ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Μην βάλεις στοίχημα θα το χάσεις.


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Βάζεις στοίχημα;; Θα το χάσεις.!! Αντιθέτως εγώ μπορώ να σου πω ότι όταν θα έρθει η ώρα αν δει ψήφο από ανεμβολίαστο η κυβέρνηση τσίρκο που συμμετέχεις...εμένα να με φτύσεις.!! Και οι ανεμβολίαστοι είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό.!

Το δικό του μέλλον το έχει υποψιαστεί ο... "Ακαταδίωκτος";; Γουστάρω ακανόνιστη ζωή,γεμάτη ανώμαλες καταστάσεις.Τάξη και ησυχία βρίσκεις μόνο στα νεκροταφεία. Δηλαδή για να καταλάβω ...δεν θα μας αφήνουν να πληρώνουμε φόρους;;;;

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣πιο χαζός πεθαίνεις. Και όπως έχω ξαναπεί.. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ομάδα έγκριτων νομικών θα συζητήσει σε κλειστό επιστημονικό κύκλο κοινές παρόμοιες δικαστικές ενέργειες με την συμμετοχή και την βοήθεια ιατρών, χαράζοντας από κοινού την νομική επίθεση και τις νομικές βάσεις που θα στηριχθεί αυτή.
Είναι δε μάνα εξ ουρανού "τα προνόμια" και οι διακρίσεις μεταξύ των πολιτών που ανακοινώνει η κυβέρνηση και προπαγανδίζουν τα παπαγαλάκια της σαν τον Σκέρτσο.....stay tuned ... έρχεται.!

2 σχόλια:

Μμ2 είπε...



¨Από δω οι εμβολ(εμ)ιασμένοι κι από κει οι κολασμένοι!¨
Αμάν, πάμε για νέο ύμνο της Διεθνούς.

Αλλά τί να περιμένοις τις από την λοατκίαν πολιτικήν ορθότητα
αυτήν του φιλελέ-ος τρίζοντος ορθού;

Χαίρε, ω χαίρε, σταλινίσκε, ναζικομμουνίσκε!
Η ανο-η-σία της αγέλης σε χαιρετά.

Και πού να σφίξωσιν οι Αυγούστιοι καύσωνες!



Πολλαί θερμαί, ούτως ή άλλως, τοις φίλοις καλημέραι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Μμ2 ...άστον να "τραγουδάει" δεν γνωρίζει τι τους έρχεται.!! Λίγα τα ψωμιά τους. Θέλουν να μας ελέγχουν για το "καλό" μας αλλά δεν θα τους περάσει.