ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ενθουσιασμένος που θα κάνει διακοπές στο χωριό δηλώνει ο κορωνοϊός

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ενθουσιασμένος δήλωσε και ο άλλος ιός ο γουρλωμάτικος...που μετά το εξαντλητικό διάγγελμα της παρασκευής , αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό για το τριήμερο.!! Πόσο στόκοι μπορεί να είναι αυτοί οι τσιγκολελέτες που άφησαν όλο αυτό το αφηνιασμένο και αρρωστιάρικο πλήθος να ξεχυθεί σε όλη την ελληνική επικράτεια;;;;

Μιλώντας στα διόδια της Ελευσίνας, όπου χθες σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων από Αθηναίους οδηγούς, ο ιός είπε πώς ανυπομονεί να επισκεφθεί όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία να δω όλα τα χωριά των Αθηναίων και να γνωρίσω από κοντά τους ηλικιωμένους συγγενείς τους. Είναι μια ευκαιρία και για μένα να φύγω, να ξεφύγω λίγο από τη ρουτίνα της πόλης» είπε.

«Να σας πω την αλήθεια νιώθω λίγο σαν τη Βουγιουκλάκη στο ‘Η Κόρη Μου Η Σοσιαλίστρια’ που μπαίνουν όλοι στην καρότσα του φορτηγού για εκδρομή και τραγουδάει το ‘Η Κυριακή’» πρόσθεσε ενθουσιασμένος.

Ο ιός διαβεβαίωσε ότι θα προσπαθήσει να επισκεφθεί όλη τη χώρα, ειδικά τις περιοχές που μέχρι στιγμής δεν έχει επισκεφθεί.

«Αν οι κάτοικοι της Αθήνας έχουν την καλοσύνη να πάρουν εμένα και την οικογένεια μου με τα αυτοκίνητα τους, πρώτα ο Θεός θα μπορέσουμε σε λίγες εβδομάδες να επισκεφθώ όλη την Ελλάδα. Καλά να περνάτε!» είπε μπαίνοντας ξανά σε αυτοκίνητο κατοίκου της πρωτεύουσας, το οποίο απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα.

ΠΗΓΗ


4 σχόλια:

Μμ. είπε...


ΙΟΒΟΛΟΙ ΟΦΕΙΣ

Μα του χάρου η κοιλάδα
δεν χωράει την Ελλάδα
κι όσοι τους την τυραννάνε
όλοι τους στο διάολο πάνε.

Φορομπήχτες κι αγιογδύτες
και βουλήσταρχοι αλήτες,
τιποτένιοι αφεντάδες
πούστηδες και μασκαράδες,
ευτυχούν καταραμένοι
και δοξάζονται φτυσμένοι.



ΜΙΧΑΛΗΣ είπε...

Στα εύκολα Αθηναίοι, στα δύσκολα επαρχιώτες !!

Διο είπε...

Λυκαστρε τελικά πάμε καλά , δεν έπαθε τπτ η οικονομία από τα λουκέτα στις επιχειρήσεις. Μας είδαν οι moodys και βλέπουν να έρχεται μεγάλη ανάπτυξη χαχαχα . Ήταν το αστείο της ημέρας για μένα.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα αυτό και αν ήταν ανέκδοτο , με ένα διάγγελμα και τρεις μέρες καιρό κάνει προκαταβολικά την διασπορά πληθυσμού (αφήνω τον αλανιάρικο ιο αληθινό ή όχι απέξω) που θέλει να αποτρέψει. Κάποιος έχει πολύ black humor γιατί το lockdown είναι περιττό , όποιος την γλύτωσε από τον αφηνιασμένο ιο και τα πλήθη το 3μερο των αλαλιασμένων έχει πλέον ανοσία και στο ιο και στις μαλακί*** που λένε . Δεν χρειάζεται να απομονωθεί . Το dispersion peak έγινε χαχαχα . Κλαίω από την λογική τους και ας είμαι κουρασμένος .