζέρους..." Σειρά ποιος έχει τώρα; Η Ουκρανία;; Ή η βόρεια Κύπρος;"
 
Θα πιάσει ο Τούρκος δουλειά πάλι να "φουσκώσει" αζέρικα μυαλά και την συνέχεια την φανταζόμαστε. Και φώναζε το πόπολο Je suis Armenia. Ποια Αρμενία βρε καημένοι ;;Έλεγα.. Οι Αζέροι ήταν και είναι ο στόχος. Οι Αρμένιοι οι φτωχοδιάβολοι αναλώσιμοι χρήσιμοι ηλίθιοι ήταν για να μπει η Ρωσία και να κατσικωθεί εκεί αφού πρώτα έριξε κλωτσιά στον Γάλλο και τον Τούρκο που πήγαν να χωθούν. Η τουρκία κάνει ότι πει ο πούτιν, προς το παρόν τουλάχιστον, εκτός και αν αυτός ηττηθεί ξεκάθαρα οπότε θα το γυρίσουν ξανά να παριστάνουν τους δυτικούς οι μαφιόζοι της άγκυρας.
 
Ψήνεται η δουλειά για ντου στους Αζέρους εκτός αν συμμορφωθούν και ακολουθήσουν την Ευρασία με το καλό. Η πιο απομονωμένη πλέον χώρα μέσα στην Ασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: