ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.. 25 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ..25 ΕΩΣ 31 ΟΚΤΩΒΡΗ. 
 
Τελευταία εβδομάδα του Οκτώβρη..ο Ερμής ορθός στις 13°Ζυγού..θέματα Σεπτέμβρη αποκαλύπτονται τώρα..
Αφροδίτη και Ποσειδώνας φέρνουν βροχές και πλημμύρες αλλά και σε πάνε σε παραμύθια (θα πέσει πολύ παραμύθα). Ο Ποσειδώνας κάνει τα πάντα να χάσεις χρήματα..προσοχή σε απάτες..ενώ ο Δίας προσπαθεί να δώσει από τον Υδροχόο..
Η ημέρα του 《ΟΧΙ》..θα γιορταστεί με απαγορεύσεις μια και ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με Κρόνο..
Σαββατοκύριακο ένας ιδιαίτερος έλεγχος..μια και φαίνονται λάθη και έρχεται ένας δύσκολος στην αρχή Νοέμβρης (Νοέμβριος...Ημερομηνίες SOS..4..8...9..10...11..13...15..16...19) μιας και ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό.. ως ελεύθερος σκοπευτής..θα μας βάλει σε μπελάδες..  
 
Κριοί..
Πολλές συζητήσεις με το ταίρι..αναμασάτε τα ίδια όμως..Πίσω στο μυαλό λάθος σκέψεις..παραμυθιάζεστε..Φίλοι δοτικοί σας φέρνουν λύσεις..Πίεση οικονομική..θα την νιώσετε..Άρης στον Σκορπιό..προς τα που βαδίζετε..ψαχτείτε..
Ταύροι..
Εργασιακά θέματα θα συζητηθούν..και θα λυθούν.Προσοχή σε υγεία διατροφή ξεκούραση..
Οικονομικά λάθη απώλειες χρημάτων ..Κάποιο άτομο θα δώσει στήριξη ως χορηγός. Μια σχέση συνεργασία..θα πάει σε περιορισμούς.Άρης απέναντι νεύρα το άλλο σας μισό πείσματα εσείς κάποιοι πάτε για χωρισμούς..
Δίδυμοι..
Ερωτικό ταμπεραμέντο στα ύψη..όσα δεν είπατε το Σεπτέμβρη τώρα λύνουν την γλώσσα..Προσοχή τι σας τάζουν σχετικά με χρήματα και αμοιβή δουλειάς..Σε μια ομάδα σας δίνουν τα σκήπτρα αρχηγίας..
Πίεση το Σαββατοκύριακο σχετικά με ένα ταξίδι..ίσως μπλοκαριστεί.Άρης στον Σκορπιό ώρα για δράση σε πολλά...αλλά με πολύ προσοχή..
Καρκίνοι..
Στο σπίτι με τους δικούς σας προσπαθήστε να λύσετε παρεξηγήσεις..Εργασιακές απάτες μεταξύ συναδέλφων..Εάν είστε σπουδαστές ίσως κάποια προβλήματα..Αναβάλλονται μετακινήσεις ή γίνονται με δυσκολία..Οικονομικά άλλοι έχετε να λαμβάνετε άλλοι έχετε να δίνετε..Πίεση γενικά την Παρασκευή.Δράση στον ερωτικό τομέα με Άρη στον Σκορπιό..ενώ οι γονείς θα βρεθείτε μπροστά σε προβλήματα παιδιών.
Λέοντες..
Πολλά εμπόδια τα προσπερνάτε και τρέχετε τώρα..Ερωτικά ένα παραμύθι δεν ξέρω πώς θα το φάτε..ή θα το προσφέρετε..Δίας ευνοεί σχέσεις συνεργασίες..Παρασκευή αρκετά πιεστική..Άρης στον Σκορπιό θέματα σπιτιού οικογενειακά θα αρχίζουν να σας πιέζουν.
Παρθένοι...
Τα οικονομικά θα δείτε τώρα..Στο σπίτι υπάρχει μια περίεργη κατάσταση..λάθη παραλείψεις σας εκνευρίζουν.Με το σύντροφο πιέσεις θα βιώσετε..Παρασκευή περιορισμοί στον εργασιακό χώρο σας βγάζουν εκτός εαυτού.Άρης στον Σκορπιό εάν ασχολείστε με εμπόριο Διαδίκτυο μετακινήσεις ή media..εκρηκτικές καταστάσεις έρχονται..
Ζυγοί..
Προσωπικά..θέματα και παρεξηγήσεις λύνονται..Στην καθημερινότητα προσοχή στις κινήσεις υγεία διατροφή εργασία...καθημερινότητα ..Ερωτικές διεκδικήσεις τώρα ο Δίας βοηθά..Σε κάποιους όμως ο Κρόνος αυστηρός ίσως φέρει ψυχρότητα μέχρι και χωρισμούς την Παρασκευή.Άρης στον Ζυγό αρχίζουν τα έξοδα..
Σκορπιοί..
Μέσα σας οι συζητήσεις με τον εαυτό σας αλλάζουν σκέψεις και σκοπούς..Οικονομικά λάθη προσοχή..απώλειες..Μην εμπλέκεται ερωτικά και οικονομικά..Στο χώρο του σπιτιού κάτι ευχάριστο..και κάτι πιεστικό μαζί.Άρης στο ζώδιό σας ανεβαίνει η αδρεναλίνη τρέξιμο αρκετό.
Τοξότες..
Με φίλους έχετε να κάνετε..να λύσετε παρεξηγήσεις..Στο σπίτι πολύ παραμύθι σας ταΐζει κάποιος..Προσοχή στα υδραυλικά πλημμύρες..Κάτι σας απασχολεί μέσα σας ίσως με ένα σχέδιο που άλλοτε είστε έτοιμοι να το προχωρήσετε και άλλοτε διστάζετε ή βρίσκετε εμπόδια.Άρης στον Σκορπιό κρυφή δράση πολύ παρασκήνιο.
Αιγόκεροι..
Επαγγελματικά υπάρχουν πλέον πολλές συζητήσεις και λύνονται προβλήματα..Κρυφοί έρωτες δεν σας πείθουν κατά πόσο αληθινοί είναι..ίσως βρεθείτε σε αδιέξοδο.Οικονομικά κάποιοι θα πάρετε χρήματα κάποιοι θα στερηθείτε..Άρης στον Σκορπιό..κοινωνικοποιηθείτε δραστηριοποιηθείτε με ομάδες συλλόγους ομοϊδεάτες..δείτε φίλους.
Υδροχόοι..
Ταξίδια και σπουδές επαφές με το εξωτερικό προωθούνται..Προσοχή σε οικονομικά σχετικά με φίλους ίσως σας παρασύρουν σε λάθη..Ο Δίας βοηθά ο Κρόνος πιέζει...Άρης στον Σκορπιό..και προωθούνται θέματα καριέρας..
Ιχθείς..
Τα οικονομικά δείτε ..με τρίτους βάλτε προτεραιότητες..Επαγγελματικά προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες..Μέσα σας τα συναισθήματα αλλάζουν ως προς τι ζητάτε..Βέβαια αισθάνεστε κάποιοι ότι σας βάζουν πρέπει και όρους που δεν σας αρέσουν.Άρης στον Σκορπιό σπουδές ταξίδια επαφές από μακριά ευνοούνται..
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: