ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

We would love to hear what Washington has to say on this...

 Erdogan says Washington offered Turkey to purchase F-16s in return of already paid $1.4 billion F-35s pic.twitter.com/nRqDCvNZoS

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

O Eρντογάν λέει  ότι οι ΗΠΑ πρότειναν F16 στην Τουρκία σε αντάλλαγμα για τα χρήματα που είχαν δώσει για την αγορά F-35. We would love to hear what Washington has to say on this...μια και είναι ακόμη "φρέσκια" η υπογραφή τους από την ελληνοαμερικάνικη συμφωνία.

Βέβαια μέχρι στιγμής η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από κάποια αμερικάνικη πηγή. Περιμένουμε λοιπόν τι έχει να πει η θείτσα πέραν του Ατλαντικού που γνωρίζουμε ότι πάσχει από Διπολική διαταραχή.

Όλη η τουρκική παράκρουση και τρέλα έχει ως αιτία το εκπεφρασμένο δόγμα όλων των πολιτικών δυνάμεων να μην διεκδικούμε τίποτα από αυτά που οι Μογγόλοι μας άρπαξαν. Όταν δεν δημιουργούμε τις συνθήκες να διεκδικήσουμε και στεκόμαστε οχυρωμένοι  πίσω από την κατάρα του έθνους της ντιμόκρασι που εκτρέφει εκτρώσεις,πολιτικούς γάμους,εξισλαμισμό και λουγκροκοινωνία παιδεραστών που βολεύονται από "το δεν διεκδικούμε τίποτα" τότε επόμενο είναι να βλέπουμε τους Τούρκους να οργιάζουν. Το σάπιο μήλο θα πέσει, είναι θέμα χρόνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: