ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΦΟΒΊΑ ΚΑΙ Η ΣΧΈΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ 
 
Η λίστα ICD10 του ΠΟΥ, όπου κωδικοποιούνται όλες οι ασθένειες, περιλαμβάνει και 574 φοβίες (ή φοβικές νευρώσεις) που συνταγογραφούνται διεθνώς.
 
Προστέθηκε πρόσφατα ως νο 575 και η "κορονοϊοφοβία". Από αυτήν έχει αρπάξει όποιος πιστεύει ότι είναι άρρωστος από κορονοϊό, έχει δεν έχει συμπτώματα.. 
 
Τα συμπτώματα της:
Μέχρι σήμερα νομίζαμε, λέει, ότι άρρωστος είναι κάποιος από την στιγμή που εμφανίζει συμπτώματα.Από δω και στο εξής τα ξεχνάμε αυτά, ξαναλέει.
 
Έχεις δεν έχεις συμπτώματα είσαι άρρωστος! Γιατί μπορεί τώρα να είσαι καλά, αλλά δεν μπορείς να εγγυηθείς ότι δεν θα αρρωστήσεις αύριο ή σε έναν μήνα, εμβολιασμενος ή όχι.
Άρα, υγιής από δω και πέρα είναι όποιος πιστεύει ότι είναι άρρωστος, έχει δεν έχει συμπτώματα κορονοιού, έχει δεν έχει εμβολιαστεί. Γιατί μόνο έτσι θα διαφυλάξουμε την υγεία μας, που ως γνωστόν είναι θέμα μόνο ατομικής ευθύνης!
 
Πρέπει να πιστέψουμε ότι είμαστε άρρωστοι, επειδή πάντα υπάρχει η πιθανότητα σε μια ή εκατό μέρες να εμφανίσουμε συμπτώματα. Άρα τι κερδίζουμε με το εμβόλιο;; Τίποτα!
Συμπέρασμα, λέει ο κορονοϊοφοβικός :
 
Υγιής είναι μόνο όποιος έχει συμπτώματα κορονοϊοφοβίας και επιμένει να μην εμβολιάζεται γιατί τότε δεν υπάρχει πιθανότητα να τον κοροϊδέψουν και να απαλλαγεί έτσι από την κορονοϊοφοβία του!
Το έχουμε;; Πάμε τώρα να δούμε και το άλλο.. 
 
Ειδικά για την Ελλάδα η λίστα έχει και την νο576. Εγκληματοφοβία, λέει.
Από αυτήν έχει, κατά την κυβέρνηση, όποιος δεν το έχει κάψει από κορονοϊοφοβία και συνεχίζει να μετράει ή να ψάχνει για κάτι περίεργους θανάτους ως αποτέλεσμα της δράσης του οργανωμένου εγκλήματος.
 
Τούτος, κατά την κυβέρνηση πάλι, είναι διπλά επικίνδυνος και πρέπει να τον κάψουμε, πριν μεταδώσει τις άρρωστες ιδέες του, και μολύνει όλους εμάς τους υγιείς, που πιστεύουμε ότι είμαστε άρρωστοι,, αλλά και επειδή δεν αντιλαμβάνεται ότι το οργανωμένο έγκλημα ενίοτε προλαβαίνει θανάτους που θα μπορούσαν να έχουν αλλιώς προκληθεί από κορονοϊό, με αποτέλεσμα να χαλάσει η Στατιστική και η διεθνής εικόνα της χώρας, πράγμα που έχει θα άμεση επίπτωση στον αναμενόμενο τουρισμό.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γκουχ αχχ γκουχ γκαχ ρε γαμωτο λες να αρρωστησα?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχω καλό φάρμακο αν έχεις αρρωστήσεις..χα χα χα 3 κουταλιές τις σούπας Μουρουνέλαιο...ξέρεις αυτό που βρωμάει ψαρίλα και κλείνεις μύτη , αυτιά ...στόμα πριν το πάρεις.!!!χα χα χα

https://tinyurl.com/yybevh8d