ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Αν ήμουν αρχηγός της Αστυνομίας θα είχα κατεβάσει τα ΜΑΤ (μαζί τους και εγώ) και θα είχαμε ισοπεδώσει όλα τα γκέτο των γύφτων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΨΗΦΙΣΤΕ ΛΥΚΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΛΑΣ.

Βγαίνουν κυβερνητικοί πατσοκοιλιάδες και "αδελφές" φωνές και λένε "έπρεπε να τους συλλάβουν με άλλον τρόπο"τους γύφτους.. Θυμήθηκα αυτό που ζήτησε ο Σημίτης από τον Λυμπέρη όταν κατέλαβαν οι Τούρκοι την μικρή Ίμια. "Συλλάβετε τους χωρίς χρήση όπλων".. Τίποτα δεν έχει αλλάξει...

Εδώ  δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση μιας θλιβερής μειοψηφίας και θα...αντέξουν παρατεταμένη σύγκρουση με την Τουρκία...τσίρκο!!! Για μια ακόμα φορά φανερώνεται η αθλιότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Είναι γνωστό πως πολλοί ευθυνόφοβοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΛΑΣ και της Άμεσης Δράσης δεν θέλουν να υπάρχει καταδίωξη από σταθμούς ΟΠΚΕ/ ΔΙΑΣ/ περιπολικά διότι σε πολλές περιπτώσεις τα κλεμμένα εισέρχονται σε καταυλισμούς με αποτέλεσμα να υπάρχει κλιμάκωση.

Για αυτό αν ήμουν αρχηγός  της Αστυνομίας θα είχα κατεβάσει τα ΜΑΤ (μαζί τους και εγώ) και θα είχαμε ισοπεδώσει όλα τα γκέτο των γύφτων. Θα τους έστελνα να πάνε να ζήσουν μαζί τα άλλα σκουρόχρωμα αδέλφια τους τα Πάκια πίσω στην σκατότρυπα από όπου μας ήρθαν. Θυμάστε που παλιά ήταν στην μόδα να καταλαμβάνουν λεωφορεία με ομήρους μέσα τους επιβάτες με την χρήση χειροβομβίδας;; Μόλις έπεσε νεκρός από σφαίρες ο πρώτος ληστής σταμάτησε αυτή η "μόδα". Το ίδιο θέλει και εδώ μόλις ισοπεδωθούν 2-3  γκέτο των γύφτων θα ηρεμήσουν και θα γίνουν υποδειγματικοί πολίτες.

6 σχόλια:

ΑΡΡ. είπε...



Τί να περιμένοις από μια χώρα ξενοδούλων, αναρχοειρηνιστών, ηττοπαθών και ριψάσπιδων, επαγγελματιών δικαιωματάκηδων, διαφορετικαρέων, συνειδητών προδοτών του φύλου και της φυλής των; Αυτονόητα ουσιώδη συστατικά του πολιτισμού όπως λογική, νόμος, ισονομία και τάξις, αριστεία-αξιοκρατία
είναι terra incognita γι αυτούς έως και κόκκινο πανί. Είναι γαρ παρασιτικά γεννήματα ηθικής εξαθλιώσεως και καρκινώματα της κοινωνικοπολιτικής διαβρώσεως και αποσυνθέσεως.

Ανώνυμος είπε...

παντα ετσι ηταν το κρατος των οφικιαλιων, για πηγαιντε τα βραδυα κατα το ζεφυρι και ανω λιοσια να δειτε τι εμποριο ναρκωτικων και οπλων γινεται θα σας πεσουν τα μαλια...

ΔΙΟ είπε...

https://www.aftodioikisi.gr/proslipseis/proslipseis-5-atomo-sto-kemea-prokiryxi/amp/

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι λέει το παραπάνω?

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εγω φιλαρακιμ σε ψηφαω αλλα δεν εκαναν και τιποτις τα παιδια ενα....αυτοκινητακι πηραν ετσι λεει ο μπαμπας τ'.
Δηλαδη ειναι κατι φυσικο,αρα οταν εγω τον τουφεκισω θα τον παραχωσω και παει το παλιαμπελο.
Αυτο ειναι το μηνυμα και μην σκεφτειται τιποτε αλλο ειναι κανονικος πολεμος παρτε απο τωρα αποφασεις καντε σεναρια και μην κοιμαστε απο το αλλο πλευρο.
Δεν υπαρχει κρατος ολοι αυτοι θα πεσουν να μας φανε και εμεις θα παιρνουμε τηλεφωνο την αστυνομια που δεν θα ερθει ποτε.

Ανώνυμος είπε...

Κι όταν οι γύφτοι πυροβολάνε μέσα σε κατοικημένη περιοχή και σκοτώνουν παιδάκι δικό μας στο Δημοτικό, δεν τρέχει μία. Και το κωλοκράτος δεν δίνει αποζημίωση στην οικογένεια του παιδιού.

Φυσικά, μην περιμένετε να σταματήσουν τους γύφτους απ' τις παρανομίες, διότι αυτοί κάνουν τη βρωμοδουλειά. Το λιανικό εμπόριο πρέζας οι γύφτοι, το χονδρεμπόριο γίνεται στα σαλόνια. Αν οι μπάτσοι ρίξουν ένα μπερτάχι στον κάθε γύφτο βαποράκι που πιάνουν, θα φτάσουν αμέσως στον χονδρέμπορο. Κι αυτό δέεεεν συμφέρει σε μερικούς.

ΑΡΡ. είπε...



Απόλυτον δε τυραννίαν έχομεν όταν το κράτος αντί του πατάσσειν
το ωργανωμένον έγκλημα επ' ωφελεία του λαού, συνεταιρίζεται κρυφίως
και συγκυβερνά μετ'αυτού επί ζημία του λαού.

(Ωδάρχης)