ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Χωρίς ίντερνετ δεν έχει κανένα "κρυπτονόμισμα". Οι διαταραχές στα μαγνητικά πεδία είναι η Αχίλλειος φτέρνα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αν μέσα στις επόμενες ώρες έχετε διακοπές στο ίντερνετ (ήδη παρατηρούνται προβλήματα στο google παγκόσμια) ή διακοπές ρεύματος και εδώ, μην τα βάλετε με τον ρούτερ ή τον ανεπρόκοπο που ξέχασε να πληρώσει τον λογαριασμό.
 
Μια επανάληψη της προχθεσινής ηλιακής έκρηξης είναι, μεγαλούτσικη. Απλώς μας θυμίζει πόσο αθωράκιστος είναι όλος ο ψηφιακός "πολιτισμός" που στήσαμε χαζοχαρούμενα πάνω σε απροστάτευτες υποδομές. Ο κύκλος αυτής της ηλιακής διέγερσης, που έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι, έχει μια σχεδόν σταθερή περιοδικότητα 11 χρόνων. Αν την βγάλουμε τώρα καθαρή, αναμένεται πάλι το 2032.
 
Κατά την διάρκεια αυτών των γιγαντιαίων εκρήξεων πλάσματος στην κορώνα του ήλιου , πιθανότατα αποτέλεσμα σύντηξης πυρήνων υδρογόνου, έχουμε γέννηση νέων βαρύτερων στοιχείων και εκτόξευση δισεκατομμυρίων τόνων ιονισμένων υλικών στο διάστημα. Αν κατευθυνθούν προς την Γη, ιονίζουυν τα ανώτερα τμήματα της στρατόσφαιρας (φαινόμενα borialis μόνο).
 
Στην περίπτωση όμως που η έκρηξη είναι πολύ ισχυρή, τότε διαπερνούν την μαγνητική ασπίδα της Γης και μπορεί να τσουρουφλίσουν κάθε ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που θα βρουν στην πορεία τους. Η πυκνότητα ενέργειας τότε υπερβαίνει κατά πολλές χιλιάδες τάξης μεγέθους την συνήθη ραδιοακτινοβολια που δέχεται η γη. Προφανώς και δεν υπάρχουν προβλέπτικα μοντέλα ακρίβειας για οτιδήποτε. Μόνο αυτή την στατιστική των 11 χρόνων διαθέτουμε σήμερα.
 
Ήδη παρατηρούνται σοβαρές διακυμάνσεις στην θερμοκρασία της στρατόσφαιρας, που επηρεάζει και τα κατώτερα στρώματα. Εκεί πάνω, στα 30.000 μέτρα, είναι τελείως άσχετη από οποιαδήποτε ανθρωπογενή δραστηριότητα. Δείτε ΕΔΩ. Ήδη μετρήθηκαν τέτοια φαινόμενα φέτος. Πόσο θα διαρκέσει;; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με ακρίβεια. Συνήθως ένας κύκλος ηλιακής διέγερσης, όπως αυτός που ξεκίνησε το τέλος Ιουλίου, κρατάει 6-8 μήνες. Η είδηση ΕΔΩ.
 
Και δεν σας είπα το καλύτερο. Χωρίς ίντερνετ  δεν γίνεται Bitcoin. Αφού οι πιστοποιήσεις γνησιότητας γίνονται αυτόματα σε ένα Γενικό Καθολικό (General Ledger) που βρίσκεται κατανεμημένο σε χιλιάδες υπολογιστές. Η διασύνδεση τους είναι το ιντερνετ. Άρα χωρίς ιντερνετ δεν υπάρχει κανένα "κρυπτονομισμα" αλλά και χιλιάδες άλλες πιο σημαντικές εφαρμογές των τεχνολογιών blickchain. Οι διαταραχές στα μαγνητικά πεδία είναι η Αχίλλειος φτέρνα τους. Όπως όμως και όλων των ηλεκτρικών δικτύων και κάθε τι ηλεκτρονικού.Σας το έλεγα...θα κλάψουνε μανούλες.!!

Συνεχίστε τώρα με ότι κάνετε και συγνώμη για την διακοπή της ροής σας

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


"Και δεν σας είπα το καλύτερο. Χωρίς ίντερνετ δεν γίνεται Bitcoin. Αφού οι πιστοποιήσεις γνησιότητας γίνονται αυτόματα σε ένα Γενικό Καθολικό (General Ledger) που βρίσκεται κατανεμημένο σε χιλιάδες υπολογιστές. Η διασύνδεση τους είναι το ιντερνετ."

Τα νομίσματα είναι η αρχή της ψηφιοποίησης.
Θέλουν αυτή να είναι η ζωή μας,ψηφιακές ζωές χωρίς αντίκρισμα.
Όταν εμείς γίνουμε μέρος της "ΜΗΧΑΝΗΣ",ποτέ μα ποτέ δεν θα είμαστε ίδιοι,στο τέλος ....δεν θα είμαστε ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Μας τσιμπούν για να βρουν τον τρόπο της πλήρης ενσωμάτωσης μας στο σχέδιο,και της ταυτόχρονης εκκαθάρισης των περιττών.
Θέλουν η έκφραση της ψυχής να πάψει.
Το ερώτημα που γεννάται είναι εμείς θέλουμε να γίνουμε μέρος της φρίκης?

Νομίζω πως είναι ώρα για μάχη.

https://tainio-mania.online/load/dr_sh/antikatast_te_surrogates_2009/6-1-0-1272