ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2021

Σας το είχαμε προαναγγείλει απο τον Μάρτιο και Απρίλιο ότι θα γίνει...και έγινε.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θυμάστε που σας έλεγα "Ξυπνάς ένα πρωί και το facebook πουθενά..." και λέγατε "καλά δεν γίνονται αυτά";;
 
Μόλις έγινε! Πριν λίγα λεπτά.
 
Ήδη ο facebook έγινε ΜΕΤΑ και το πάει για άλλα. Social network, λέει με πολύ virtual reality φίσκα στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σιγά σιγά μόνο για συνδρομητές, μπαν κάθε τι που είναι πολιτικό, και με ένα ψηφιακό "νόμισμα" που το λέει Diem.
 
Πάλι καλά που δεν τρόλαρε ο Ζούκι τελείως τον Γιανη (με το ένα ν) και δεν το είπε ΜΕRA...Τέρμα οι πολιτικές συζητήσεις και σε λίγο μόνο συνδρομητές.
 
Η είδηση ΕΔΩ...
 
Η προαναγγελία τον Απρίλιο από εμάς ΕΔΩ....
 
Το τι γίνεται ακριβώς, τα λέγαμε ΕΔΩ  από τον Μάρτιο .
 

2 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΜΕΤΑ-νοείτε αμαρτωλοί,
έρχεται γαρ οσονούπω
και του DIEM η ψωλή,
ορθώς ο Λυκάστωρ ομιλεί!

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε το πρωτότυπο, πάντως.
Όσον αφορά την πλατφόρμα, το Second Life (secondlife.com) εδώ και χρόνια έχει και ιδεατή πραγματικότητα, και δικό του νόμισμα, και πουλάει πράγματα. Ίσως δεν κάνει ηλεκτρονικό εμπόριο, αλλά πουλάει πχ "ρούχα" στον χρήστη και πρόσβαση σε περιοχές κλειδωμένες.
Φυσικά, το κοινό με το φατσομπούκ είναι οι καρα-εθισμένοι χρήστες και των δύο. (Δεν ξέρω αν το φατσομπούκ εξαγόρασε το Second Life.)
Όσον αφορά την εισοδηματική πολιτική του φατσομπούκ, αυτή είναι αντιγραφή της αντίστοιχης των Windows: αφήνουμε πρώτα επί χρόνια τους χρήστες να συνηθίσουν στο τζάμπα (και στις δήθεν "πονηρές" αντιγραφές), και κάποια ωραία μέρα κλειδώνουμε και ζητάμε χρήματα, προκειμένου να συνεχιστεί η πρέζα.

Τίποτε το πρωτότυπο.