ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Ωραία μαθητικά χρόνια...γεμάτα ελευθερία και σκανταλιά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ζέστη έχει ας αφήσουμε για λίγο τα σοβαρά θέματα και ας "δροσιστούμε" με ωραίες αναμνήσεις. Βλέποντας την άνωθεν φώτο τι ωραίες αναμνήσεις μου ήρθαν στο μυαλό...χμμμμμμ.....όχι, παρεξηγήσατε, δεν είχαμε σχέση με αυτούς τους τσόγλανους...Οι συμμαθητές μου (ειδικά ο Φώντας και ο Βρασίδας ) και εγώ είμασταν χειρότεροι.!!!

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς... όταν σηκώσαμε το αυτοκίνητο της δασκάλας σε τάκους και διαμαρτυρήθηκε μια μέρα μια καθηγήτρια και μας  έριξε ομαδικές αποβολές ακόμα και σε αθώους γιατί κάποιοι κάπνιζαν κρυφά στις τουαλέτες, Εγώ και άλλοι τρεις τσογλάνοι είχαμε κολλήσει με ψαρόκολλα σελίδες από τσόντες σε όλο το παρμπρίζ του αυτοκινήτου από έναν καθηγητή,επειδή ο ηλίθιος μας απαγόρευε να πλησιάσουμε και να μιλήσουμε τα κορίτσια. Και αυτό το έχουμε κάνει και από την πλευρά του συνοδηγού και μπήκε ο άμοιρος χωρίς να το δει και έκανε βόλτες ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΌΛΗ.

Στην αγαπημένη μου καθηγήτρια όταν μας έλεγε για διαγώνισμα στην φυσική έριχνα ζάχαρη σε όλη την τάξη επειδή φορούσε συνήθως γόβες να μην μπορεί να σουλατσάρει με τον θόρυβο που κάνει αν πατάς ζάχαρη με τα τακούνια ώστε να αντιγράφουμε στην γαλαρία. Άμα ξεκινήσω να σας γράφω πόσο τσόγλανοι είμασταν , δεν μας φτάνουν ούτε οχτώ τόμοι της Πάπυρος Λαρούς. Τρώγαμε μετ΄ένα μπερτάκι σπίτι πατσίζαμε το χρέος και βουρ για φρέσκα.

Ένα θα σας πω ότι πήρα αποβολή και στο νηπιαγωγείο και στην πρώτη. Ε ναι ρε η ζωή μας η ιστορία μας . Περάσαμε εκπληκτικά μαθητικά χρόνια γεμάτα ελευθερία και σκανταλιά. Αν δεν είχαμε περάσει αυτά τα χρόνια θα είμασταν έτσι σήμερα;; Τίποτα φυτά υπάκουα θα είμασταν -όχι αντιδραστικοί και ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ - σε κάποια εταιρεία και πιθανόν με ένα διαζύγιο στην πλάτη και διατροφή. Και bulling στην ζωή μου δεν έχω φάει στην ουσία . Προσπάθησαν κάποιοι μάγκες στο σχολείο κανά δυό φορές αλλά όταν τους έσπασα την μύτη τους πέρασε η όρεξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχα λοιπον καποτε πηγαινα στο 19ο γυμνασιο Ιθακης και αχαρνων και ειχαμε ενα Γυμνασιαρχη φιλολογο που τον λεγαμε πορκυ γιατι εμοιαζε πολυ με το γουρουνακι του Ντισνευ,μια μερα ειχαμε Ομηρου οδύσσεια και μας εβαλε με την σειρα να διαβαζουμε , εντωμεταξυ αυτος ειχε ακουμπισει σε ενα θρανιο και τον ειχε παρει ο υπνος ενω εμεις διαβαζαμε,τοτε εμεις τα κωλοπαιδια αρχισαμε να του πεταμε πενηνταρακια και δεκαρες οποτε καποια στιγμη απο τον θορυβο πανω στην φορμαικα του θρανιου ξυπνησε, και βλεπει γυρω του ενα σωρο νομισματα και επαθε ντοβρουτζα,εξαλος τοτε διακοπτει το υποτιθεμενο μαθημα και μας διωχνει ολους, και την αλλη μερα μας ειπε να ερθουμε με τους κηδεμονες μας.
Πραγματι την αλλη μερα πηγαμε με τις μαναδες μας ολοι,καποια στιγμη ηρθε η σειρα της μητερας ενος συμμαθητου μου η οποια στην προσπαθεια της να απολογηθει για την συμπεριφορα του Νικου αποκαλεσε τον Γυμνασιαρχη (κυριε Πορκυ)γιατι η γυναικα ακουγε εμας που τον λεγαμε ετσι.
Ο Πορκυ τοτε εξαλος με τα ματια του να εχουν γυρισει αναποδα αρχισε να φωναζει και να μας αποκαλει αλητες κοπροσκυλα,εγινε της πουτανας φαγαμε ολοι η ταξη αποβολη τρεις μερες αλλα το γελιο που επεσε με την φαση μας αποζημιωσε.