ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΣΥΝΟΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ...ΑΙΓΑΙΟ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Ταλιμπάν «παραδίδουν» το Αφγανιστάν στην Κίνα: Θα μας το ξαναχτίσουν, λέει ο εκπρόσωπός τους

Τι λέγαμε για την Κίνα και το Αφγανιστάν;;; ΕΔΩ και ΕΔΩ. :

"Έχετε ακούσει ποτέ οι Ταλιμπάν να έχουν βομβαρδίσει ποτέ κινεζική εταιρεία η να έχουν απαγάγει Κινέζους;;  Η απάντηση είναι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. Και υπάρχουν αρκετές κινεζικές εταιρείες στο Αφγανιστάν.  Ο διάδρομος Wakhan αγγίζει την Κίνα στα δυτικά. Το βαθύτερο στρατηγικά ενδιαφέρον για την περιοχή ξεκινά ...Και το "Νέο Παιχνίδι" μόλις ξεκίνησε.

Κάποιοι αθεράπευτοι στην Ουάσινγκτον ίσως να πιστεύουν πως μπορούν να εξισορροπήσουν την Κίνα μέσω της παρουσίας του κράτους μαφία (Τουρκία) στο Αφγανιστάν...πάρτε σπόρια και ξαπλώστρες....θα πέσει τρελό γέλιο.  

Ελπίζω ότι το δικό μας υφιστάμενο πολιτικό προσωπικό θα αντιληφθεί και τους μεγάλους κινδύνους αλλά και τις ευκαιρίες που διαγράφονται στον ορίζοντα. Αν δεν τις αντιληφθεί έγκαιρα αναγνωριζοντας ότι, αργά ή γρήγορα, το σύνορο των δύο κόσμων θα είναι και στο Αιγαίο, τότε θα βρεθεί άλλο προσωπικό για να καλυφθεί το κενό. Ας σημειωθεί κάπου ότι φύση και η πολιτική απεχθάνονται τα κενά."

Υ.Γ Ο Νεώτερος Τρωικός έχει ήδη ξεκινήσει...και ο σημερινός Αχιλλέας είναι περισσότερο θυμωμένος από ποτέ. Μόνο που αυτή την φορά γνωρίζει περισσότερα...διότι η επανάληψη τέτοιων ιστορικών χωροχρονικών ιστορικών γεγονότων έχουν συνήθως σχέση με την καμπυλότητα του χωροχρόνου. Η καμπυλότητα υπάρχει λόγο της βαρυτικής που συνυπάρχει και ανάμεσα στην ύλη, μεταξύ αραίωσης και πύκνωσης αυτής. Η ενοποίηση των πεδίων γίνεται μέσω της καμπυλότητας... που μετουσιώνει την ύλη, αλλάζοντας τις γειτονιές - σύνθεση των μορίων. Βαρυτική έχει ο Λόγος που είναι μέρος της έκφρασης του πνεύματος. Και αυτό είναι κάτι που ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Θα "καλοπεράσουν" και αυτή την φορά. Χρόνια και Ενιαυτούς τους περιμέναμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες στους πραγματικούς ΕΛΛΗΝΕΣ,
η καμπύλωση του χωροχρόνου ηταν ένα από τα διδασκόμενα μαθηματα στο Πυθαγόρειο Ομακοείο, βλεπε την ιστορία του Δάμωνα και του Φιντία αλλα και πιθανότατα και στα Ελευσίνια, ο χχρόνος είναι προιόν των ανθρωπίνων αισθήσεων με την μορφή στιγμιοτύπων,δηλαδη γραμμικός, άρα στον άνθρωπο υπάρχει και το κλειδί να τον καμπυλώσει, στο συμπαν δεν υπάρχει χχρονος παρά μόνο στο αισθητό πεδίο

Κίμων

ΑΡΡ. είπε...


ΠΑΝΣΕΠΤΟΣ ΕΛΛΑΣ

Η Ελλάς χώρα, όνομα, γλώσσα, πνεύμα και άριστον απολλώνιον κλίμα είναι
ο πνευματικός ομφάλιος λώρος ο συνδέων ιστορικώς τον ουρανόν των πατέρων
της ανθρωπότητος θεών μετά της γης και της ανθρωπίνης σποράς αυτών.
Είναι ο φωτοδότης νους και η καρδία της οικουμένης.
Είναι και γεωφυσικώς το ορθιάζον της Ευρώπης πέος προς πολιτισμικήν γονιμοποίησιν της αργής και χαύνου Ααίας.
Διό και ταλαιπωρούσα μεν η Δύσις αύτη αποικιοκρατικώς το ιερόν της αυτό
πέος μαλακίζεται, μολύνον δε συφιλιδικώς δια των ανεξελέγκτων λαθροορδών αυτοευνουχίζεται.

(Ωδάρχης)

Ανώνυμος είπε...

Όποτε εμείς θα είμαστε συνοριοφύλακες και θα κονομάνε από το παράνομο πειρατικό εμπόριο….