ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

- Το υπολειπόμενο πόσο από την αγορά 3+1 FDI HN αφορά το ΠΝ και όχι την ελληνική πολεμική αεροπορία. Συνεπώς μην δούμε ξεφτιλίκια με τυχόν αγορά F35. Αυτά αν τα θέλετε να τα πληρώσετε από την τσέπη σας και όχι από τα κονδύλια του ναυτικού.

Οι κορβέτες θα πρέπει να φέρουν κοινό CMS με τις FDI (SETIS). Τελειώνετε με την αχρείαστη πολυτυπία. Ιταλικές κορβέτες και λοιπές φαεινές ιδέες ξεχάστε τες μια και καλή.

- Στα ναυπηγεία Ελευσίνας μπορούν να μπουν και τα ΗΑΕ , δεν χρειάζεται να μπει η Fincantieri, γιατί πολύ απλά θα μας δημιουργήσουν στο μέλλον πρόβλημα με τους συνεταίρους τους τους Ουσαίους , οι οποίοι θα προσπαθούν να μας πουλήσουν κάπου στο 2030+ τις FFGX Constellation, πράγμα που θα είναι καταστροφικό λόγω της πολυτυπίας που θα δημιουργηθεί, η οποία με τη σειρά της θα καταστρέψει τα οικονομικά του ΠΝ.

Η Τουρκία έχει βαθιές σχέσεις με το Κατάρ, και το Κατάρ έχει αγοράσει τις Doha class κορβέτες από την Fincantieri . Δεν χρειάζεται να αποκτήσουμε κάτι κοινό που το έχουν οι σύμμαχοι των Τούρκων. Συνεπώς μια ενδεχόμενη επένδυση των ΗΑΕ στα ναυπηγεία Ελευσίνας σε συνδυασμό με τηνNaval Group θα μπορούσε να ανοίξει των δρόμο για τις gowind αλλά και για περισσότερες των 3+1 FDI HN κάπου το 2030.

Μεγάλη προσοχή Κούλη και Παναγιωτό μην ξανά δις στον διαγωνισμό για τις κορβέτες τις αμερικάνικες τράτες, γιατί θα σας πάρει ο διάολος, με το συμπάθειο. Οι free riders που μας αποκαλούσαν beggars και ο Pyatt ζητούσε 5 δις stepping stone να εξαφανιστούν από τους διαδρόμους.
Η MMSC που ευτυχώς δεν έγινε η HF2 κάηκε ως φρεγάτα. Δεν μπορούν κάτι τυπάκια με γραβατούλες, να τις παρουσιάσουν πλέον ως κορβέτες. Ή το είναι είναι ή το άλλο. Καταλάβατε; Μέχρι να δούμε υπογραφές με Γαλλία και τα ναυπηγεία Ελευσίνας στα χέρια άλλων και όχι της fincantieri που ανοίγει κερκόπορτα στους free riders Ουσαίους ΠΡΟΣΟΧΗ διότι θα σας πάρει και θα σας σηκώσει.


Καιρός να απεξαρτηθούμε από τους ισαποστάκιδες Ουσαίους, γιατί μέχρι τώρα μόνο λόγια είναι. Οι πράξεις θα ήταν να μας αποδεσμεύσουν μόνο σε εμάς JASSM ER, JSM/NSM, AGM 88ER και AIM 120D.

3 σχόλια:

Μμ. είπε...



ΕΚΤΑΚΤΟΝ

Παρητήθη ο πρωθυπουργός Κουρτς λόγω διαφθοράς.

Αμ,όταν σου 'λεγα μόνο στην Ελλάδα κάνει πρωθυπουργός δικτατορική καριέρα,
έχει την δοτή δικαστική εξουσία στο αριστερό του τσεπάκι γαρ
και στο δεξί του τα βοθροκάναλα, δεν με πίστευες!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Μμ....Tσικιρικιτζίδικα πράγματα. Για ένα εκατομμύριο λέει. Τστστσ...Ο δικός μας διακοπάρει στο Μαράθι. Καμία σχέση με τέτοιες βρωμιές. Τέτοια μικροποσά τα'χει μόνο για πουρμπουάρ.

Ο "δικός" μας είναι "καθαρός" κάνει μπάνιο στο Μαραθι .

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Βλεπω την εκπομπη ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Φωσκολο τα λεει ολα χυμα οχι μονο για τον μητσοτακη.
Εμεις εδω θελουμε κατι πιο δραστικο ξερετε οι πουστηδες δεν εχουν φιλοτιμο δεν θα παραιτηθουν μονο με αιμα θα γλυτωσουμε.
Οσον αφορα τι οπλα θα παρουμε νομιζω οτι γουσταρουμε αυτος ο μυθος οτι η Αμερικανοι κανουν κουμαντο κλπ δεν το πιστευω.
Αυτοι που κυβερνουν ειναι οι εφοπλισταδες αυτοι κανουν τις συμφωνιες με τους καουμποηδες και μας λενε οτι φταινε αυτοι.