ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Έχει έρθει η εποχή της μεγάλης θυσίας κ.Μάζη , έχει έρθει η εποχή που θα χωρίσει η ήρα από το στάρι, και αυτό το στάρι είναι όπου θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Καθηγητής Ι.Μάζης "οδεύουμε προς αλυσίδα θερμών επεισοδίων με την Τουρκία".

Αυτά τα λέω εδώ και αρκετό καιρό κ.Μάζη. Τελευταία έχουμε πει : .." με Άρη τετράγωνο Πλούτωνα κυριολεκτικά πολεμικές διαθέσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις..σεισμοί.." .....ΚΑΙ " μικροεπεισόδια θερμά λόγω Άρη στον Σκορπιό..τώρα τον Νοέμβρη Δεκέμβρη.." αλλά οι περισσότεροι νομίζουν ότι κάνω πλάκα και αυτά που λέω δεν έχουν βάση.

Και που να ήξεραν τα αποβλακωμένα που στηρίζω τα στοιχεία μου και με τι μεθόδους επαληθεύω αυτά που λέμε εδώ. Τα επόμενα 1-3 χρόνια θα είναι φοβερά επικίνδυνα. Η Τουρκία βλέπει ότι το χρονικό παράθυρο επίτευξης κυριαρχίας στην περιοχή κλείνει σε συγκεκριμένο ορίζοντα. Δεν θα μείνει άπραγη.

Επίσης αυτό που ξέρω με σιγουριά και το έχω γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ, είναι πως ότι αγορές εξοπλισμών ύψους 10δισ, γίνουν θα είναι διαθέσιμοι after dinner. Που πάει να πει μετά το νταβαντούρι.!! Όλα αυτά είναι επιλογές.

"Κάθε φορά που οι άνθρωποι αδιαφορούν για το καθήκον και τις ευθύνες τους, κάθε φορά που η αδικία και αταξία κυριαρχούν, τότε πράγματι εκδηλώνομαι (με σάρκα). Για να προστατέψω τους δίκαιους, να καταστρέψω τους κακούς και να επαναφέρω το αίσθημα της ευθύνης, έτσι εκδηλώνομαι από εποχή σε εποχή"... (Μπαγκαβάτ Γκίτα.).

Έχει έρθει η εποχή της μεγάλης θυσίας, έχει έρθει η εποχή που θα χωρίσει η ήρα από το στάρι, και αυτό το στάρι είναι όπου θα ξεχειλίσει το ποτήρι.

11 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



ΛΟΞΑ ΗΘΗ, ΧΑΛΕΠΟΙ ΚΑΙΡΟΙ

Φοβού την εκδίκησιν των μύθων,
την σαθράν παράτασιν της ουτοπίας
το τε ουράνιον παράστημα του ηρωικού.

(Ωδάρχης)

Υ.Γ.
Και ο ζωδιακός Ζ.Ε. εις τα αιγαιακά κάγκελα.

Ιωάννης είπε...

Πάλι με τις επιστημονικοφανείς μαλακίες του εβραιόφιλου Μάζη!!! Γιατί δεν μας λέει ότι το σκηνικό και τα σχέδια έχουν αλλάξει;;; Γιατί δεν μας λέει ότι ο Ερντογάν από τη στιγμή που εναγκαλείστηκε τη Ρωσσία έχει γράψει στην καραπουτσακλάρα του την Ελλάδα;;; Δηλ. Δεν είναι στις προτεραιότητές του οποιοδήποτε θερμό, ψυχρό ή ζεματιστό επεισόδιο με την Ελλάδα, Πόσω δεν μάλλον μιά μεγάλης κλίμακας πολεμική αντιπαράθεση με τους 'Ελληνες! Ο ίδιος ο Ερντογάν γνωρίζει πολύ καλά ότι η χώρα οδεύει γιά διάλυση και τον απασχολεί να την κρατήσει ενιαία, διότι του έχει γίνει εφιάλτης το "κουρδικό". Με τους 'Ελληνες θ' ασχολείται;;; Το ισχυρό χτύπημα θα το φάει από τους Ευρωπαίους, γι' αυτό βιάζονται να συστήσουν τον Ευρωστρατό! Το χτύπημα θα είναι χωρίς έλεος! Στο κλαμπάκι Ρωσσίας-Τουρκίας προσχώρησε και η γριά πουτάνα αλεπού Αγγλία. Πολλά τα λεφτά 'Αρη με τους υδρογονάναθρακες της Ελλάδας, γιατί να λείπουν από τη μοιρασιά. Εξ άλλου έχουν τα πρακτοράκια τους (ΒΡ) εντός της ΡΟΣΝΕΦΤ που θα φροντίσουν ωστέ οι βρωμεροί της Αλβιόνας να πάρουν ένα μεγάλο και χορταστικό κομμάτι από την "τούρτα'!!! Αυτά ο ξεπουλημένος ο Μάζης δεν τα λέει... Λέει ό,τι του λένε οι νταβατζήδες του να πει. Και, βεβαίως ο καθηγηταράς ξεστομίζει ουρανομήκεις μαλακίες, και μας κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα μας!!! Δεν είναι η πρώτη φορά...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Πάλι με τις επιστημονικοφανείς μαλακίες του εβραιόφιλου Μάζη!!! Γιατί δεν μας λέει ότι το σκηνικό και τα σχέδια έχουν αλλάξει;;; Γιατί δεν μας λέει ότι ο Ερντογάν από τη στιγμή που εναγκαλείστηκε τη Ρωσσία έχει γράψει στην καραπουτσακλάρα του την Ελλάδα;;; "

Αυτό έχεις καταλάβει;; Ότι ο Ερντογάν γράφει στην καραπουτσακλάρα του την Ελλάδα;;; Για αυτό ο Ιμπραήμ Καλίν έχει κάνει τα αδύνατα δυνατά για να συναντηθεί στις 30-31 Οκτωβρίου στην Ρώμη με τον Αμερικανο;; Για αυτό ζητάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπου βρεθούν και όπου σταθούν ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ελληνικών νησιών;; Είναι εμφανές ότι η Τουρκία θεωρεί τον εαυτό της παγκόσμιο κρατικό δρώντα. Για αυτό η Τουρκία αναγόρευσε τη μη αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών,ως ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;; Που σημαίνει ότι εκτός από το casus belli του 1995 που ουσιαστικά πάγωσε την άσκηση του ελληνικού δικαιώματος επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης στα 12 μίλια, έχουμε και ένα μισό casus belli ακόμα, καθώς δεν έχει ψηφιστεί από την τουρκική Βουλή.

Όσο απασχολήστε με το αν ο Μάζης είναι εβραιόφιλος (δεν το γνωρίζω, για τον Κιτσίκη το ξέρω, για τον μουσάτο του ΗJ το γνωρίζω, για ένα σωρό άλλους αμερικανόφιλους και γερμανόφιλους το γνωρίζω) χάνεται την ΟΥΣΙΑ.Που είναι ότι η Τουρκία τους μόνους που φοβάται είναι τους Έλληνες , όχι το ξεφωνημένο αδελφάτο των Αθηνών...αλλά τους πραγματικούς Έληνες.

Σας αρέσει η όχι έχετε μόνο δύο επιλογές όσοι από εσάς έχετε μείνει εδώ στην χώρα.

1) Είτε θα πιάσετε το τουφέκι και θα πολεμήσετε..είτε
2) Θα βγάλετε εισιτήριο για το εξωτερικό...όσο ακόμα προλαβαίνετε.

Αυτοί που θα φύγουν δεν ξέρω όμως αν θα μπορέσουν να ξαναγυρίσουν ποτέ.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για το μακελειό που έγινε τώρα στο βόρειο Κόσοβο,που οι Αλβανοί με τις πλάτες των Αμερικανών χτυπούν στο ψαχνό...και οι εδώ αμερικανοτσολιάδες και γερμανοτσολίαδες δεν λένε τίποτε γνωρίζεις να μας πεις...ποιο είναι το σχέδιο και γιατί οι Αμερικάνοι θέλουν την δημιουργία της Μεγάλης Αλβανίας;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι ντιντίδες και γιουσουφάκια του Ερντογάν έβγαλαν αφρούς με την Ελληνογαλλική συμμαχία....και επειδή ο Ερτογάν είναι "ειρηνιστής" και μας γράφει στον μικρό του τσουτσουνάκο...για αυτό το τουρκικό υποβρύχιο TCG S – 353 το έχουν ονομάσει "Πρέβεζα"! Και βρίσκεται στο λιμάνι του Δυρραχίου στην Αλβανία!

https://prnt.sc/1vzycbn

Ναι καταλαβαίνω για κάποιους φταίει ο τάδε που είναι εβραιόφιλος...αλλά για αυτό το συγκεκριμένο μιλιά...Όταν ονομάζουν το 2o ελικοπτεροφόρο τους "Θράκη", θα το κάνουν και αυτό μούγκα οι ντιντίδες! Οι ντιντίδες δεν είναι αυτοί οι μαλάκες... οι μαλάκες είναι οι ψηφοφόροι τους, και μάλιστα πρόκειται για διαχρονικούς και κατά συρροή μαλάκες. Γιατί εδώ που έχουμε φτάσει δεν μας φταίνε ούτε οι Μάζηδες, ούτε οι Τούρκοι, ούτε οι Αλβανοί....Ο ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ.

Όπως έχω ξαναπεί..ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων είναι ο ελληνόφωνος κάτοικος της χώρας. Και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι εχθροί των Ελλήνων...αλλά και οι Έλληνες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Υπογράψαμε όπως υπογράψαμε μια αμυντική συμφωνία με την Γαλλία καθώς βρισκόμαστε στο παρά ένα για το ΜΠΑΜ και η εδώ αντιπολίτευση την σαμποτάρει δημιουργώντας τις συνθήκες απαξίωσης της πριν ακόμα τεθεί σε λειτουργία.
Στην Τουρκία και οι "οικολόγοι πράσινοι" να κυβερνήσουν,που λέει ο λόγος, στα ελληνοτουρκικά θα έχουν την ίδια πολιτική. ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ προς την Ελλάδα....είτε αυτοί θα επιβιώσουν σαν χώρα , είτε εμείς...και τους δύο δεν μας χωράει πλέον το Αιγαίο. Καλό είναι να το γνωρίζεται...

Ανώνυμος είπε...



"είτε αυτοί θα επιβιώσουν σαν χώρα , είτε εμείς...και τους δύο δεν μας χωράει πλέον το Αιγαίο. Καλό είναι να το γνωρίζεται..."

Ακριβώς όπως τα λες ή αυτοί ή εμείς.Το αυτοί συμπεριλαμβάνει και τους εντός τούρκους, όχι μόνο τους απέναντι.

Επειδή πάντα ήμασταν πολεμικός λαός θα τα πάρουμε όλα πίσω.
Θα πρέπει να έρθουν τα πράγματα στην σωστή αρχική τους θέση και όχι στην παρα φύση που εδραίωσαν τα ιερατεία χιλιάδες χρόνια τώρα σε βάρος μας

Ιωάννης είπε...

@ ΛΥΚΑΣΤΡΟ

"Για αυτό ζητάνε ΣΥΝΕΧΕΙΑ όπου βρεθούν και όπου σταθούν ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των ελληνικών νησιών;;"

Περσινά ξινά σταφύλια!!! 'Εχεις ακούσει καμμία πρόσφατη δήλωση του Ερντογάν να εμένει σε τέτοιες απαιτήσεις;;; Εγώ σου λέω πως, όχι! Τα δεδομένα γιά τον Ερντογάν έχουν αλλάξει άρδην από τη στιγμή που επέλεξε να αλλάξει "στρατόπεδο". Δηλαδή να πάει με τη Ρωσσία. Και όπως σου είπα και πριν, στο κλαμπ μπήκε και η Αγγλία. Γιαυτό το λόγο αποχώρησε από την Ε.Ε.! Διότι ξαναμοιράζεται η τράπουλα. Αυτή η "τριπλέτα" θέλει να αρπάξει και να διαχειριστεί τα ελληνικά κοιτάσματα. Παράλληλα, είναι και οι Ευρωπαίοι που αυτό περίμεναν να το κάνουν με το Τούρκο, αλλά ο Τούρκος τους πούλησε! Από την άλλη, του Ερντογάν του έχει χωθεί πολύ βαθιά στον πάτο το παλούκι που λέγεται "κουρδικό"! Διότι γνωρίζει πολύ καλά, ότι η ίδρυση Κουρδικού κράτους θα αποτελέσει την αρχή του τέλους γιά την Τουρκία. Θα αποτελέσει, δηλαδή, την αιτία διάλυσης της Τουρκίας. Και αυτό δεν το θέλει με τίποτα. Είναι Ηγέτης και Πατριώτης. Θέλει την πατρίδα του αραγή και δεμένη. 'Οχι όπως τα σιχάματα που κυβερνούν την Κολομβία της Βαλκανικής Χερσονήσου! 'Η σαν την παλιόγρια που είχε δηλώσει μπροστά στο Παπούλια πριν χρόνια ότι "τα σύνορα θα περιοριστούν προς χάριν της ειρήνης και της ευημερίας". Δηλαδή, να μας πετσοκόψουν και να συρρικνωθούμε από τον Αλιάκμωνα και κάτω! Ο Ερντογάν δεν είνα μαλάκας. Είναι όμως πολύ στριμωγμένος και γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Αυτό σημαίνει ότι δεν τον "παίρνει" πλέον να συνεχίζει τα παλαιά τερτίπια με την Ελλάδα, διότι δεν έχει την ευρωπαϊκή υποστήριξη. Πάει αυτή. 'Επειτα είναι και το άλλο. Σκοπός των φίλων μας Ευρωπαίων ήταν η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Τουρκίας η οποία θα συμπεριελάμβανε εδάφη και νησιά της Ελλάδας. Αυτοί ήταν που έσπρωχναν τον Ερντογάν να κάνει σε μας τον καμπόσο. Αυτά πλέον σταμάτησαν. Γιατί;;; Διότι οι Ευρωπαίοι έχουν πάρει "ανάποδες" με τους Ρωσσοτουρκικούς εναγκαλισμούς οι οποίοι τους χάλασαν τα σχέδια και ετοιμάζονται τώρα στον Ερντογάν να του τη "φυτέψουν". 'Οπως ανέφερα και στο προηγούμενο σχόλιό μου, σπεύδουν να δημιουργήσουν τον Ευρωστρατό διότι οι εξελίξεις τρέχουν. Το γαμήσι που του ετοιμάζουν θα είναι χοντρό!!! 'Ετσι, άλλαξαν και με μας το "τροπάριο" και ξαφνικά θέλουν να μας βοηθήσουν και να μας κάνουν "ισχυρούς". Και δώστου Ραφάλ. και δώστου Μπελ(χ)αρά, και δώστου πυραυλικά συστήματα... και...και...και το μουνί της μάνας τους οι καριόληδες!!! Που ήταν τόσον καιρό;;; Γιαυτό και ένας από τους μοχλούς πίεσης και αποσταθεροποίησης ήταν οι λαθρόσκατοι. Τώρα, γιά τους Ευρωπαίους, οι λαθρό δεν χωρούν πλέον στο "κάδρο", και φρονώ ότι σιγά-σιγά θα παίρνουν το μπούλο. Οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι θα μεριμνήσουν γιαυτό. Διότι δεν μπορούν να χτυπούν ένα μουσουλμανικό κράτος (Τουρκία) και στον κώλο τους (μέσα στην Ελλάδα) να έχουν τα μουσλίμια που οι ίδιοι έφεραν!!! Γιά τα συμφεροντά τους θέλουν την Ελλάδα, σταθερή και ισχυρή. Ξαφνικά γιά τους Παίους γίναμε οι καλοί και οι ωραίοι... 'Ολες αυτές οι πουτάνες άρχισαν να ενδιαφέρονται γιά εμάς και να μας αγαπούν!
Αυτές είναι οι εκτιμήσεις μου. Δεν είμαι ούτε η Σίβυλα αλλά ούτε και χαρτορήχτρα! Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ κρίσιμοι και θα δούμε σίγουρα το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Επιφυλάσσομαι να επανέλθω!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Η γεωπολιτική πλάσιιγξ (Διός τάλαντα) φαίνεται επί του παρόντος (ευνοείν) κλίνειν προς την ¨μείζονα¨ Ελλάδα και την ¨ήσσονα¨ Τουρκίαν.
Χρή μας λοιπόν δράξασθαι της ευκαιρίας σωφρόνως καθ' ότι ο της γεωπολιτικής δαίμων τυγχάνει ρευστής, κλυδωνιζομένης και απροόπτου φύσεως.
Και κυρίως προσοχή μη πάρωσιν επιτυχόντες τα μυαλά μας καταστροφικόν βυζαντινοχριστιανικόν αέρα όπως (διδακτικώς) του βαρβάρου γείτονος οθωμανοϊσλαμικόν τοιούτον.
Έρρωσθε και ευτυχείτε.
Έσσεται και πάλιν εύδαιμον ελληνικόν ήμαρ!

Μμ2 είπε...



Κερδάμε όπως πάμε, γι αυτό παραπατάμε.

ΑΡΡ. είπε...


ΕΠΙΜΥΘΙΟΝ

Ο θεός, ο άχραντος θεός,
είναι ο μισός,
ο ανώτερος και καλύτερός μας,
εαυτός.

Οι άχραντοι θεοί εκείνοι
ήσαν, είναι και έσονται αεί,
έρως και κάλλος, ουρανός και γη,
γνώσις, αλήθεια, φως και ζωή,
νόμοι, καιροί, τέλος και αρχή.
Και πάντα με ελληνική
εξανθρωπιστική συνταγή.

(Ωδάρχης.)