ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

Άραγε στα κόλλυβα ο Τούρκος βάζει ρόδι;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Με μαύρο πένθιμο σακάκι μεσημεριάτικα και χωρίς γραβάτα και οι δύο έτσι;; 
Να τα λέμε και αυτά. Αλέξη τα βλέπεις ;;;
 
Άραγε στα κόλλυβα ο Τούρκος βάζει ρόδι;; Τελευταία φωτογραφία του Σουλτάνου να ζουν να τον θυμούνται. Ενεργοποίησαν οι ΗΠΑ το μεγάλο τους όπλο κατά του Ταγίπ. Τελευταίο χαρτί. Με το που θα του ευχηθεί "πολυχρονεμένε μου" πατήθηκε το κόκκινο κουμπί.
 
Κοιτάξτε  πως τον καρφώνει και χαμογελά σαρδόνια ο Κούλις. Ξέρει...Γιατί νομίζετε οι καμπάνες χτυπούσαν όταν πήγε στον Άγιο Γεώργιο!!!!!!!! Και έξω από το σπίτι του Ερντογάν έψαλε ο τουρκος παππάς τυχαίο;;; χα χα χα χα χα
 
Αδέλφια.. Αδέλφια ...μήνυμα σας φέρνω , ακούστε το Σύμπαν που σας φωνάζει στις 22 Μαΐου όλοι  μαυρίζουμε αυτόν τον κερατά του Τυφώνειου Ιερατείου.

7 σχόλια:

Μμ. είπε...



Πολλή ¨χρησμική¨ φωτογραφία, έργον όντως ¨δελφικού¨ φωτογράφου.
Θα επεγράφετο χαρακτηριστικώς:
¨Ο ουκρανιικός δείπνος (για δύο) της Κασσάνδρας!¨

Μμ2 είπε...


ΞΕΝΙΟΣ ΓΑΜΕΥΣ

Είμαστε και οι δυο στο ΝΑΤΟ
τρώμε από το ίδιο πιάτο
εγώ κάνω τον βαρβάτο
κι εσύ πίσω κι από κάτω.

Εγώ πουλάω οπλισμό
κι εσύ χαρίζεις
όλο κοντά μου έρχεσαι
να τον φας κι αφοπλίζεις.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , άσχετο με το θέμα αλλά οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της υγείας που θέλουν να περάσουν στην Ουκρανία (monetization) μοιάζουν με την διάλυση του ΕΣΥ που προσπαθούν και εδώ .
https://www.stalkerzone.org/healthcare-reforms-doctor-death-ulana-suprun-mean-ukraine/
Μοιάζει με τους δικούς μας αλεξιπτωτιστές θέσεων , η διαδρομή της επαγγελματικά , τύφλα να έχουν οι πρόσκοποι
https://en.wikipedia.org/wiki/Ulana_Suprun
Πόσο συμμετείχε στην καθοδήγηση και ανάπτυξη βιολογικών όπλων στα εργαστήρια της Ουκρανίας ? Και τι αντίστοιχο αρχείο κάνουν εδώ με την συλλογή βιολογικού υλικού για στοχευμένα βιολογικά όπλα ?
«Από εδώ ξεκίνησα την αναζήτηση https://dimpenews.com/2022/03/13/%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%ce%be%ce%b9%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-sbu%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b9%ce%ba/ .
Καλό βράδυ .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Νικόλα...έχει ήδη πάρει έγκριση το σχέδιο για την ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ. Θα πληρώνουμε κανονικά εισφορές αλλά ΔΕΝ θα έχουμε πρόσβαση στο Δημ. Νοσοκομείο, εάν δεν το εγκρίνει ο ιδιώτης γιατρός. Εντάξει...;; Το καταλάβαμε;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Δες εδώ...

https://ygeianet.gr/ypourgiko-symvoulio-egkrithike-to-schedio-gia-tin-idiotikopoiisi-tou-esy/

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα , το είδα αυτό που λες , τα ίδια σχέδια καρμπόν με την Ουκρανία έχουμε και εμείς από την ίδια πρεσβεία......... Θα πληρώνουμε ιδιώτη γιατρό για να μπούμε στα νοσοκομεία και αυτός αναλόγως του μπόνους και των στόχων από το δημόσιο κορβανά , θα κάνει τα στραβά μάτια στις παθήσεις μας μην χαλάμε λεφτά στο δημόσιο . Μόνο με φακελάκια πολλά θα μπαίνεις στο νοσοκομείο , σαν τον κορονοϊό , όταν δεν θα έχει κανένα νόημα για εσένα μπαίνεις πλέον.
Στην Ουκρανία που δεν κρύβεται η Doctor Death τους λένε και ανοιχτά ότι το δημόσιο θα πληρώνει φτηνές εξετάσεις και επεμβάσεις ,κυρίως τα διαγνωστικά (1st tier , όλα τα υπόλοιπα...). Ότι κοστίζει από την τσέπη σου αν θέλεις να σωθείς . Άνεργοι ,παιδιά και έγκυες ή ακριβά φάρμακα στην Ουκρανία γιοκ δωρεάν .
Εμάς θα το ανακοινώσει σε δεύτερη φάση , μην μας πέσουν μαζεμένα....

Κόλλησε ο Κούλης ξανά κορονοϊό! Ας πάει για τέταρτη δόση χαχαχα...
https://www.ertnews.gr/eidiseis/ellada/politiki/thetikos-ston-koronoio-o-kyriakos-mitsotakis/
Μα δεν ήταν όλοι εμβολιασμένοι και ελεγμένοι με rapid :) tststs

kakos04

Ανώνυμος είπε...

Oσο πουλά η κοροϊδία και ξεπουλά το σύμπαν εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν. Όσο η μαριονέτα κουνάει τα χέρια της δεν έχουν λόγο να τον αποσύρουν απο την κυκλοφορία. Όπως και με τον Ζελενσκι. Όσο καίγεται η πατρίδα του αυτός παριστάνει τον ήρωα. Ετοιμαστείτε για το ξεφόρτωμα των υπολοίπων όπλων ρωσικής προέλευσης στον αδελφάκι του ηθοποιό. Τα αφεντικά μίλησαν, Σούζα το αλογάκι.Και τα αποστρατα στρατιωτάκια μούγκα γιατί οι καιροί δύσκολοι.