ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ...ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα χθές για την αινιγματική δήλωση που έκανε ο Ερντογάν : «Προχωράμε σε ένα νέο πόλεμο οικονομικής απελευθέρωσης».!!!!!

 Για πείτε μου αγαπούλες μου, όσοι αρέσκεστε στην διεθνή πολιτική, τι θέλει να πει ο ποιητής με την παρακάτω δήλωση και που άραγε απευθύνεται;;; Διότι σε κάποιον/ους έστειλε αυτό το μήνυμα. Και γιατί το έστειλε τώρα το μήνυμα 2 μέρες πριν την ανάδειξη του νέου Προέδρου στις ΗΠΑ....τι φοβάται μήπως βγεί ο sleeping Joe, και χάσει την στήριξη από το κολητάρι του τον Τράμπα;;

Δηλαδή ο Τούρκος πρόεδρος, απειλητικά είπε η Τούρκια θα σπάσει την οικονομική πολιορκία που δέχεται και θα προχωρήσει σε μια μεγάλη διαρθρωτική αλλαγή τόσο σημαντική, όσο η η κατάργηση των παραχωρήσεων στις δυτικές δυνάμεις από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Και ότι Τουρκία διεξάγει πόλεμο ενάντια σε ένα «τρίγωνο του διαβόλου» αυτό των επιτοκίων, του πληθωρισμού και των συναλλαγματικών ισοτιμιών, όπως δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan μία μέρα μετά τη νέα μεγάλη πτώση της λίρας.

Από  ποιόν θέλει οικονομική απελευθέρωση άραγε;; Από τους Ρότσιλντς... ποιος άλλος θέλει τα ίδια;; Τι αντιπροσωπεύουν οι Ρότσιντς, ο Μπάιντεν και ο Μακρόν που στηρίζει το Charlie που εκδίδεται από την Liberation των De Rochild;;;; Την ΝΤΠ...που είναι ο ένας από τους δύο Σεληνιακούς Βασιλικούς Οίκους στον πλανήτη. Ποιός είναι ο άλλος Σεληνιακός Βασιλικός Οίκος που αντιμάχεται τον πρώτο;; Ο Πούτιν και οι σύμμαχοι του..αλλά και ο Τραμπ . Άρα τι μας λέει ο Ταγίπ;; Αντίο Δύση, αντίο ΝΑΤΟ Πως θα αντιδράσουν οι νεοταξίτες βλέποντας αυτό;; Με κυρώσεις και ένταση. Που θ γίνει αυτό;; Στην γειτονιά μας.!!!

Βέβαια οι δύο τελευταίοι που έλεγαν παρόμοια πράγματα με τον Ταγίπ, ξέρουμε τι έπαθαν.

Και επειδή γνωρίζει τι τον περιμένει έτσι και χάσει ο Τράμπ..για αυτό και η συγκεκριμένη του δήλωση. Είναι σαν να απειλεί και να λέει, ότι πάει γραμμή σε αμυντικό και στρατιωτικό σύμφωνο με την Ρωσσία και την Κίνα, και ότι θα απομακρυνθεί από το δολάριο σαν παγκόσμιο αποθετικό νόμισμα. Οπότε έχουμε τζάκ-πότ και κρατάμε τις ανάσες μας. Διότι ο Ταγίπ στην ουσία μας είπε ότι θα βγεί και από το ΝΑΤΟ και θα απομακρυνθεί από την Δύση. Μάλλον τον βλέπω να έχει το τέλος του Μεντερες...και η χώρα του θα πάθει μεγάλη καταστροφή. Διότι το ΝΑΤΟ δεν είναι παπούτσι το φοράς και αν δεν σου κάνει το βγάζεις.

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

Μπορεί να μην μας αρέσει-συμφέρει η συμπεριφορά του, αλλά είναι ανώτερος σαν παίκτης από πολλούς δυτικούς σπουδαγμένους.... Μέχρι στιγμής είναι κερδισμένος στο τραπέζι. Αν η παρτίδα τελειώσει βλέπουμε.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αυτός θα έχει το τέλος που σου έγραψα φίλε Ατμέ. Και δεν είναι θέμα αν μου αρέσει εμένα η όχι η συμπεριφορά του, αλλά ότι ΔΕΝ αρέσει σε άλλους.!! Και αυτοί οι άλλοι είναι πολύ κακά παιδάκια..!!!Συνήθως πέφτω μέσα σε ότι σας γράφω.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Είσαι γνώστης ειδικά τέτοιων θεμάτων και σίγουρα γράφεις λιγότερα από όσα γνωρίζεις , απλά η παρτίδα είναι ακόμα στην εξέλιξή και έχουν κάτσει πολλοί παίκτες στο τραπέζι. Αυτή τη στιγμή όλα παίζουν, μπορεί να έχουν συνεννόηση τα κακά παιδιά μεταξύ τους και αυτό είναι προφανές το τελευταίο διάστημα, αλλά όλοι ανεξαιρέτως είναι ακόμα καθιστοί και παίζουν. Όταν τον από-χωρίσουν από το προσκήνιο ίσως το θέμα μας να είναι πιο σοβαρό.

Μμ. είπε...


Αυτός τελειωμένος, εμείς χαμένοι από εβραιοχέρι, ποιος άραγε βυθός είναι ο βαθύτερος;

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε Καλησπέρα και καλό μήνα....
Για να το λες κάποια καλύτερη πληροφόρηση έχεις από εμάς. Εγώ το ακούω φίλε αυτό εδώ και 3 χρόνια... (όχι από σένα βέβαια). Πότε πέφτει ο ίδιος, πότε πέφτει η λίρα. Η λίρα βέβαια πέφτει συνέχεια, αυτός όμως δεν πέφτει με τίποτα. Ο Ερντογάν δέχεται άλλοτε κρυφά άλλοτε φανερά οικονομική ενίσχυση από Κατάρ και από Κίνα. Έχουν κάνει αν θυμάμαι καλά 2 ή 3 υποβαθμίσεις στην Τουρκική οικονομία και πάλι δεν πέφτει... Μακάρι να πέσει αύριο το πρωί... Εγώ θα έλεγα να μην βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι κάποιοι τον κρατάνε (Τράμπ - Ρωσία), ελπίζω όχι για πολύ... Αλλά μέχρι τότε όμως μπορεί να μας την έχει κάνει την ζημιά, λόγω του ότι μας κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ.