ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021

Η Αμερική να μη ψάχνετε πολύ γιατί όσο ψάχνετε με εμάς τρώει ούτσες από την Κίνα στις θάλασσες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

«Βαρύ κλίμα» για τον Έλληνα Υπουργό Άμυνας στην Ουάσινγκτον.

Η Αμερική να μη ψάχνετε πολύ γιατί όσο ψάχνετε με εμάς τρώει ούτσες από την Κίνα στις θάλασσες. Εάν δεν τους αρέσουν οι χειρισμοί επειδή δεν βγήκαν νικητές χεστήκαμε. Όσο τους εξυπηρετούσαν οι χειρισμοί και ο πρέσβης παρενέβαινε στα πάντα ήταν φυσιολογικό για αυτούς, αλλά τώρα που έχασαν θυμήθηκαν το άτυπο της διαδικασίας.

 Όσον αφορά τις αερολογίες του άρθρου, να θυμηθεί ο γράφοντας πως το πάνω κάτω δεξιά αριστερά και παρά πέρα δεν μπορούσε η Ελλάδα να τα υπερασπιστεί με μια τράτα που δεν θα εντόπιζε τα τούρκικα υποβρύχια, πόσο μάλλον το ναυτικό της Ρωσίας. 

Ας σταματήσουν να γράφουν μαλακίες και ας μελετήσουν οι πληρωμένες πένες τις εκθέσεις του GAO για τις τράτες MMSC-LCS. Ο Παναγιωτό παρ' όλα τα στραβά της διαδικασίας, κατάφερε να φέρει φρεγάτα και όχι τράτα. Μένει να φέρει κι άλλες φρεγάτες και φυσικά κορβέτες. Επειδή αυτό το άρθρο αφήνει υπονοούμενα και επίσπευση της παραγγελίας των f-35 ας μην βιαστούν κάποιοι στα επιτελεία.

Παναγιωτό τώρα αγοράζουμε φρεγάτες - κορβέτες. Ο προϋπολογισμός του ναυτικού θα φαγωθεί όλος απ' το ναυτικό πράγμα που σημαίνει πως αν θέλουν οι Ουσαίοι να παραγγείλουμε f-35 το 2027 αυτό θα γίνει με την προϋπόθεση μόνο εάν τα f-16 μας εξοπλιστούν με τα τελευταία όπλα αετούς εδάφους από την Αμερική. Ας σταματήσουν λοιπόν αυτές οι αμερικανολάγνες πένες να χτυπάνε τον Παναγιωτό για λάθος λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: