ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021

Αυτό λέγεται ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό λέγεται ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

Αυτά τα λένε στην Πτώση & Διάστρεμμα.  Αυτό λέγεται ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ. Πάντως, έτοιμοι για Κριμαία είστε με το πρώτο σφύριγμα αμερικανού επιλοχία. Το ξέρουμε. Το εμπεδώσαμε. Συγκρατηθείτε, όμως γιατί πρώτον φέρετε πολύ βαρύ όνομα και το διασύρετε . Και δεύτερον δεν είμαστε στη δεκαετία του 50. 

Είναι συγκλονιστική η σιγουριά τους ότι δε θα χτυπήσει κάποιος ας πούμε την Αλεξανδρούπολη επειδή σε ένα σημείο αυτής υπάρχουν Αμερικάνοι. Μιλάμε για παραισθήσεις...αλλά ακόμα και να ήταν απολύτως βέβαιο, μας καλύπτει αυτό;; Αν είναι, να κηρύξουμε τη χώρα 51η πολιτεία να τελειώνουμε.

Αρχίστε εντατικά Αγγλικά με φράσεις τύπου "καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα". Blue Black Boys - beautiful girls. Φτύση.  Μιλάμε πλέον για πραγματικά επικίνδυνες απόψεις. Μιλάμε για εφησυχασμό του στρατεύματος. Νοοτροπία μαμάκια που θα τον προστατεύσουν άλλοι. Στη Συρία ξώφαλτσα δεν πέρασαν από τους αμερικάνους οι τούρκοι ;; Δυστυχώς τα λένε και άλλοι τελευταία.

Υ.Γ Και μην νομίζετε ότι αν κάνετε την χώρα 51η πολιτεία θα ψηφίζεται για Πρόεδρο. Κάτι σαν Πουέρτο Ρίκο με κυβερνήτη-έπαρχο μας κόβω αν συνεχιστούν αυτά τα ρεζιλίκια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οταν ένα μέσο ΜΜΕ, χρόνια ταϊζεται απο "διαφημισεις" και ενσωματώνει συνεργάτες αντιπροσώπων εταιρειών εξ εσπερίας αυτόματα ενσωματώνει και την νοοτροπία του "παραρτήματος". Προτο ψαλτες υπάρχουν παντού.