ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021

Τούτων λεχθέντων, κηρύττω το "Καληνύχτα Τουρκία" .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Οι Τούρκοι λένε πως συνέλαβαν 15 πράκτορες της ισραηλινής Μοσάντ!

Η υπόθεση έχει σχέση με αυτά που γράφαμε ΕΔΩ. Πριν κάνει αυτήν την κίνηση ο Ερντογάν συνελήφθη το Νο2 και υπουργός των παραοικονομικων του Ισλαμικού κράτους λέει από ιρακινούς πράκτορες στην χώρα του Σουλτάνου.  Πουλούσαν ιρακινό πετρέλαιο όπως γνωρίζουμε για να στήσουν το χαλιφάτο τους και οι ιρακινοί και όχι μόνο ψάχνουν τα λεφτά αλλά και ποιοι και πως για να δέσουν το γλυκό του σουλτάνου !!

Καθόλου τυχαία μετά, ο Ερντογαν συνέλαβε λέει πράκτορες της Μοσάντ στην Τουρκία... Χαμούλης γίνεται. Σημειώστε ότι ο Υπεύθυνος Κρατικής Ασφαλείας του Ερντογαν είναι πρώην στέλεχος του ISIS. Μπίζνες σοβαρές, όχι αστεία. Και μετά από όλα αυτά ο πολυχρονεμένος μας Σουλτάνος συνεχίζει να ονειρεύεται βάνες και πιλάφια και τον Γιωργάκη τον ΓΑΠ αρχηγό να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του βεζίρη των βεζίρηδων της από εκεί πλευράς του Αιγαίου, κάποιου Σημίτη με το όνομα.

Μεσαίωνας βλέπεις ακόμα στο Ελλάδισταν, σε αναζήτηση ακόμα κάποιου, οποιουδήποτε αφηγήματος να δικαιολογούνται κάτι παλιές πομπές στα Καστελοριζα. Όσο είναι σπαρμένοι ολούθε εκείνοι οι Σημιτικοί, θα έχει ελπίδες για εκείνη την βάνα στο Καστελόριζο. Αρκεί να μην είναι η Μπάρμπα, που σφήνωσε από τα πολλά μπότοξ..  

Τούτων λεχθέντων, κηρύττω το "Καληνύχτα Τουρκία" .

2 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , μακάρι , και τα αντίστοιχα ζαβά εδώ να φύγουν με το τέλος της Τουρκίας . Στο άλλο που είχες πει πέρυσι ξεκινάει το πάρτυ άμεσα
https://arstechnica.com/tech-policy/2021/10/trump-to-launch-social-media-platform-to-compete-with-twitter-and-facebook/ . :)

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα Νικόλα...πάντα πέφτουμε μέσα σε ότι λέμε και γράφουμε εδώ. χα χα χα Ακόμα και όταν οι άλλοι δεν μας πιστεύουν...εμείς ξέρουμε ότι κάποια στιγμή ο χρόνος θα μας επαληθεύσει.

Όπως έγραψα και χθές..ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.!!!