ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (για κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ (για κάτι F35, Raffalle και κάτι πάπιες) 
 
Μετά που αγόρασε ο γείτονας κάτι S-400, περίσσευαν του θείου Σαμ κάπου 100 κομμάτια F35, 100 εκ έκαστον, χωρίς την αρματωσιά τους, που δεν ήθελε να του τα δώσει φοβούμενος διαρροή στρατιωτικής τεχνολογίας προς Κίνα και Ρωσία.
 
Έτσι τότε ήθελαν να πλασάρουν 35 κομμάτια από αυτά στον Καμμένο τον επιρρεπή στην στρατοκαυλίαση. Όπερ 3,5δισ ντιλακι έπαιζε. Αλλά του είπαν οι άλλοι "που πας καμμένε Καραμητρο", άχρηστα είναι τα αντιρανταρ του συστήματα (stealth στην μιλιταριστί) με δύο συστοιχίες παθητικών ραντάρ των 3εκ είναι το ίδιο ορατά όπως και οι πάπιες. Θες toys να παίζεις το τραινάκι;; Κάνε αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Στρατού και από τα νοίκια ψώνιζε ότι σου ζητούν οι στραταίοι".Και έτσι αναβάθμιστηκαν τα f16 σε viper φτηνά και έχουμε τώρα το πάνω χέρι στους αιθέρες του Αιγαίου. 
 
ΟΚ είπε ο Πάνος, ακολούθησε την κομματική κοπτατσια από την Κουμουνδουρου, δεν έκανε τρέλες και αφέθηκε να βγάζει το φίδι από την τρύπα ο Κοτζιάς αδαπάνως (τον εκδικήθηκε γι αυτό το χάλασμα του ντιλ λίγο αργότερα, μετά τις Πρεσπες) . Κιχ δεν έκαναν οι απέναντι, σούζα ήταν για  4,5 χρόνια. Την βγάλαμε έτσι φτηνά και βγήκαμε και από τα μνημόνια και με αεροπορική υπεροχή. 
 
Άλλαξε όμως το γκουβέρνο. Χωρίς ενεργητική στρατηγική πολυδιάστατη, αναθάρρησαν οι απέναντι και, λόγω και του φόρτου εργασίας του θείου Σαμ με κάτι μπλεξίματα δικά του, άρχισαν οι τσαμπουκαδες και το "μιλάμε για όλα, η Κύπρος στην Τουρκία ή σας δίνουμε στεγνά στον Τούρκο" της φραου Μερκελ. Ξέρετε, αυτή που νομίζει ότι είναι η μετενσάρκωση του Μετερνιχ έχοντας βάλει στο μάτι κάτι αέρια εδώ πιο κάτω και θέλει να μην έχουμε σύνορα με την Λιβυη, να παρεμβληθεί με ένα σύμφωνο ο δικός της. Τι τα θεμε, να τις τα δώσουμε της γυναίκας υποθήκη για μας δανείσει να ψωνίσουμε και Πράσινη ανάπτυξη. Αδύνατον να την λαδωσεις αυτήν αλλιώς, πουλάει πιο πολλά στην Τουρκία, λέει.
 
Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία λοιπόν μπας και ισορροπήσει το πράμα, είπαν τα από εδώ επιτελεία, και ας πάει το παλιάμπελο.
-"7δισ τα 18 κομμάτια τα Raffalle, μαζί και 2-3 φρεγάτες και αν θέλετε" είπε ο Μακρόν.
-"Και εκείνα τα 35 κομμάτια τα F35, εμείς κλέφτες θα γίνουμε;;" συμπλήρωσε ο θείος Σαμ, που είπε να μην μείνει στην απ έξω τώρα που γυρίζει. (το ότι έχουν τα ζαβά ήδη εγκατεστημένο παθητικό ραντάρ από το 04 σε ελληνικό αεροδρόμιο από τα ρέστα της Ολυμπιάδας, αυτό που κάνει τα F35 αχρήστα, ούτε που θα το ξέρουν ακόμα τα επιτελεία. Tρεχουν ίσως και αυτά για ένα συνέδριο αναπαραγωγικής αυτονομίας λεφτοδεντρων για εξοπλισμούς ..) Άλλωστε από ότι λένε είναι μαχητικά 1ου πλήγματος (επιθετικά) δηλαδή. Τι να τα κάνουμε εμείς;;;
 
Και επειδή πάντα Μακρόν προ βραχέως περισπάται, πάρε τώρα ότι σου δίνουν και μη μιλάς πολύ κύριε συνταξιούχε που θα τα πληρώσεις εσύ τα πανωπροίκια με τίποτα 30% μείωση στις συντάξεις. Για εθνικούς λόγους θα λέει, ξέρεις από αυτούς που δεν είχες κατά νου όταν καταψήφιζες τον άλλον για κάτι Πρεσπες..(κάνε μόνος σου την αριθμητική πόσο πιο ακριβά μας στοιχίζουν τώρα τα 18 κομμάτια, ορατά και τα 35 τα "αόρατα" . Το άθροισμα είναι το τίμημα της ψήφου σου, αυτής που δεν ήξερε ούτε ιστορία, ούτε αριθμητική ούτε γεωγραφία αλλά μόνο θρησκευτικά αναπαραγωγικής αυτονομίας ).
 
Και για όσους θυμούνται ακόμη και δεν το έκαψαν : η κατάρριψη του stealth f111 από την Σερβική αεράμυνα κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβιας, ήταν η πρώτη επιτυχής χρήση παθητικού ραντάρ τσέχικης τεχνολογίας εκείνης της εποχής.
 
 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

F -117 ήταν το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε στη Σερβία….!!!

ΑΡΡ. είπε...



Κι ενώ ¨έξω πάμε καλά¨ (καθώς έλεγε κι ο κουφός εθνοαρχικατεδαφιστής)
ήτοι εξοπλιζόμεθα (προσπαθούμε τουλάχιστον)
έσω γίνεται της εθνοαποδομητικής 5ης φάλαγγος
του νεοκομμουνιστικού πασιφιστικού (ΕΛΙΑΜΕΠικού) Σειρίου!

ΘΕΜΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ (ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΣΗ)

¨Παιδιά του Σείριου¨...

(Περίληψι ποιήματος).

Τα παιδιά του Σειρίου περνούν παραδεισένια. Ώσπου ένα βράδυ βλέποντας
τον πλανήτη γη ρωτούν και πληροφορούνται ότι εκεί γίνονται πόλεμοι και τα συναφή ενώ οι αντιστασιακοί ποιηταί και οι τοιχο-γραφικοί (γκραφιτογράφοι) της γράφουν συνθήματα ονειρευόμενοι ένα καλύτερο κόσμο. Κι από τότε τα τρώει η ξένη γήινη έννοια τα Σειριάκια και παύουν να περνάν παραδεισένια.
(Τέλος ποιήματος κι εδώ κλαίνε μαζί με τον ποιητή).

ΥΓ.
Κάποιος είχε αποκαλέσει προ ετών τους μοντέρνους ποιητάς κουλτουριάρηδες λαπάδες. Πού να εφαντάζετο ότι ο εν λόγω ¨λαπάς¨ επρόκειτο αποβήναι,
μετ' ου πολύ, το κύριον εκπαιδευτικόν της ελληνικής νεολαίας έδεσμα!

Καλή σου αποβλάκωσι και γενιτσαροποίησι, Έλληνα, λοιπόν
με τέτοια βλητοσανοπαιδεία.
Κι άσε τους κάθε γυφτοΜακεντονόσκατους να σου κλέβουν την αρχαία σου ιστορική ψυχή, παιδεία και μνήμη. Εσύ να ονειρεύεσαι τον κάθε ουτοπικό σοσιαλιστικό Σείριο κι αυτοί να σού κλέβουν την γη-πατρίδα, όπως και οι λαθραίοι, κάτω από τα πόδια σου.
Ίδωμεν ούν πότε θ' αποτολμήσεις και το μέγα Ξύπνημα;
Διότι το αρχαίο αίμα, κι ο θεός το ξέρει, νεοταξικός χυλός δεν γίνεται.










Μμ. είπε...


¨Σείριος.¨
Παίζει μήπως και η πρόθεσις, η βεβηλωτική γελοιοποίησι του ιεροτέρου
ουρανίου άστρου-κοιτίδος των ουρανίων ¨θεών¨ εκπολιτιστών της γηίνης ανθρωπότητος - και της ελληνικής φυλής συμπεριλαμβανομένης -
καθάπερ υπαινίσσσνται όλοι οι αρχαίοι θρησκευτικοί μύθοι;
Κι αυτό επειδή οι νυν πλανητικοί επικυρίαρχοι
ήλθαν από αλλού για αλλού; Χμ!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Κι αυτό επειδή οι νυν πλανητικοί επικυρίαρχοι
ήλθαν από αλλού για αλλού; Χμ! "

Ακριβώς φίλε Μμ. Ο δικός τους πλανήτης καταστράφηκε. Για την ακρίβεια τον κατέστρεψαν οι ίδιοι....όπως κατέστρεψαν και άλλους πλανήτες μέχρι να φτάσουν εδώ. Και εδώ όμως τα ίδια κάνουν...πάνε να καταστρέψουν και αυτόν τον πλανήτη Γη που τους φιλοξενεί.