ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Μαΐου 2020

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Αυτή την εβδομάδα, το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας με έδρα την Καρλσρούη εξέδωσε επιτέλους την απόφασή του για το πιο εμβληματικό πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Τι μας λέει αυτή η είδηση...ότι η ΕΕ ή θα γίνει ομοσπονδιακό κράτος υπό γερμανική φυσικά μπότα ή η Γερμανία αρχικά θα κουνήσει μαντήλι. Δεν υπάρχει περίπτωση η Γερμανία να επωμιστεί βάρος άλλων κρατών και είναι ικανή να τις δει και να καίγονται. 
Στην ουσία το Συνταγματικό Δικαστήριο διατάσσει την καγκελαρία να μην ακολουθήσει την πολιτική της ΕΚΤ και να θέσει εκ νέου τους όρους της ή να αποχωρήσει. Αφού φυσικά τα κέρδη της είναι εις βάρος όλων των ευρωπαϊκών κρατών.

Άσχετα με το τι γράφει ο συντάκτης του άρθρου ξεκινά επίσημα πλέον η συζήτηση αποχώρησης της Γερμανίας από το ευρώ. Μια εκδοχή που πριν λίγες μέρες ο Μακρόν έθεσε ανοιχτά αλλά οι ψίθυροι της έχουν ξεκινήσει από το 2014. Η Γερμανία ότι είχε να κερδίσει από το ευρώ το κέρδισε και σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να το επιστρέψει ή να δώσει μέρος των κερδών της για την διάσωση άλλων κρατών. Θα προτιμήσει να αποχωρήσει κρατώντας φυσικά τα κέρδη αυτά τα οποία εδώ και μια πενταετία τα έχει μετατρέψει σε χρυσό, αφού ήδη έχει καταστεί η πρώτη χώρα αγοράς χρυσού τα τελευταία χρόνια και έχοντας ήδη επαναπατρίσει το μεγαλύτερο μέρος του χρυσού της από τα ξένα θησαυροφυλάκια, έχοντας επίσης καταστεί ήδη δεύτερη χώρα παγκόσμια μετά τις ΗΠΑ σε αποθέματα χρυσού.

Υπ' αυτό το πρίσμα όντως είναι "ευλογία" μια μετάλλαξη ή και διάλυση της ΕΕ, (για την διάλυση της Ε.Ε σας είχαμε μιλήσει και ΕΔΩ, ΕΔΩ , και ΕΔΩ ) αλλά ο νότος είναι που θα μείνει με τον μουντζούρη στο χέρι και φυσικά η Ελλάδα που έχει ξεπουληθεί ήδη σε ξένα συμφέροντα. Τούτων λεχθέντων τυχόν διάλυση της ΕΕ και φυσικά κατάργηση του ευρώ θα μας βρεί με εθνικό αναγκαστικά νόμισμα αλλά χωρίς υποδομές και φυσικά ανάλογα αποθέματα χρυσού με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ως εκ τούτου μια μετάλλαξη της ΕΕ χωρίς την Γερμανία και τους δορυφόρους της ή μια ένωση του νότου (των έξι) ίσως να είναι η καλύτερη λύση και η οποία σε βάθος χρόνου μπορέσει να εξελιχθεί σε Μεσογειακή Ένωση συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της Βρετανίας η οποία ελέγχει το Γιβραλτάρ και την Κύπρο (είσοδο και έξοδο της Μεσογείου).


Υ.Γ Θα επαληθευτούμε στις προβλέψεις μας για μια ακόμα φορά.!! 
Υ.Γ1 Οι πρώτοι που μίλησαν για Ευρωμεσογειακή Ένωση είμαστε εμείς εδώ όταν γράφαμε στο ιστολόγιο ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ  ότι έχουμε  :....."τα  πρώτα τροχιοδεικτικά πυρά, στην κατεύθυνση της διάσπασης της Ε.Ε. σε 3-4 χαλαρά συνδεδεμένες ζώνες επιρροής, και της συστάσεως μιας ισχυρής Ευρωμεσογειακής Ένωσης, έχουν ριφθεί. Όταν επέλθει η διάσπαση, εμείς θα ενταχθούμε στο νοτιοευρωπαϊκό τμήμα, που θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη, ισχυρή και ενισχυμένη Ευρωμεσογειακή Ένωση."


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διαβαθμισμένοι πράκτορες του Κ.Κ.Κίνας είναι όλοι οι διπλωμάτες αυτής της χώρας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πομπέο ο οποίος ακολουθώντας την τακτική του Ζευ Ελαύνοντος σε αυτά τα θέματα δεν αναφέρει πλέον πουθενά το όνομα της Κίνας αλλά μονίμως αυτό του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Παράλληλα δημιουργεί κατάλογο χωρών που «αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο που διατρέχουν διατηρώντας εμπορικές και οικονομικές σχέσεις με το Κ.Κ.Κίνας» με πρώτες την Γαλλία, Αυστραλία, Καζακστάν και Νιγηρία, προσθέτοντας ότι αυτές οι χώρες που έχουν ήδη αντιληφτεί περί τίνος πρόκειται και με ποιόν έχουν να κάνουν κοιτάζουν πλέον πώς να προστατέψουν τους λαούς τους από τις δόλιες ενέργειες του Κ.Κ.Κίνας. Ένα εγκληματικό Κόμμα που ευθύνεται για την υπέρμετρα ανεύθυνη έως εγκληματική διαχείριση του Κορονοϊού και όχι μόνον.

Η πανικόβλητη Γερμανία βλέποντας ότι αυτή θέση του Πομπέο θίγει τις επενδύσεις της στην Κίνα και αδιαφορώντας παντελώς για την τύχη του δύστυχου Κινεζικού λαού που καταδυναστεύεται από την ληστρική συμμορία των Μογγόλων του Κουμουνιστικού Κόμματος, τηρεί σιγή όψιμου ιχθύος και έντρομη κοιτάζει πως θα επιβιώσει απ’ αυτή τη λαίλαπα.

Ε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ε : Διαβαθμισμένοι πράκτορες του Κ.Κ.Κίνας είναι όλοι οι διπλωμάτες αυτής της χώρας σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πομπέο ο οποίος ακολουθώντας την τακτική του Ζευ Ελαύνοντος σε αυτά τα θέματα δεν αναφέρει πλέον πουθενά το όνομα της Κίνας αλλά μονίμως αυτό του Κουμουνιστικού Κόμματος της Κίνας.

Έτσι είναι φίλε Ε όπως τα λές....και φυσικά υπάρχει τεράστια διαφορά στην λέξη Κίνα απο την λέξη Κουμουνιστικό κόμμα της Κίνας....όπως άλλο Ν.Δουλοκρατία και άλλο Ελλάς....άλλο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων και άλλο Έλληνες.

Και μια και ανέφερα την λέξη Έλληνες....σήμερα τα ξημερώματα τα πνεύματα των Ελλήνων προγόνων μας...μου έδειξαν τι θα κάνουν οι Τούρκοι.!! Ετοιμάζονται να εισέλθουν ΕΝΤΟΣ ελληνικού εδάφους....μόνο που το "μονόκλ" μου πλέον τους βλέπει. Θυμάμαι μια φράση μου που είπα στους άλλους που ήταν δίπλα μου στον αιθερικό κόσμο..."Παιδιά ετοιμαστείτε έρχονται".!

Και ναι η καριόλα η Γερμανία θα είναι ενήμερη για όλο αυτό.! Για αυτό η τιμωρία της θα είναι χειρότερη από ότι στους άλλους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους.