ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Το είπε οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν από τους εμβολιασμένους.!!!!


 ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 
Το είπε οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν από τους εμβολιασμένους.!!!!
 
Ανάλυση στο τι μας λέει ο ποιητής:
 
Οι εμβολισμένοι λόγω του πιστοποιητικού που έχουν δεν υποβάλλονται συχνά σε τεστ , έτσι είναι δυνατόν να είναι φορείς και μεταδότες του ιού σε αντίθεση με τους ανεμβολίαστους που ελέγχονται μέχρι και 2 φορές την εβδομάδα και τίθενται σε καραντίνα άμεσα σε περίπτωση μόλυνσης.
 
Επόμενο στάδιο τεστάκια υποχρεωτικά και για τους εμβολιασμένους και όλοι μαζί εμβολισμένοι ανεμβολίαστοι μια χαρούμενη παρέα καθώς νομοτελειακά η εξάπλωση του ιού και των μεταλλάξεων του δεν μπορεί να περιοριστούν με τα εμβόλια.
 
Δεν πρόκειται για λανθάνουσα γλώσσα αλλά για .. χρησμό. Και αν αναρωτιούνται κάποιοι τι ήπιε και λέει την αλήθεια ,η αν τρελάθηκε;; Καθόλου , ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσουν όλο το εύρος της πανδημικής κρίσης κατά τέτοιον τρόπο που να περιορίσουν ταυτόχρονα και τις κοινωνικές αλλά και οικονομικές εντάσεις στο μεγαλύτερο δυνατόν.
 
Οι δε περιορισμοί δεν είναι απαραίτητο να αναφέρονται μόνο κατά των ανεμβολίαστων. Περιορισμός λογίζεται και τα υποχρεωτικά τεστ σε εμβολιασμένους για είσοδο σε κλειστούς χώρους.

1 σχόλιο:

Μμ. είπε...



Όλοι το ίδιο είμαστε
σε τούτον τον κοσμάκη
όσοι τον τρόμο αψηφούν
κι όσοι τον Σκάι προσκυνούν
στήνοντας κωλαράκι.