ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Επικίνδυνα ρήγματα στο κτίριο της Βουλής

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επικίνδυνα ρήγματα στο κτίριο της Βουλής

Αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα.! Είναι η καλύτερη είδηση για να ξεκινήσει η μέρα μας καλά. Πόσοι άραγε γνωρίζουν ότι στο σημείο που είναι χτισμένη η σημερινή Βουλή των Ελλήνων , ήταν ο Ναός του Κρόνου;; Αυτά τα σαρκοφάγα και τυφώνεια ανθρωπόμορφα τέρατα που είχαν χτίσει εκεί τα παλαιά ανάκτορα, ήξεραν που τα έχτιζαν. Όλοι μέσα στην Βουλή τον Κρόνο υπηρετούν. Κάτω από την Βουλή υπάρχουν δαιδαλώδες σκοτεινές υπόγειες σήραγγες που οδηγούν στο μνήμα του Κρόνου. Εκεί είναι θαμμένος. 

Κάτι έχει αρχίσει να "κινείται" δεν το νοιώθετε;; Πρώτα ο καρκίνος της Ντόρας τώρα αυτό...όλα αυτά είναι ..προμηνύματα....για αυτό που έρχεται. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Εγώ προειδοποιούσα ΕΔΩ..."  23 χρονών παλικάρι...ο Ιάσωνας. Έλεος.!! Δεν θα την γλυτώσετε λαμόγια."

Καλημέρα σε όλους τους Έλληνες.!!

6 σχόλια:

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΑΝΤΗΣ είπε...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ?...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ?..ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

Μμ. είπε...










Μη παίζε Λ.
Αι ¨πηγαί¨ ελληνικής αληθείας γαρ στοχοποιούνται αμέσως και απσσύρονται της κυκλοφορίας και καταστρέφονται από την νεοταξική διεθνή συνωμοσία όπως η αρχαιοελληνική γραμματεία και η πρόσφατος ¨Εγκυκλοπαίδεια Ηλίου.¨ Προσοχή λοιπόν.
Ο Λύκος ωρύεται απροσχηματίστως πλέον.







Ανώνυμος είπε...

Και (πολύ) παλιότερα ήταν Τυφώνειο. (Για τον φίλο που ρωτάει, δεν υπάρχει βιβλιογραφία.)

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερη είδηση; μην είσαι τόσο σίγουρος.

Διότι, για να ηρεμήσει το Τυφώνειο (που άρχισε να ξυπνάει), θέλει μεγαλύτερες ανθρωποθυσίες, απ' όσες του δίνουν τακτικά για να ξυπνήσει.
Βλέπε Ιουστινιανό με Αγία Σοφία. Τριάντα χιλιάδες κόσμο έσφαξε, προκειμένου να μην κουνιέται από σεισμούς ο ναός που θα έχτιζε. (Κι εκεί από κάτω, Τυφώνειο υπήρχε κάποτε - κι η Αγία Σοφία μπήκε από πάνω σαν καπάκι με απαγορευτική αιθερική σφραγίδα. Τί νομίζετε; )

Δηλαδή, αν έπεσα μέσα στην εκτίμησή μου, αλοίμονό μας λίαν προσεχώς.

Ο ίδιος ανώνυμος με παραπάνω.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Δηλαδή, αν έπεσα μέσα στην εκτίμησή μου, αλοίμονό μας λίαν προσεχώς."

Μα γιατί το λές αυτό;; Από εκεί θα έρθει η ήττα του Αντίχριστου.!!! Και άνοιξαν οι 7 σφραγίδες....τις αιθερικές σφραγίδες υπάρχουν κάποιοι που μπορούν και να τις ανοίξουν...αλλά και να τις κλείσουν. Το αίμα το θέλουν για την ψυχοκίνηση γιατί νομίζουν ότι έτσι θα σπάσουν τις αιθερικές σφραγίδες.

Οι σφραγίδες θα ανοίξουν...αλλά ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.!!

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή θα έτριζαν τα κόκκαλα του 'Αγνωστου Στρατιώτη........
200χρονα από την Επανάσταση, και η παρέλαση έγινε για τον προτέκτορα εξ'Αγγλίας, και τα εδώ τζουτζέκια του.
Περιμένω με ενδιαφέρον την απάντηση του Κοσμά του Αιτωλού στον δήμαρχο Ιωαννίνων και την γνωστή κυρία (με το "Π"κεφαλαίο) για το συνέδριο για τον Αλή Πασά.Εκτός αν αυτή την περιλάβει η ΚυραΦροσύνη