ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Πολύ καλές οι πωλήσεις τουρκικών γεωργικών εργαλείων στην Ελλάδα…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Διαβάστε ειδικά στο τέλος την σημείωση του συντάκτη .!! Τελικά όπως έχω ξαναπεί ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων είναι ο κάτοικος της χώρας, και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι Έλληνες όσο και οι εχθροί των Ελλήνων.

O Χαλίτ Ουνλού- πρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου του φημισμένου ομίλου UNLU, πού δραστηριοποιείται στην Μανίσα … τονίζοντας τα προβλήματα που υπήρξαν λόγω πανδημίας στις εισαγωγές και τις εξαγωγές,  αναφέρθηκε στο πώς μπορούν αυτά να ξεπεραστούν.

¨Μπορώ να πω πως στόχος μας είναι διαμέσου των μεγάλων στόχων να επιφέρουμε ακόμα μεγαλύτερο όφελος στην κοινωνία και το κράτος μας. Εντός πέντε ετών επιθυμούμε να έχουμε πολύ περισσότερες πωλήσεις σε χώρες όπως  Μολδαβία, Ρωσία, Ουκρανία, Αζερμπαϊτζάν, Ελλάδα, Βουλγαρία και Ρουμανία. Oι πωλήσεις που είχαμε σε αυτές τις χώρες ήταν πολύ καλές. Ή πανδημία έγινε αιτία για πτώση στις πωλήσεις αλλά εμείς αυτή την περίοδο την αξιοποιήσαμε, με μία επένδυση 30 εκατομμυρίων λιρών στο πεδίο των αυτοματισμών”.

Σχ. : Αγοράζουμε δηλαδή γεωργικά εργαλεία για να καλλιεργήσουμε την γη μας που  εποφθαλμιά αυτός που μας πουλάει τα μηχανήματα ! 

Π.χ. μένεις στην Λέσβο. Και αγοράζεις γεωργικά εργαλεία από την Τουρκία, από την χώρα που έχει στήσει αποβατικά σκάφη απέναντι από το νησί σου ; 

Μήπως είσαι @@@@@ας ; 

ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...


Μ-ΕΛΛΑ-ΚΙΣΤΑΝ

Λ.
Μήπως είσαι @@@@@ας ;

-----------------------------------

Ούτε μαλάκας ούτε ΜΑΛΑΚΑΣ μήτε καν το ομόρριζον βλάκας(μαλάκας>μ'λάκας>βλάκας.) Τιμητικός γαρ τίτλος ευγενείας κατήντησε πλέον δια τον εθνικώς απαίδευτον και ανάγωγον ημιγενίτσαρον νεοέλληνα και η λέξις αυτή.
Η επιστήμη δε της μαλακίας προ καιρού πολλού έχει επάρει τας χείρας άνω ψηλά, αμήχανος και ανίκανος ούσα του περιγράφειν τα του εβραιοπεριτετμημένου εθνικώς νεοέλληνος-χατζηέλληνος επικά μαλακιστήρια.

Τί απορείς όθεν,καλημερισμένε μου Λύκαστρε;
Εδώ τρώγωμεν αβέρτα σταζι-δημοκρατικό (μεταπολιτευτικό) σανό για πεντεσπάνι από τους πεδιλοκαλτσίτες...
άσε το καθιερωμένο ορθόδοξο βρίσιμο στην αρχαία εθνική μας καταγωγή, ρίζα, ταυτότητα και κληρονομιά, (το ελληνικόν εθνικόν θαύμα), την Κυριακή της εβραιοκομμουνιστικής Ορθοδοξίας (και όχι μόνο)...
ε λοιπόν, στην τούρκικη θυγατρική των θα κολλήσωμεν;
και δια ποίους άραγε Έλληνας επί τέλους ομιλούμεν;

ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Ο πληθυσμός αυτής της χώρας διακρίνεται σε δύο κατηγορίες :

Α) Τους Έλληνες

Β) Τους ελληνοφώνους.

ΕΛΛΗΝ είναι αυτός που διατηρεί κάποια -στοιχειώδη έστω - αίσθηση καταγωγής και αποστολής στον κόσμο αυτό.

Ελληνόφωνος είναι αυτός που απλώς ΕΤΥΧΕ να γεννηθεί στον γεωγραφικό χώρο της Ελλάδος και δεν έχει καμιά αίσθηση καταγωγής ή αποστολής πλην της καθημερινής του καλοπεράσεως.

Δυστυχώς πλέον το Β είναι μεγαλύτερο του Α, όπερ σημαίνει ότι το μέλλον διαγράφεται μάλλον σκοτεινό.

Εκτός εάν ο Θεός των Ελλήνων θελήσει να μας δώσει μια τελευταία ευκαιρία...