ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

H επόμενη στεκιά στο Αμερικανικό μπιλιάρδο που λέγαμε από εδώ τις προάλλες (και συνεχώς εδώ και 10 μήνες).

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

H επόμενη στεκιά στο Αμερικανικό μπιλιάρδο που λέγαμε από εδώ τις προάλλες (και συνεχώς εδώ και 10 μήνες):
 
Ο Αμερικανός πρόεδρος με σημερινή επιστολή του προς την πρόεδρο του Κογκρέσου Νάνσι Πελόσι κατακεραυνώνει την κυβέρνηση του Ερντογάν κατηγορώντας την ότι με τη στρατιωτική της δράση στη βορειοανατολική Συρία υπονομεύει τον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους (ISIS) όπως και την ειρήνη, την ασφάλεια και την σταθερότητα στην περιοχή και ως εκ τούτου η Τουρκία αποτελεί απειλή και για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ.
 
Ουσιαστικά προαναγγέλλει εξελίξεις σε σχέση και με την αναγνώριση Ανεξάρτητου Κουρδικού Κράτους στην περιοχή.
 
Ουπς, για κάποιους που δήλωσαν τα συμφέροντα τους ευθυγραμμισμένα με του Ερντογάν, λέει.
Ας πρόσεχαν...
 
Θα αλλάξω δουλειά να βγάζω και κανένα φράγκο. Καφετζού θα γίνω ξερωγω...  
 
Τεκμηρίωσης δώθε.....

14 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Κλαααααατς στα μπουτια καλο αυτο.
Καφετζουδες να γινουν αλλοι που περιμεναν με αλουμινοτρατες να κυνηγαμε τσι Τουρκοι,εσυ γραφεις με στοιχεια.
Οσον αφορα το συμφωνο με την Γαλλια με τετοιες δηλωσεις δεν ξερεις ποιον να βρισεις πρωτον απο ολους,μετα κανουμε αναλυσεις τι ακριβως εχουμε υπογραψει και αν θα ερθουν να μας βοηθησουν.
Δηλαδη οι Γαλλοι ειναι μαλακες και θα ερθουν για τα συμφεροντα των εφοπλισταδων.
Ελα μ...αιμου στον τοπο σου!!

Υ.Γ.Βλεπεις ειμαι κοσμιος δεν βριζω.

Ανώνυμος είπε...

Εκτίθεσαι σαν τους αναλυτζήδες της του-βου που αναμένουνε κυρώσεις στην Τουρκία, κάπου 5 χρόνια τώρα. Επιμένεις να πιστεύεις ότι οι απόφοιτοι των πουριτανικών κολλεγίων είναι πιο έξυπνοι από τον απόφοιτο των τεκέδων της Πόλης. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Η δύση κυβερνάται από λομπίστες. Η Αμερική ανέκαθεν, αλλά αυτό έκανε μετάσταση και στην Ευρώπη. Αν υπήρχε κάποτε κάποια αξιοκρατία, αυτή έχει πάει περίπατο. Δεν κατέχουν την υψηλή πολιτική, παίζουν σε άλλες συχνότητες, αυτές των τρωκτικών και των ερπετών. Δεν είναι καν έμποροι πλέον, με ερημοσπίτες κοινωνιολόγους και μαρκετίστες δουλεύουν τον προκρούστη. Τοποθετούν ηλιθίους για μπροστινούς και μετά τους κάνουν και μια ταινία για να τους εξωραΐσουν (π.χ. τη Θάτσερ. Προβλέπω και ταινία για τη Μέρκελ με πρωταγωνίστρια την γκομενίτσα Κρούγκερ ή την Ποτέντε). Δώσανε τα ονόματα του Μπους του φυτότερου και του Ρήγκαν στις ναυαρχίδες τους. Φαντάσου να βαφτίσουμε τις μπελάρες "Μητσοτάκης" και "Σημίτης".
Ηλίθιοι, αποκομμένοι από τον αληθινό κόσμο, ίσως και ολίγον παιδέρες. Στην Ανατολή τελειώσανε, όπως τελείωσαν και τα ψευδοκράτη τους (Λίβανος, Κουρδιστάν κάποιοι λένε και Ισραήλ). Στα υπόγεια του στέητ ντηπάρτμεντ, ανέκαθεν διοργανώνουν εικονικά συνέδρια κορυφής όπου ο κάθε γραφειοκράτης υποδύεται έναν ηγέτη που έχει μελετήσει καλά. Και έτσι προσπαθούν να προβλέψουν τις κινήσεις των διαφόρων παικτών. Οι δυτικοί είναι προβλέψιμοι μέχρι κεραίας. Με τους ανατολίτες κουδουνίζουν τα λαμπάκια και βαράνε ΤΙΛΤ! Και μιλάμε για τον Νάσερ που δεν ήταν και κανένα σπίρτο. Και σε μια εποχή που στις ΗΠΑ δουλεύανε τα μυαλά. Φαντάσου τι γίνεται τώρα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εκτίθεσαι σαν τους αναλυτζήδες της του-βου που αναμένουνε κυρώσεις στην Τουρκία, κάπου 5 χρόνια τώρα. Επιμένεις να πιστεύεις ότι οι απόφοιτοι των πουριτανικών κολλεγίων είναι πιο έξυπνοι από τον απόφοιτο των τεκέδων της Πόλης. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ."

Έγραψα πουθενά ότι οι εδώ απόφοιτοι των βοιδοσχολών είναι εξυπνότεροι από τα άλλα ytog απόφοιτους τεκέδων της πόλης;;;!!! Αν ναι δώσε απόσπασμα που το γράφω, αλλιώς μην με ζαλίζεις δίχως λόγο.

Το αν εκτίθεμαι η όχι ο χρόνος θα το δείξει. Δυστυχώς για σένα και τους άλλους αναλυτάδες της του-βου πέφτω μέσα σε ότι λέω. Τι λες να βάλουμε ένα στοίχημα;;

Το ότι οι Δυτικοί πλέον είναι ξεδοντιασμένες αδερφάρες το έχω γράψει ουκ ολίγες φορές. Οπότε δεν κατάλαβα ΤΙ ακριβώς θέλεις να μας πεις;;

Οι περισσότεροι εκεί έξω είναι ΖΟΜΠΙ. Έχουν γίνει αποβλακωμένα δίποδα. Ο εγκέφαλος είναι καταπληκτικός. Έχει 90 δισεκατομμύρια κύτταρα. Λειτουργεί ασταμάτητα μέρα νύχτα, από τη γέννηση, ως την ημέρα ,και τα ΖΟΜΠΙσαν ψηφοφόροι παραχωρούν την πολιτική τους αρμοδιότητα σε εν ασυλία μη ελεγχόμενους αλήτες.

Από εκεί και μετά σε ποιους "αναλυτές" αναφέρεσαι.;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Η δύση κυβερνάται από λομπίστες"

Τσού...ο κόσμος όλος έχει χωριστεί στην μέση και κυβερνάτε από 2 και μόνο Οίκους.!! Οι λομπίστες είναι τα υπαλληλάκια τους...εσύ και οι άλλοι βλέπετε μόνο αυτούς...όμως οι λομπίστες δεν αποφασίζουν ούτε δίνουν τις εντολές. Απλά τις εκτελούνε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Μέρκελ, Νασερ, Πούτιν, Ερντογάν, Θάτσερ κου λου που είναι απλά πιόνια..που τους τοποθετούν στις θέσεις τους αυτοί οι δύο Οίκοι για να εκτελούν τις εντολές και τα συμφέροντα τους.

Υπάρχει μια νοητική γραμμή που χωρίζει τον κόσμο στην μέση...όποιος από τους δύο Οίκους τολμήσει να παραβεί την διαχωριστική γραμμή και να προσπαθήσει να πάρει κομμάτι από την πίτα του άλλου..τότε έχουμε πολλούς και μικρούς περιφερειακούς πολέμους. Όμως τώρα πάμε για την ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τα πιόνια δεν πρέπει να είναι έξυπνα....διάβασε αυτό εδώ μπας και καταλάβεις κάποια πράγματα...διότι δεν σε κόβω για έξυπνο..

http://zeys-elaynon.blogspot.com/2021/10/blog-post_99.html

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για να σου βάλουμε και μια άσκηση για το Σ/Κ για το σπίτι για να δούμε πόσο έξυπνος είσαι.

Η Τουρκία ΔΕΝ θα προμηθευτεί αμερικάνικα αεροσκάφη .
Που πιστεύεις ότι θα στραφεί :

1)Ρωσία (su-35 su-75)
2)Γερμανία (UK Eurofighter)
3)Πακιστάν/Κίνα (JF-17)
3)Ν.Κορέα (KF-21)

Διότι εκεί στα υπόγεια του στέητ ντηπάρτμεντ, δεν ξέρουν τι τους γίνεται, πετάνε χαρταετό και ένα διπολικό το έχουνε ...και θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Εμείς γνωρίζουμε τι θα κάνουν τα μογγόλια και που θα στραφούνε. Εσύ μήπως ξέρεις να μας πεις;;; Και τι συνέπειες θα υπάρξουν μετά;;;

Ανώνυμος είπε...

«ο κόσμος όλος έχει χωριστεί στην μέση και κυβερνάτε από 2 και μόνο Οίκους.!!»

Καλημέρα Λύκαστρε, θα μπορούσες με δύο λόγια να μας μιλήσεις (γράψεις) γι'αυτούς τους δύο οίκους;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Steve

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα Steve...θα γνωρίζεις αυτό που μας έχει πει ο Στράβων για τους 2 "Αετούς" του Δία που ο ένας πέταξε στην Ανατολή και ο άλλος στην Δύση. Και μετά συναντήθηκαν στους Δελφούς. Οι περισσότεροι νομίζουν ότι αυτοί ι "Αετοί" είναι τα φτερωτό πουλιά της φύσης. Κάνουν όμως λάθος διότι τα πουλάκια της φύσης δεν κάνουν συναντήσεις στους Δελφούς ούτε βγάζουν κοινό ανακοιωθέν μετά από κάθε συνάντηση.

ΔΥΟ ιερατεία υπήρχαν και στην αρχαία Αίγυπτο...μετά που ξέσπασε διαμάχη ανάμεσα τους το ένα έφυγε από εκεί. Αλλά και στην Βαλαβαράτα (αν διαβάσεις το οποία αυτό Ινδικό Έπος προάγει την Ελληνική λυρική επική ποίηση....σε ελληνικά κείμενα στηρίζονται όλα αυτά) εκεί μέσα διαβάζει κανείς για την ΕΡΙΔΑ ΔΥΟ ΣΕΛΗΝΟΓΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ , και τον πόλεμο των Πανδοιδων και των Καουραβών. Κάτι σαν τον αντίστοιχο Τρωικό Πόλεμο που έγραψε ο Όμηρος.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να ψάξει κανείς την γενεολογία των δύο Βασιλικών Σεληνιακών Οίκων.

https://prnt.sc/1ve8dgz

https://prnt.sc/1ve856u

ΕΡΜΗΣ = ΒΟΥΔΑΣ.!!!

Αυτά για την ώρα ψάξτο και μόνος σου και θα δεις θα βρεις και άλλα στοιχεία.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πρόσεξε όμως άλλο Δίας και άλλο ΖΕΥΣ, πολλοί νομίζουν ότι είναι το ίδιο αλλά δεν είναι. Για αυτό και τον Αλέξανδρο τον αποκάλεσαν στην όαση Σιουα στο Μαντείο του Άμμωνα (το αντίστοιχο Στειτ Ντηπάρτμαντ της εποχής)...."παις Διός"...διότι είχε την συγκατάθεση του ενός από τους δύο Οίκους για να κάνει ότι έκανε. Από την πλευρά της μητέρας του η γραμμή αίματος του οδηγούσε στον έναν από τους δύο Οίκους.

ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΟΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς είναι πιστοποιημένοι, αλλά τους δίνεται και κάποια ελευθερία κινήσεων: να βάζουν στην εξίσωση και τον λαουτζίκο ή τα εθνικά συμφέροντα. Οι ηγέτες της Ανατολής, αυτήν την ελευθερία την εκμεταλλεύονται, της δύσης απλά περιμένουνε στο τηλέφωνο σαν τον Σημίτη στα Ίμια. Και μετά βουρ για υπόγειες παρτούζες και κόκα.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. Δεν γνωρίζω αν αυτός είναι ο ρόλος του και ούτε με ενδιαφέρει. Σκούπισε το ΔΝΤ και σκουλήκια σαν τον Γκιουλέν και τον Νταβούντογλου, που με τον "Νεο-οθωμανισμό" ήθελε να ενώσει το Ισλάμ λέει. Αντί να ποντάρει στο σελτζούκικο παρελθόν (Σαλλαντίν). Τώρα έχει βάλει στο μάτι της ΜΚΟ των διαφορετικούστηδων και φυσικά τα ξενόγλωσσα κολλέγια. Δηλαδή την παραγωγή γενίτσαρων. Οι μπράβοι του δέρνουν αμερικανούς πολίτες στην Ουάσιγκτον και κάθε φορά που του τα χώνει ο Μακρόν καίγεται και μια εκκλησία (χαράς ευαγγέλια για τους Κομπετήδες).
Το μόνο που μπορούν να του κάνουν είναι μασάζ και χαλάουα. Αν δεν πάρει φου 16 θα είναι γιατί το θέλει αυτός. Γιατί πλέον ζητάει και κωδικούς, όχι μόνο κουφάρια. Γιατί άνευ κωδικών ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ. Και σε περίπτωση σύγκρουσης -αν δεν επιτρέψει τη χρήση τους ο ιδιοκτήτης- θα ταΐζουν αράχνες...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ. Δεν γνωρίζω αν αυτός είναι ο ρόλος του και ούτε με ενδιαφέρει. "

Ο Ερντογάν ΔΕΝ είναι αθάνατος.!! Έχει ημερομηνία λήξης. Και πολιτικά αλλά και βιολογικά. Το υπερβολικό μακιγιάζ στο πρόσωπο του Ερντογάν κάθε φορά που κάνει δημόσιες εμφανίσεις, είναι μια ακόμα ένδειξη πως η υγεία του δεν πάει καλά...από εκεί και μετά ότι έχει κάνει και καταφέρει, άπαξ και φύγει από την πολιτική σκηνή της Τουρκίας ανατρέπεται.Το έργο του μπορεί να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος.

Για εμάς σαν χώρα το έχω πει πολλές φορές ΔΕΝ έχει σημασία ποιος θα είναι στην εξουσία στην Τουρκία, διότι η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.!!!

Όλοι οι πολιτικοί σε όλον τον πλανήτη είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ αναλώσιμοι πάσα ώρα και στιγμή. Οι ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ όμως και οι κινήσεις τους μένουν στην επικαιρότητα για ΑΙΩΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς δεν είναι αθάνατος. Και για τους παππούδες που δεν λένε να ξεμαγαρίσουν, υπάρχουν πάντα τα ραδιο-ισότοπα μετά χειραψίας. Τους τα κολλάς στο δέρμα και πάνε μαζί με τον Τσάβες και τον Τάσσο. Τυχαία ο Πούτιν δεν αγγίζει κανέναν και είχε και σκύλο για να κρατάει μακρυά τη Μέρκελ;
Ούτε το καθεστώς του είναι αθάνατο που, μετά από 20 χρόνια εξουσίας, νομοτελειακά ζέχνει. Αλλά μετά τον Ερντογάν δεν θα γκρεμιστεί τίποτα γιατί στην Τουρκία οι κοσμοπολίτες δεν έχουν λόγο. Μόνο οι εθνικιστές. Θεωρώ τον εθνικισμό ως τη μόνη πραγματική δύναμη που μπορεί να τραβήξει μπροστά μια κοινωνία. Γι' αυτό είναι και επικίνδυνος, αφού μονίμως στρεβλώνεται και εκτροχιάζεται από βαλτούς Αδόλφους, χρυσαύγουλα και μαφιόζους. Με τον Ρετζέπ δεν βλέπω όμως να συμβαίνει αυτό. Τα παίρνει όλα διά βοής. Γαβγίζει ο Ακάρ και οι άκαπνοι γραφειοκράτες και στην Αθήνα φεύγει το τσιρλιό. Γιατί να κάνει πόλεμο;
Δεν εννοώ ότι οι Τούρκοι καλοπερνάνε, το χνώτο τους βρωμάει από την πείνα. Αν επέλεγαν κι αυτοί να πνίγουν τα κοπέλια στη μήτρα, θα 'χαν κι αυτοί μπέμπα και γκούτσι και θα πούλαγαν ακίνητα για να τα ξεχρεώσουν.
Ζήτησες και πρόβλεψη: Ο Ρετζέπ θα πεθάνει πρόεδρος. Το κουλί θα βγάλει όλη την 4ετία. Τις μπελάρες θα τις δεις σε καμιά δεκαετία και φαφούτες. Ο επόμενος ΥΠΟΙΚ (προβλέπω Βαρουφάκη έως και για πρωθυπουργό) θα τις ξεδοντιάσει για "δημοσιονομικούς λόγους". Έτσι κι αλλιώς δεν θα έχουν χρησιμότητα μιας και η θάλασσα από Ρόδο μέχρι Πάφο θα έχει παραχωρηθεί. Ίσως σώσουμε τη Σητεία. Όταν περιμένεις πόλεμο, δεν κυνηγάς "ποιοτική αναβάθμιση", αλλά ΠΟΣΟΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ. Τα μιράζ των εμίρηδων και τα ολλανδικά λέοπαρντ θα έπρεπε να είναι ήδη εδώ. Και η πυρκάλ να παράγει 120άρια βλήματα αντί να τα περιμένουμε από τους Γερμανούς.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Τυχαία ο Πούτιν δεν αγγίζει κανέναν και είχε και σκύλο για να κρατάει μακρυά τη Μέρκελ;"

Αυτός που βλέπεις στα δελτία ειδήσεων τα τελευταία χρόνια ΔΕΝ είναι ο αληθινός Πούτιν. Τον αληθινό τον καθαρίσανε χρόνια πριν. Θα κρατήσω το σχόλιο σου, θα το αποθηκεύσω και ο χρόνος θα δείξει ποιος από τους δύο μας θα πέσει μέσα σε αυτά που λέει.

Ο γράφων λέει ότι το Κούλι ΔΕΝ θα βγάλει τετραετία μαζί θα πέσει με τον Ερντογάν....και δεν θα πεθάνει πρόεδρος ο μόγγολος....συνήθως πέφτω μέσα σε αυτά που γράφω. Για τις φρεγάτες ήδη το έχω γράψει(όχι μόνο σήμερα) ότι θα έρθουν after dinner. Που πάει να πει μετά το νταβαντούρι.!