ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Αν έχεις κατέβει στο Thistlegorm τι να φοβηθείς μετά με αυτά που σου λέει ο ΣΚΑΙ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτός εδώ ο πρασινοκίτρινος κεφάλας είναι ο Ναπολέων (Napoleo fish) Τον συναντάμε σε τροπικά νερά της Ερυθράς και το μήκος του φτάνει πάνω από 2 μέτρα.
Τι το χαρακτηριστικό έχει σε σχέση με τα άλλα ψάρια; Είναι χαδιάρης!!!
Είναι ικανός να ακολουθήσει τον δύτη μέχρι και να ξενερίσει για να τον χαϊδέψει .
Χάιδεψε του τα μάγουλα, φύσα του αέρα στο στόμα και δεν θα ξεκολλά από δίπλα σου σε όλη την κατάδυση. Η πόζα που έχει πάρει για να τον φωτογραφίσει ο δύτης μιλά από μόνη της .

Κάπου έχω μια φώτο από την Ερυθρά που είμαστε τετ α τετ. Ωραίες θύμησες.  chic to chic με τον κεφάλα. Αν έχεις κατέβει στο Thistlegorm τι να φοβηθείς μετά με αυτά που σου λέει ο ΣΚΑΙ αχαχαχα


Στο Ras Mohammad...κάτω από 3 αστέρια απαγορεύεται σήμερα να κατέβεις εκεί και μόνο αέρα όχι nitrox και υπογραφή δήλωσης ότι αν σε πετύχει το ρεύμα και σε βγάλει Αυστραλία δεν ευθύνεται κανείς.


 

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλημέρα ενδιαφέρον , θα δω το βίντεο μετά , είσαι μάχιμος , εγώ μόνο με την μάσκα , αλλά ο βυθός είναι ωραίος , στο μέλλον καλά να είμαστε να κάνω κανένα μάθημα καταδύσεων . Δες και αυτό στην Αγγλία για δύτες και υποθαλάσσια drone τεστ , https://www.syfy.com/syfywire/englands-blue-abyss-astronaut-training-pool-will-be-the-worlds-deepest . Καλή δουλειά .

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Το ρευμα ειναι ολα τα $$$$.

Πλυντηριο!!


Χεχεχεχ...!!