ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Βολές με ΑΚ-47 Kalashnikov στον Ασπρόπυργο και τον καταυλισμό των Αθίγγανων;

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Η πέμπτη φάλαγγα της βαριάς εγκληματικότητας στα καλύτερα της. Μετά κοροϊδεύουν κάποιοι τις χώρες της Λατινικής Αμερικής. Και που τα βρήκαν τα καλάσνικωφ τα γυφταριά;; Μήπως μέσα στα γκέτο τους που ΔΕΝ τολμάνε να πάνε τα ΜΑΤ και να τα ισοπεδώσουν κρύβονται και πράκτορες των Τούρκων;; Πακιστανοί, Αλβανοί και γύφτοι είναι το δεξί χέρι της Τουρκίας εντός της Ελλάδας.

Κλιμάκωση της αντιπαράθεσης της Αστυνομίας με τους Αθίγγανους στην περιοχή της Νέας Ζωής στον Ασπρόπυργο είχαμε νωρίτερα αυτό βραδύ. Πιο συγκεκριμένα,ομάδα Αθιγγάνων επιτέθηκε σε όχημα της Τροχαίας καθώς και στα ΜΑΤ. Αυτό όμως που προκάλεσε την ανησυχία της Αστυνομίας ήταν, σύμφωνα με ιδιαίτερα αξιόπιστες πηγές, οι βολές από πολεμικό όπλο που ακούστηκαν από τον καταυλισμό των Αθιγγάνων.

Εκτιμάται ότι επρόκειτο για πολεμικό επιθετικό τυφέκιο τύπου ΑΚ-47 Kalashnikov το οποίο χρησιμοποιήθηκε με βολές στον αέρα για τον εκφοβισμό της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διμοιρίες των ΜΑΤ και η ΟΠΚΕ απομακρύνθηκαν προσωρινά από την περιοχή πέριξ του καταυλισμού για λόγους ασφαλείας. Υπενθυμίζεται, ότι χρήση AK-47 είχε καταγραφεί και τον Μάρτιο του 2019 σε επεισόδια σε καταυλισμό Ρομά στη Λαμία…

Το κλίμα στον καταυλισμό των Αθιγγάνων στον Ασπρόπυργο είναι τεταμένο στα όρια της εξέγερσης. Το θέμα είναι κατά πόσον το οργανωμένο κράτος θα τους επιτρέψει μια εξέγερση που στόχο δεν έχει άλλον από την περιφρούρηση της εξαίρεσής τους από τον ελληνικό νόμο και τη συντήρηση της πρωτοφανούς παραβατικότητας στις τάξεις τους…

ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εχουν αρχισει και χτυπανε οπουδηποτε,προχτες στην ν.σμυρνη στης κουνιαδας μου την πολυκατικια δυο νεαρες ρομα επετεθηκαν σεν εναν ενοικο το χτυπησαν και τον κατακλεψαν,ευτυχως ηρθε γρηγορα η αστυνομια και της συνελαβε,ενα φιλος μου ειχε παει μενιδι και τον πλακωσανε στις πετρες και του ρημαξανε το αυτοκινητο,και καθε μερα γινονται τετοια εναντιον απλων πολιτων τα οποια δεν δημοσιευονται.Η κατασταση ειναι επικυνδινη και ασφαλως και εγω θεωρω οτι μεσα στους γυφτους υπαρχου πρακτορες του ερντογαν που χρησιμοποιουν τους γυφτους και μετα θα βαλουν και τους λαθροσκαταδες να τα κανουν μπαχαλο.
Αλλα δυστυχως οι μεγαλοι αξιωματικαρες ειναι μασοναρες και μαλλον δεν ειναι και Ελληνες.

ΑΡΡ. είπε...



Φαινόμενα πολιτικής (δημοκρατικής) σήψεως, κοινωνικής αρρυθμίας και ηθικής αποχαλινώσεως.
Η ασύλληπτος τεχνολογική πρόοδος της εποχής μας θα λέγαμε ότι προσέδωσε εις την οικονομική, πολιτική και ¨πληροφορική¨ ολιγαρχία πρωτοφανή δύναμι και επιρροή ως προς τον έλεγχο και διαμόρφωσι της συμπεριφοράς των μαζών σε βαθμό που άλλοτε μόνο η θρησκευτική μαγεία είχε κατορθώσει να επιτύχει. Εξ ού και η σημερινή των θρησκειών κρίσις και πιθανή χρεωκοπία.