ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Μικρή Αγγελία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μικρή Αγγελία.
 
Αφού για να πάρεις μια επιδότηση στα καύσιμα θα τα πληρώνεις, λέει, πρώτα ακριβά και μετά θα βάζεις την απόδειξη σε ένα σούπερ ουάου app του Πιερικακη για να ελέγξουν εισοδηματικά και τις καταθέσεις σου πριν στην δώκουν σε κάνα δίμηνο, δι ταύτα:
 
Ζητούνται συνεργάτες με χαμηλό εισόδημα και χαμηλές καταθέσεις για να διαθέσουν το ΑΦΜ τους για υποβολές και άλλοι τόσοι με τα αντίθετα κριτήρια με αποδείξεις βενζίνης απεριόριστου ποσού.Ποσοστό αμοιβής ικανοποιητικό στους μεν άμα την επιστροφή στους δε.
 
Χρεώνω τιμές λογικές και τους μεν και τους δεν στο www.dating_club_for_returns.γκρ (σύντομα και με app- Δεχόμαστε και bitcoins)
 
Ρίψατε σημείωμα εκεί, πάω να κλάψω στο κλαυτήριο με τους μακάκες που μπλέξαμε

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλασικη περιπτωση αντιπερισπασμού.Μας βαζουν σκοπιμα να ασχολουμαστε με ενα ανυπαρκτο συστημα επιστροφων για να μην ασχολουμαστε με την Θρακη που πουλησε ο γ....σαι στους Τουρκους.Οταν σκασει το ελληνικο Κοσσοβο απο τους διαδοχους του κουμπαρου να δουμε σε πoιον κουμπαρά θα βαλουν ολοι την επιδότηση του διφραγκου.
http://www.didntknowiwantedthat.com/product/fanny-bank/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Μας βαζουν σκοπιμα να ασχολουμαστε με ενα ανυπαρκτο συστημα επιστροφων για να μην ασχολουμαστε με την Θρακη "

Για την Θράκη και όχι μόνο τα έχουμε πει εδώ και χρόνια.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/02/blog-post_18.html

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2019/11/blog-post_20.html

Όμως η δίποδη αμοιβάδα που κατοικεί ακόμα στην χώρα των Ελλήνων έχει έναν εθισμό στο να πηγαίνει να ψηφίζει ανθέλληνες και ΜΗ Έλληνες. Θα δεις στις 22 Μαΐου που θα έχουμε εκλογές πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν την Ν.Δουλοκρατία.

Αν δεν βαριέσαι διάβασε και αυτό.

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2020/03/blog-post_11.html