ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

ΚΛΕΙΣΙΜΟ 2021.. ΟΚΤΩΒΡΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021.

                                       ( για εμάς τους ρομαντικούς )

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΛΕΙΣΙΜΟ 2021..ΟΚΤΩΒΡΗΣ  ΝΟΕΜΒΡΗΣ  ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ 2021. 
 
8 Οκτώβρη σήμερα που γράφω το κείμενο..κάτω από την Νέα Σελήνη στον Ζυγό..στις 6 Οκτώβρη και οι σχέσεις διαταράσσονται μια και ο Ήλιος σε σύνοδο με Άρη δημιουργεί εντάσεις..
Ο Ερμής ανάδρομος από τις 27/9 πάνω σε τετράγωνο με Πλούτωνα και τώρα σε χιαστή με Ποσειδώνα το μόνο που δείχνει τις υπόγειες διαδρομές κάποιων που θέλουν να πετύχουν τον στόχο τους...
 
Αγεφύρωτη η επικοινωνία..λάθη παραλείψεις εκνευρισμός και πολλές καθυστερήσεις.
Ο Πλούτωνας ήδη ορθός..πρέπει άτομα κύρους να σκεφτούν πλέον πιο στρατηγικά ώστε να πάρουν κατάλληλες αποφάσεις..
 
Οι δοκιμές και τα πειράματα θα φανούν τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη..και μέσα από ριζικές αλλαγές πάμε προς τον πάτο που είναι κατατρυπημένος..όλο κενά και διαρροές.
11 Οκτώβρη και ο Κρόνος ορθός και αυτός..το μάθημα το πήρατε κάποιοι και τώρα πάμε για τις εξετάσεις..
 
Θέματα του Μαρτίου Απριλίου επανέρχονται στις ίδιες μοίρες κινείται και όλα θα κορυφωθούν 24 Δεκέμβρη εκεί στο Γ και φαρμακερό τετράγωνο με Ουρανό ..
Ευθύνες και όρια που δεν θα έχουν καλή κατάληξη για σταθερά τέλος α αρχές β δεκαημέρου..
Βοήθεια δίνει ο Δίας και αυτός ορθός από τις 18 /10..στις 22° Υδροχόου..σε τρίγωνο με Άρη επαγγελματικές συμφωνίες και τύχη για κάποιους επιτέλους.
 
Ο Ερμής ορθοδρομεί και αυτός στις 18 Οκτώβρη αφήστε 3 με 4 ημέρες που θα είναι σε στάση πριν κινηθείτε. Ότι μέτρα έχουν παρθεί έως τώρα όλα τέλος Οκτώβρη θα αναιρεθούν.
Το τρίγωνο Ερμή Δία..που έγινε 20/9..4/10..θα φέρει τα αποτελέσματά του στις 1/11.
Όλο τον Οκτώβρη Ήλιος και Άρης όχι και στην καλύτερη θέση στον Ζυγό δεν ανταποκρίνονται σε κινήσεις και πρακτικές που περιμένετε.
 
20 Οκτώβρη Πανσέληνος στις 27°Κριού εκρηκτική ο Άρης εκεί σε τετράγωνο με Πλούτωνα εκρηκτικό κοκτέιλ θυμός και απεγνωσμένες κινήσεις..
Με Ερμή ανάδρομο τετράγωνο με Πλούτωνα έπεσε Ίντερνετ Facebook instagram..με Άρη τετράγωνο Πλούτωνα κυριολεκτικά πολεμικές διαθέσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις..σεισμοί..μαζί και Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνα ..απάτες κλοπές απώλειες χρημάτων και ερώτων..οι πρίγκιπες ήταν βάτραχοι τελικά δειλοί και άνανδροι..
 
Πολλές βροχές ακραία καιρικά φαινόμενα ....
27/10 Αφροδίτη εξάγωνο Δία..και ένα χέρι βοήθειας ο από μηχανής θεός..ίσως προσφέρει.
Τα κρούσματα ανεβαίνουν..όπως και τα θανατικά..η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό..στις 4/11 ανοίγει τις εκλείψεις που θα ακολουθήσουν για ενάμιση χρόνο σε Ταύρο Σκορπιό όπου και θα μεταβούν οι Δεσμοί Σελήνης..
 
Στη Νέα Σελήνη συμμετέχει ο Ουρανός σε αντίθεση κάποιες ανατροπές θα σας ξεβολέψουν από την βολή σας. Οικονομικά θέματα θα τονιστούν ακρίβεια έλλειψη αγαθών πηγές ενέργειας προβληματικές..
Σκορπιός Ταύρος χρήμα γη οικονομικά κληρονομικά δάνεια υλικά αγαθά και συναισθηματικές ανάγκες..όλα στο κόκκινο..
 
6/11 Ερμής στον Σκορπιό πιο σκοτεινός αλλά και διεισδυτικός ίσως ανακαλύψει ψεύτες και κλέφτες..
Αφροδίτη στον Αιγόκερω..σχέσεις συμφέροντος πλέον 19/12 ανάδρομη εκεί πάνω στον Πλούτωνα θα φέρει τα λάθη και τις αποκαλύψεις σχετικά με τον Οκτώβρη και το τετράγωνο Ερμή 
 
Πλούτωνα..29/1/2022 ορθή..έως 7/3/2022 στον Αιγόκερω..
Το λές και ξέπλυμα χρήματος αλλά και ξεκαθάρισμα εμμονικών βίαιων σχέσεων..οι μελλοθάνατοι στον έρωτα παίζουν το φινάλε επί σκηνής.
 
Από τις 9/11 αρχίζει τις πιέσεις ο Κρόνος μια και ο Άρης θα έχει εισέλθει ήδη από 30/10 στον Σκορπιό.
Ο πυροδότης λοιπόν Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο συνοδεία του Ερμή και τα όργανα αρχίζουν.
Δυσκολεύει ο μήνας 16/11 και ο Ουρανός σε αντίθεση με Άρη κάτι τινάζεται στον αέρα..και ίσως οικονομικό κράχ μια και ο Σκορπιός Ταύρος έχει το νου του στο χρήμα τον άλλο θεό.
 
19/11 η Έκλειψη στις 27°Ταύρου..Ερμής επικοινωνιακά σε άλλους χαρίζει σε άλλους κόβει επιδόματα..28/11 έχουμε Ποσειδώνα Άρη σε τρίγωνο ..και καλλιτεχνικές δράσεις πνιγμένες σε συναισθήματα νερό και φαντασία.
 
1 Δεκέμβρη..ο Ποσειδώνας ορθός ..δείτε και πάλι τι λάθος όνειρα κάνατε..
Σε εξάγωνο με Αφροδίτη ίσως ξυπνήσει παραμυθένιες ιστορίες για κάποιους σε πύργους και παλάτια.
 
4/12..η τελευταία Έκλειψη σε Τοξότη Δίδυμο η οποία ήδη θα ισχύει ένα μήνα πριν και 2 μήνες μετά..
Θέματα με την εκπαίδευση τα σχολεία προσοχή στα παιδιά όλο το τρίμηνο..
Θέματα εκκλησιαστικά ..νομικά και μετακινήσεων ταξιδιών αλλάζουν οι προδιαγραφές για εμβολιασμένους και μη.
 
9/12 η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα όλα κρυφά και αφανέρωτα..ότι γίνει δεν κλείνει...μια και θα τον ξανασυναντήσει ανάδρομη και ορθή..Ο Έρωτας και τα λεφτά δεν κρύβονται...ή μήπως και κρύβονται!!!
 
14/12 και ο Ερμής στον Αιγόκερω συζητήσεις των αρχόντων θα έλεγα και εκεί πάνω αρχίζει η παγωνιά το κρύο που θα φέρει Ο Κρόνος σε τετράγωνο με Ουρανό..
Νομίζω πολλά χιόνια εφέτος τις γιορτές..και παγωνιά στις ψυχές των ανθρώπων από τα δεινά που περνούν εδώ και δυο χρόνια.
Πανσέληνος στους Διδύμους η τελευταία της χρονιάς και λόγια αέρα που μεγεθύνει ο Δίας με πολλές υπερβολές υποσχέσεις και θα..θα..θα..Μη πιστέψετε ότι ακούσετε στο τέλος του χρόνου ..σας παραπλανούν και σας παραμυθιάζουν..
 
30 /12 ο Δίας στους Ιχθείς..εκεί πράγματι θα μας λυπηθεί ο θεός..ίσως κάτι αλλάξει την Νέα χρονιά..αν και τα βάρη που θα υπάρχουν θα είναι πολλά και δυσβάσταχτα..
Ερμής συναντά τον Πλούτωνα τι παίζεται και πάλι κάτω από το τραπέζι σε κρυφές συμφωνίες για το μέλλον του κόσμου..
 
Ταύροι Σκορπιοί Λέοντες και Υδροχόοι..γεννημένοι τέλος του μήνα 27..28 έως και αρχές του άλλου..έως 7..8 περίπου..πολύ προσοχή σε ανατροπές..λόγω Κρόνου Ουρανού..
Κριοί Καρκίνοι Ζυγοί και Αιγόκερου μετά τις 13 του κάθε μήνα έως 20 ο Πλούτωνας σας μεταμορφώνει θέλετε δεν θέλετε με ριζικές αλλαγές γκρεμίζοντας τη γη κάτω από τα πόδια σας..
Δίδυμοι Τοξότες Παρθένοι Ιχθείς..γεννημένοι μετά τις 11 έως 18 του κάθε μήνα προσοχή στα θολά νερά του Ποσειδώνα και στις απώλειες που φέρνει..
 
Η Ελλάδα τώρα βάλλεται ο Ήλιος της και ο 10ος της δηλαδή οι κυβερνώντες με απρόοπτα γεγονότα σκάνδαλα αποκαλύψεις ίσως ανασχηματισμοί και όλα οδηγούν προς εκλογές μέχρι την Άνοιξη του 2022..
 
Ο λαός βάλλεται από τον Ποσειδώνα ..πολύ μας παραμυθιάζουν ..για ότι συμβαίνει και πολλά κρύβουν. Η Αφροδίτη της Ελλάδος και τα οικονομικά της ..έχουν καθηλωθεί πάνω της ο Ποσειδώνας ..που σημαίνει θα ζοριστούμε πολύ για 2 χρόνια ακόμη..
 
Ο Κρόνος της στις 14°Λέοντος απέναντι ο Κρόνος σε τετράγωνο και ο Ουρανός και η Πανδημία μας ξεκληρίζει..ξαφνικοί θάνατοι έως και την Άνοιξη..
Στον Ουρανό της Ελλάδος επάνω ο Κρόνος αυτή τη στιγμή 6°52' εκεί κάνει την ορθοδρόμησή του..και ξαφνικοί περιορισμοί συνεχίζονται..όπως και ξαφνικές επαναστάσεις που όμως θα τις σταματήσουν με όποιον τρόπο ..
 
Διεθνείς σχέσεις θα βελτιωθούν μόνο όταν ο Δίας πάει στους Ιχθείς και αφού περάσουμε μικροεπεισόδια θερμά λόγω Άρη στον Σκορπιό..τώρα τον Νοέμβρη Δεκέμβρη..
Το παρασκήνιο και οι οικονομικές συμμαχίες φυσικά δίνουν και παίρνουν αφού το τετράγωνο της διαπλοκής Δία Πλούτωνα στον χάρτη της χώρας μας είναι μια από τις top όψεις της.
 
Εξαργυρώστε όσο όσο ότι πήρατε το καλοκαίρι για να ξεπεράσετε τον δύσκολο χειμώνα..
Οι ελπίδες πάντα πεθαίνουν τελευταία..και φυσικά 10 χρόνια μνημόνια τι να μας πουν τώρα που συνηθίσαμε..ας κάνουν καλά οι άλλοι λαοί που μας έκριναν ως κλέφτες και τεμπέληδες..και τώρα θα δουν και αυτοί την οικονομική κρίση να τους χτυπά και να χάνουν τα προνόμια που είχαν.
 
Οι Δεσμοί παίζουν σημαντικό ρόλο ..σημαίνει ομαδοποίηση στο κάρμα ..
Όλοι ίσως νοιώσουμε σαν Σκορπιοί..και Ταύροι μια και οι δεσμοί εκεί θα πάνε και οι Εκλείψεις εκεί θα γίνουν..
 
Ο Άρης αυτή τη στιγμή κρύβει τον θυμό του τον μαζεύει μέσα του ..και τον Νοέμβρη θα κάνει το μπάμ!!!
 
Ο παγκόσμιος έλεγχος συνεχίζεται με τον Πλούτωνα σε εντάσεις όψεις..και χειριστικός πολύ.
Ο Ουρανός συνεχίζει να ανατρέπει..
Ο Ποσειδώνας να διαλύει όνειρα ..
Συνέχιση ίδιων συνθηκών ..
Ο Εγκλεισμός διαφέρει στις λεπτομέρειες..μια και τώρα έχεις συνηθίσει θα μένεις μόνος μέσα στο σπίτι ..αφού δεν θα έχεις τα ανάλογα χρήματα για να βγεις να ξοδέψεις..

Οι πιο πολλοί πληγωμένοι..από τραυματικές εμπειρίες..
Δουλειές χωρίς ανάλογες αποδοχές..
Αναστολές και εκβιασμοί..ωμοί ψυχροί..
Ταλαιπωρίες..λόγω γεωφυσικών φαινομένων..περάσαμε το πιο θερμό καλοκαίρι έρχεται ένας πολύ κρύος χειμώνας και η θέρμανση..τι πώς..στα ύψη..
 
Η Αφροδίτη κοντά 5 μήνες στον Αιγόκερω..πιο σκληρή και συμφεροντολόγα από ποτέ..σχέσεις συμφέροντος..τι μου δίνεις τι σου δίνω..Προσοχή αλλού πολλές βροχές αλλού ανομβρία ..
Οι Εκλείψεις Νοεμβρίου Δεκεμβρίου και το τετράγωνο Κρόνου Ουρανού το τερματίζουν!!!
Ο Κρόνος απέναντι από Κρόνο Ελλάδος ως καλοκαίρι του 2023 φέρνει προβλήματα σε δημόσιους χώρους..
 
Το 2022 συνέχεια για να ορθοποδήσουμε ώστε το 2023 να ανοίξουμε τα φτερά μας με καλύτερες συνθήκες..

Δεν υπάρχουν σχόλια: