ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ = ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Στην άνωθεν εικόνα βλέπουμε την έκφραση του τάπα, προσπαθώντας να διαβάσει και να καταλάβει τις πληροφορίες που του εξηγούν την κίνηση διαγραφής του απο την Ν.Δούλα και της μετέπειτα πορείας του. Δεν είναι δα και πυρηνική φυσική.

Και ενώ ακόμα δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από την υπογραφή της οριστικής διαγραφής του από το κόμμα, ήδη κυκλοφορούν οι ανεπιβεβαίωτες, προς το παρόν, πληροφορίες για συνεργασία του βουλευτή με τους Θάνο Τζήμερο και Φαήλο Κρανιδιώτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει επαφές ώστε το κόμμα των δύο να αποκτήσει κοινοβουλευτική έκφραση με τον κ. Μπογδάνο. Αυτό είναι το σχέδιο του Μαξίμου για την εισαγωγή στην Βουλή του Τζήμερου,άλλο ένα δεκανίκι. Ναι ο Τζήμερος που πριν κάποια χρόνια δεν αναγνώριζε σύνορα γιατί ο νεοφιλελευθερισμός κλπ κλπ. Που ονόμαζε την γκιόσα του Βερολίνου "Εξοχωτάτη".!!! Και αυτός του συστήματος είναι.

Ρε πάρτε το χαμπάρι... Ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά ούτε Κέντρο. Ευθεία μπροστά προς το μέλλον, για την υπέρβαση της κομματοκρατίας και την απόδοση της Πολιτείας στους μόνους νόμιμους δικαιούχους της, που στην πραγματική δημοκρατία δεν είναι άλλοι από τους πολίτες. Ελευθερία = Αυτεξουσιότητα.

2 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Παλιό το κόλπο, ¨εισοδισμός¨ λέγεται από εποχής περσικής αλώσεως της Βαβυλώνος.(Όρα Ηρόδοτος). Οι περιούσιοι άλλωστε διέπρεψαν ¨Βιβλικώς-Γιαχωβικώς¨ εις αυτό το σπορ ως οι πιο σατανικοί και συνωμοτικοί του είδους
διό και γεγόνασι οι σημερινοί της ανθρωπότητος πολιτικο-ικονομικοί επικυρίαρχοι.

Μμ. είπε...


Ούτε Δεξιά ούτε Αριστερά ούτε Κέντρο.
Λ.
.....................................

Κι εγώ, ένα πρωί, εκβαίνων της οικίας μου το επεχείρησα αυτό. Ώσπου
θυμήθηκα ότι κάπου, εκεί έξω, μού είχαν κλέψει τα φτερά μου!