ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

Σχολείο στην Σουηδία ζητεί να προσλάβει επιστάτη που να γνωρίζει Αραβικά

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και να σκεφτεί κανείς ότι κάποτε αυτοί ήταν οι τρομεροί και φοβεροί Βίκινγκς ! Τώρα είναι απλά Σουηδοί , δηλαδή εξημερωμένες γατούλες του καναπέ. Η Ευρώπη νοσεί βαρύτατα. Ο Δυτικός Πολιτισμός σήμερα ευρίσκεται εγκλωβισμένος μέσα σε μια παγίδα  που ο ίδιος με πολλή σοφιστική τέχνη και στρεψοδικίαν κατασκεύασε! Δέχτηκε μέσα στην Ευρώπη το Ισλάμ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ. Οπότε τώρα στέκει άοπλος, άλαλος και ενεός προ της στάσεως και των πρακτικών των Μωαμεθανών! Σκοπός αυτής της πλημμυρίδας των μουσουλμάνων εντός της Ευρώπης είναι  ο οριστικός και πλήρης ευνουχισμός του "λευκού, αρσενικού", ειδικά του ύποπτου ως "υπερεχιστή-υπέρμαχου της λευκής υπεροχής"...και η αλλοίωση της Λευκής Φυλής.

Σε μια αγγελία εργασίας, ο δήμος του Södertälje απαιτεί άπταιστα αραβικά για να βρει κάποιος δουλειά ως επιστάτης στο Ronnaskolan του δήμου. 

Συγκεκριμένα το δημόσιο σχολείο Ronnaskolan στο Södertälje αναζητά νέο επιστάτη. Εκτός από την εμπειρία στη διαχείριση ακινήτων, την άδεια οδήγησης b και κάποια εμπειρία στον υπολογιστή, απαιτείται επίσης να μιλάτε άπταιστα αραβικά. Φαίνεται από μια διαφήμιση του δήμου που εστάλη, μεταξύ άλλων, στη σουηδική δημόσια υπηρεσία απασχόλησης.

Το ότι τα άπταιστα αραβικά είναι απαίτηση για εργασία σε δημοτικές δραστηριότητες είναι κάτι που προκαλεί αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί πιστεύουν ότι αποτελεί διάκριση, καθώς αποκλείει τους Σουηδούς ομιλητές από την υποβολή αίτησης για εργασία στον ολοένα και περισσότερο αραβόκρατο δήμο. Άλλοι πιστεύουν ότι η απαίτηση είναι φυσική καθώς σχεδόν όλοι οι μαθητές στο Ronnaskolan είναι μετανάστες και έχουν ως πρώτη γλώσσα τα αραβικά.

Ο Åsa Zazi είναι υπεύθυνος επικοινωνίας στο δήμο Södertälje. Γράφει σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προς τη Samnytt ότι η αγγελία εργασίας έχει πλέον αλλάξει από αραβικά ως απαίτηση και ότι θεωρείται μόνο σαν επιπλέον προσόν.

«Τώρα συμφώνησα με τον διευθυντή του Ronnaskolan για αυτό το θέμα. Εκτιμούμε την προσοχή σας σε αυτό. Φυσικά, δεν απαιτείται να μιλάτε αραβικά για να εργαστείτε στο δήμο Södertälje. Σε αυτή τη συγκεκριμένη θέση, είναι ένα πλεονέκτημα και η διαφήμιση έχει πλέον αλλάξει », γράφει.

Ο Zazi, από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να απαντήσει πόσο συνηθισμένο είναι να δίνεται προτεραιότητα στα αραβόφωνα για δουλειές στον δήμο Södertälje επειδή θεωρούνται πιο εξειδικευμένοι από τους Σουηδούς. 

Συντακτική ομάδα

ΠΗΓΗ


1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΡΕΚΒΙΕΜ

Soon in your (national)screen,
ώ σανοφάγοι νεκροθάπται
του εθνικού μέλλοντος των απογόνων σας!

Το τελικόν μέλλον της ανθρωπότητος διαγράφεται λίαν ζοφερό και απαίσιο.
Ο Ζευς (η φυσική νομοτέλεια της ολικής ανθρωπίνης παρακμής) θα αφανίσει,
κατά τον Ησίοδο, και αυτό το αμαρτωλόν σιδηρούν γένος.
Η λευκή φυλή και η σημαία αυτής η ελληνική ήτο ανέκαθεν το σοβαρότερον ανάχωμα κατά του εξανδραποδισμού της ανθρωπότητος από τους προαιώνιους σκοτεινούς,υποχθόνιους και ίσως μη ανθρώπινους εχθρούς της.
Χωρίς την λευκή φυλή ως προμαχώνα της η ανθρωπότης απλά αυτοκτονεί μοιρολατρικά διότι καμιά άλλη φυλή πέραν αυτής δεν είναι, φύσει και θέσει ικανήκαιπροωρισμένη, δεν έχει τα απαραίτητα γονιδιακά προσόντα και αντισώματα να ηγηθή στον αγώνα δια την υπεράσπισι των ιερών και δικαίων των πολιτισμικών κατακτήσεων της ελευθέρας ανθρωπότητος.
Και δια την εξολόθρευσιν αυτής της λευκής φυλής φυσικά και δεν ευθύνεται βασικά το Ισλάμ. Απλά η λευκή φυλή αυτοκτονεί εξ ιδίας πρωτοβουλίας και το Ισλάμ αντί του φροντίζειν αυτήν ως σύμμαχό της εναντίον του μεγάλου Κακού, την πολεμά σαν να ήταν το ίδιο το κακό και όχι ο μεγαλύτερος παραστρατημένος αδελφός της. Τόσο μυαλό κουβαλά κι αυτό το Ισλάμ.