ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ" ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΕΡΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ"* ΚΡΑΤΟΥΣ.

Σαφώς και το ζαβό ο πορδοσάλε έχει ένα δίκιο (το μόνο) όταν λέει πόσο κομμουνιστικό είναι το κράτος μας . Και να εξηγήσουμε το γιατί.

Ψηφίσανε φιλελεύθερο Κούλη για να μην τους κάνει ο Τσιπρας Βενεζουέλα, και τι τους προέκυψε;; Δάνεια που εκτόξευσαν τον δημόσιο χρέος για να γίνουν επιδοτήσεις, κουπόνια για τα καύσιμα στους πολίτες και όπου να ναι έρχεται δελτίο σε τρόφιμα. Και όλο αυτό με τον ιδεολογικό μανδύα της μη μείωσης των φόρων, για να μην ωφεληθούν οι πλούσιοι! Εντωμεταξύ μετά τις επιδοτήσεις στα κανάλια, τα τηλεοπτικά δελτία προβάλουν την ίδια πολιτική, σε βαθμό που τους ζηλεύει ο Κιμ . Δεν μπορείς να πεις πως δεν έχει πλάκα η ιστορία. 

Η μόνη διαφορά με κάποιο σοσιαλιστικό καθεστώς είναι πως τα ολιγοπώλια (τα οποία εννοείται δεν πειράζονται) είναι ιδιωτικά. - Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το ΚΚΕ να σκάει από τη ζήλια του, είναι η καρμπόν απόψεις των οπαδών του Κούλη. Είναι απίστευτο πραγματικά!

Το σοβιετικό καθεστώς δυτικού τύπου όπου έχουμε στην Ελλάδα, είναι μοναδικό στον πλανήτη, διότι έχει το στοιχείο και την αίσθηση ελευθερίας της βούλησης και της αλλαγής κυβερνήσεως δια της ψήφου και υποτίθεται και πολιτικής, αλλά όχι του καθεστώτος! Δηλαδή μπορεί ο άλλοτε κομισάριος του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως π.χ κ. Παυλόπουλος Π. να έχει φύγει (ως νεοδημοκράτης βουλευτής), αλλά ο επερχόμενος κομισάριος Χρυσοχοϊδης Μ. (βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.)και η πολιτική του αποτελούν συνέχεια του κ. Παυλόπουλου! 

Διότι σε ένα σοβιετικό καθεστώς η πολιτική δεν χαράσσεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, αλλά από το σοβιετικό καθεστώς! Εκεί είναι ένας ακόμα τομέας όπου απέτυχαν οι σοβιετικοί ανατολικού τύπου, όπως οι Ρώσοι, διότι δεν έδωσαν την αίσθηση ελευθερίας στον υπερήφανο Ρώσικο λαό!! .."Μα ποιος επιτέλους κυβερνάει αυτόν τον τόπο;…Καραμανλής Κωνσταντίνος Α΄1ος σοβιετικός ηγέτης της Ελλάδος".

Όπως ήταν παράδοξο ένας "δεξιός" ηγέτης, όπως ο Κ. Καραμανλής (ο θείος), να κάνει αγελαδινών κρατικοποιήσεις, ιδιωτικών υγειών επιχειρήσεων!.. Και έτσι να εδραιώνεται ένα δυτικό σοβιετικό κράτος!... με στρατιές από χαραμοφάηδες δημόσιους και κρατικούς υπαλλήλους. Το ίδιο παράδοξο είναι το γεγονός ο δυτικού τύπου "δεξιός" Αδωνις, να συνεργάζεται με τους Ι. Στουρνάρα και Χ. Θεοχάρη.. που ως δυτικού τύπου διεθνιστές τροτσκυστές σοσιαλιστές, πράττουν κολεβικτοποίηση των ιδιωτικών περιουσιών, εκ μέρους όχι του κράτους (διότι τότε θα ήταν ανατολικοί σταλινιστές), αλλά εκ μέρους των τραπεζιτών!!!  

Πως είναι δυνατόν ο νεοφιλελεύθερος Άδωνις Γεωργιάδης να έχει φιλαράκια και να μετέχει σε μια κυβέρνηση με σκληρούς διεθνιστές σοσιαλοτροτσκυστές;;  Πέραν αυτού, υπάρχει και ο αείμνηστος Ι. Πασσάς (που δεν ήταν αριστερός). Όπου στο έργο του "Το έγκλημα της Επιστήμης" έχει γράψει για όλους αυτούς, τους νεοφιλελεύθερους κ.λ.π. και σίγουρα ακόμα και ο αριστερών αρχών, Κ. Διακογιάννης έχει γράψει για όλους αυτούς, στο έργο του "Ανθρώπινα Πιράνχας", όπου στον πρόλογο του βιβλίου αναφέρει και τα κάτωθεν, για κάποιους παράξενους "δεξιούς", "αριστερούς" κ.λ.π. τύπους όπως τον Άδωνι, η τον Γιάνη, η Κουτσούμπα, η τον Κούλη.

..."Οι οχτροί δεν ήσαν γενναίοι μα είχαν στον ντορβά της κούτρας τους μεγάλη πονηριά! Έδωσαν πολύ χρυσάφι, σκόρπισαν πολλά ταξίματα, αγόρασαν προδότες, τους έντυσαν φανταχτερά, τους φόρτωσαν ψεύτικους τίτλους, τους βάφτισαν σοφούς, τους τύλιξαν με τα λάβαρα τα ελληνικά, τους έβαλαν στο στόμα λόγια πατριωτικά και κατάφεραν με χίλιες μπαγαποντιές και πονηριές, συνωμοσίες και φονικά και προδοσίες να τους ανεβάσουνε τους πουλημένους μασκαράδες «άρχοντες» αυτού του τόπου"...

Κυριάκου Διακογιάννη - Ανθρώπινα Πιράνχας. 

* Την λέξη "ελληνικού" την έβαλα σε εισαγωγικά διότι ΔΕΝ έχουμε ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος. Μέχρι η Ελλάς να επανέλθει σε χέρια Ελλήνων οι προδοσίες κι η κατοχή δεν θα τελειώσουν....

1 σχόλιο:

Μμ2 είπε...



Η δημοκρατία έχει, προ πολλού, σηκώσει τα χέρια ψηλά,
ου μην αλλά και τα παντελόνια τελείως κατεβασμένα.
και εκ των γυμνωθέντων λοατκί οπισθίων της οποίας
πίπτουσι αφειδώς τα χρησιμοποιημένα ελαστικά.
Φτου! και ούτως ομιλήσας λεκτικώς ελεκιάστηκα.