ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Είναι κρισιμότατης σημασίας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ από την ανατροπή του πατέρα του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είναι κρισιμότατης σημασίας η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ από την ανατροπή του πατέρα του. Αν μείνει στην εξουσία όπως τον έχουν προγραμματίσει,δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Είτε με εσωτερική είτε με εξωτερική αφορμή δεν πρέπει να παραμείνει ούτε λεπτό. 

Μανώλης Κωττάκης: Στη Χάγη νησιά και αποστρατιωτικοποίηση, αν δεν φανερώσουν τη συμφωνία προ εκλογών.

O δικτάτορας  Κυριάκος Μητσοτάκης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός και ανθέλληνας, έχει στήσει κώλο σε όλους ειδικά στην Γερμανία και Αμερική. Χωρίς να πάρει ανταλλάγματα .Aπο τότε έδειχνε το ποιος είναι. «Ελπίζω ότι αυτό το λάθος(γαλλικό βέτο στα Σκόπια-Αλβανία)θα διορθωθεί»  

«Ήμουν ανήσυχος(για την ρωσική παρέμβαση στα Βαλκάνια)είμαι ανήσυχος και θα συνεχίσω να είμαι ανήσυχος. Γι’ αυτό νομίζω ότι η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (σ.σ. μπλόκο στην ένταξη των Σκοπίων) θα πρέπει να αναθεωρηθεί το 2020».

Όσον αφορά τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, παραδέχθηκε ότι η Αθήνα έχει «θέματα με την Τουρκία», "αλλά προτιμάει να μπορεί να τα συζητήσει με την Άγκυρα εντός του πλαισίου της νατοϊκής συμμαχίας."!!!  (Financial Times,Δεκέμβριος 2019) .

Αν δεν ριζοσπαστικοποιηθεί η ψήφος μας στις επόμενες εκλογές,αν δεν ψηφίσουμε αυτούς που έχουν για τον αθηναϊκό βούρκο "ακραίες επικίνδυνες θέσεις" χάνουμε ολοκληρωτικά την πατρίδα μας. Σε 20 χρόνια από σήμερα θα έχουμε δημοψήφισμα ενσωμάτωσης του Ελλαδιστάν με την Τουρκία.

Ο καθένας κάνει ότι μπορεί,να αφυπνίσει όσους περισσότερους μπορεί,ευκαιρίες δεν υπάρχουν πολλές,η 20ετία είναι το όριο για κάτι συγκεκριμένο που έρχεται με βάση τις γεννήσεις μουσουλμάνων και το δικαίωμα ψήφου,αν είναι νωρίτερα ή όχι ο Θεός το γνωρίζει,πάντως εκεί οδεύουμε. 

Μέχρι σήμερα ο ανοήτος κάτοικος της χώρας  δοκιμάσε και ψήφισε  όλα,όλες τις εκφάνσεις του λεγόμενου "δημοκρατικού τόξου". Δηλαδή  Σαμαρικούς,Παπανδρεϊκούς, Καραμανλικούς,Μητσοτακικούς, και πάντα με μερικές μικρές διαφοροποιήσεις είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα. Αν δεν γκρεμιστεί συθέμελα αυτό το ανθελληνικό πωλητικό σύστημα χανόμαστε.

 ΡΟΥΚΕΤΕΣ από την Ντ. Μπακογιάννη! «ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο Δικαστήριο της Χάγης. Άνευ ενδιαφέροντος οι υδρογονάνθρακες...»

Τι διάολο!!!! Χάσαμε πόλεμο και δεν το κατάλαβα;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: