ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Kαι ας έρθουμε τώρα στα δικά μας..στα του Οίκου μου, που είναι η Μακεδονία. Δεν είναι τυχαίο ότι από όλη την Ελλάδα έβαλαν σε lockdown Θεσσαλονίκη και Σέρρες.!! Αυτό που γίνεται είναι μια συστηματική οικονομική εξόντωση της Μακεδονίας . Θέλουν να τελειώσουν την Β.Ελλάδα, σκοπός τους δεν ήταν μόνο να τελειώσουν την εστίαση και τα παρεμφερή επαγγέλματα, σκοπός τους ήταν και είναι η ζημιά να είναι πολύ μεγαλύτερη και να μεταφερθεί από τον έναν κλάδο στον άλλο με αστραπιαίους ρυθμούς. Ο κορονοιός στην ουσία λειτούργησε ως πολλαπλασιαστής της καταστροφής της οικονομίας , άσε που μετά για να έρθει η ανάκαμψη θα χρειαστεί ΠΟΝΟΣ και ΑΙΜΑ.!! Αν έρθει φυσικά...διότι αυτό το δεύτερο lockdown συντελεί στην καταστροφή του παραγωγικού ιστού .

Έχουν σκεφτεί άραγε οι κάτοικοι της χώρας τι θα γίνει το 2021 με περιφέρειες ολόκληρες όπως η Μακεδονία οι οποίες θα ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ;;;;

Αυτό είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα διότι η καταστροφή αυτή της ελληνικής οικονομίας μπορεί να ξεκινήσει από μια διάλυση μιας περιφερειακής ενότητας όπως της Μακεδονίας;; Δηλαδή τελειώσανε τα λιγνιτωρυχεία επάνω, τελείωσε η ΔΕΗ με το καινούργιο σχέδιο της κυβέρνησης (κυβέρνηση να την πει ο θεός) και επί της ουσίας ΕΡΗΜΩΝΕΙ ΟΛΗ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Και ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αυτήν την στιγμή στην Θεσσαλονίκη , στην Χαλκιδική και στους γύρω νομούς λόγο του φούλ lockdown που έγινε την πρώτη φορά....και το χρήμα δεν κινήθηκε δεν είχε κυκλοφοριακή ταχύτητα , ούτε στην Δυτική ούτε στην Ανατολική Μακεδονία . Έρχονται και βάζουν και το δεύτερο lockdown.

Άρα εδώ έχουμε ένα πρόβλημα το οποίο μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με τις φρικτές επιδόσεις που είχαν οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες στην Ανατολική Μακεδονία και υπηρεσίες όπως οι μεταφορές που έχουν μειωθεί κατά πολύ. Στο Κιλκίς για όσους δεν ξέρουν έχουμε ακόμα εταιρείες με φορτηγά Τράνς κ.λ.π.  Αν αυτό το δούμε όλο σαν ΣΥΝΟΛΟ, η Μακεδονία θα υποστεί μια πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά. Και λέγοντας Μακεδονία φυσικά εννοούμε Αντολική, Δυτική και Κεντρική ...δηλαδή όλη την γεωγραφική περιφέρεια με το όνομα Μακεδονία. 

Αυτό όμως θα λειτουργήσει αντανακλαστικά και στην υπόλοιπη οικονομία και θα μεταδοθεί  και σε άλλες γεωγραφικές περιφέρειες όπως η Λάρισα, που είναι όμορος με την Θεσσαλονίκη , και τα lockdown που επιβάλλουν ανάμεσα στην Θεσσαλονίκη και στην Λάρισα για παράδειγμα θα δημιουργήσουν ραγδαίες αρνητικότατες εξελίξεις μέσα στο 2021. Βάλτε μέσα στο όλο σχέδιο και το καινούργιο νομοσχέδιο που ψήφισαν για το ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ για να μπορούν να πάρουν τα σπίτια του κοσμάκη και έρχεται και σχηματίζεται η εικόνα του τι θέλουν να κάνουν. Και με ένα ΑΕΠ που θα το φτάσουν σε επίπεδα δευτέρου παγκοσμίου πολέμου...θα φέρουν την χώρα σε ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ. Όποιος μικρομεσαίος επιχειρηματίας και επιχείρηση κατάφερε και δεν έκλεισε την πρώτη φορά, στο πρώτο κλείδωμα , τους τελευταίους 2 μήνες είχε λίγο ψιλοκαταφέρει να ισοφαρίσει τις απώλειες του και να ανακάμψει να σηκώσει κεφάλι . Τώρα με αυτό το δεύτερο lockdown όλες αυτές οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα κλείσουν.!!

Και αυτό δεν είναι το χειρότερο που θα ζήσουμε, θα έρθουν και χειρότερα. Σήμερα διάβασα στο ιστολόγιο της κυρίας Σουφλή ότι τελειώνουν την Βόρεια Ελλάδα για να την μετατρέψουν σε ΕΟΖ, Θυμάστε τι λέγαμε ΕΔΩ πριν ένα χρόνο .." ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΟΖ". Διαβάστε όλα όσα γράψαμε τότε για τις ΕΟΖ και συνδυάστε τα με το δεύτερο Lockdown.

6 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Και εάν δεν γίνει συμμόρφωση,που προς το παρόν μια χαρά τους βγαίνει, μας έχουν σαν μπόνους ένα δεύτερο πακέτο ιού,που αυτό θα έχει πραγματική θνησιμότητα 30% και όχι το 0,2 που κοροϊδεύομαστε σήμερα. Τότε να δεις δραματικά γεγονότα, τουλάχιστον αυτό έχουν στα υπ όψιν. Το παιχνίδι έχει χοντρό ποντάρισμα....

Μμ. είπε...Ανοίξτε τα παράθυρα,
να ονειρευθώ και να κλάψω ελεύθερα
χωρίς γυάλινο τρόμο.

Ανώνυμος είπε...

Tους έτρωγε όμως ο κ@λος τους του Θεσσαλονικεις! Πήγαν σωρηδόν σαν τα πρόβατα να κάνουν το ψευτοτέστ. Έτσι έδωσαν πάτημα για αύξηση των κρουσμάτων οι πανύβλακες. Μας πήραν στο λαιμό τους τα πανικοβλημένα μασκοφόρα ζωντόβολα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 2 Νοεμβρίου 2020 - 10:11 μ.μ

Δεν διαφωνώ....εδώ πηγαίνουν και ψηφίζουν όλα αυτά τα λαμόγια , πιστεύοντας την παραμύθα που τους ταΐζουν πριν τις εκλογές....το τέστ δεν θα πήγαιναν να κάνουν;; Από την στιγμή που τους έριξαν και το δόλωμα για να τσιμπήσουν, ότι είναι ΔΩΡΕΑΝ.!!!

Όλα αυτά τα τέστ μούφα είναι.Εδώ ζευγάρι φίλων μου έδωσαν το όνομα τους και περίμεναν στην σειρά...αλλά επειδή είχε πολύ κόσμο και θα αργούσαν έφυγαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΤΕΣΤ.
Και τους πήραν τηλέφωνο να τους πουν ότι βγήκαν θετικοί.!!!! Σε ένα τέστ που ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , Είμαστε στην τελική ευθεία , πάνε για πλήρη οικονομική καταστροφή για αρχή από Μακεδονία, μετά θα δώσουν λύση και καλά τις ΕΟΖ με τους πρόθυμους περιφερειάρχες (για αυτό έχουν φορτώσει με δούλους Μακεδονία - θράκη για αρχή , με την Πελοπόννησο να έπεται νομίζω στο ξεκοκκάλισμα) . Το οικονομικό ντόμινο θα είμαι τρομακτικό σε όλη την Ελλάδα .Όχι 12% που λένε αλλά 30-35% θα είναι η ύφεση παντού. Σαν πόλεμος αλλά χωρίς την τότε πρωτογενή παραγωγή που βοήθησε . Και θα χρησιμοποιήσουν όλα τα στρατεύματα τους εντός , κόκκινες προβιές , μαύρες ημισελήνους , δημοσιοκηφήνες , νεόβγαλτη μπατσαρία-τραμπουκο-ματ και διοργανωτές χάους . Δεν θα λείψουν και οι Παρακρατικοί.Με.Ένσημα (ΠΑΜΕ) μαζί με ότι πρακτόρι έχει μαζευτεί εδώ . Ετοιμαζόμαστε όλοι γιατί με ένα τσαφ έχουν σε κάθε πόλη μαγιά χάους . Δείτε και εδώ https://www.bitchute.com/video/j3ei0xvHvHVn/ και να είστε όλοι καλά .

Ανώνυμος είπε...

Εν μέσω κοροϊδίας συμβαίνουν και σημαίνουν πολλά

https://veteranos.gr/anixe-tzami-sto-votaniko-tin-imera-pou-klidosan-ti-thessaloniki-mas-tromara-mas/

ΚΙΜΩΝ