ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Μειώσεις αντικειμενικών αξιών σε Κηφισιά, Εκάλη, Φιλοθέη, Διόνυσο, Βούλα, Ύδρα και Σπέτσες.! Αυξήσεις στις λαϊκές γειτονιές !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μειώσεις αντικειμενικών αξιών σε Κηφισιά, Εκάλη, Φιλοθέη, Διόνυσο, Βούλα, Ύδρα και Σπέτσες !Αυξήσεις στις λαϊκές γειτονιές!

Αλλαγές αντικειμενικών με ταξικό πρόσημο!
Διαφορετικά πώς εξηγείται το γεγονός ότι οι νέες αντικειμενικές εμφανίζονται μειωμένες στις πλούσιες περιοχές, και συγκεκριμένα στην Κηφισιά, την Εκάλη, τη Φιλοθέη, τον Διόνυσο, τη Βούλα, τη Σαρωνίδα αλλά και στα νησιά Ύδρα και Σπέτσες ενώ αντίθετα, έχουν αυξηθεί δραματικά έως και 75% στις λαϊκές συνοικίες, και συγκεκριμένα στη Δάφνη, το Περιστέρι, το Κερατσίνι, του Ζωγράφου, το Χαϊδάρι, τη Δραπετσώνα, το Μοσχάτο, την Καισιαριανή, την Ηλιούπολη, την Αργυρούπολη ή τον Υμηττό;;
 
Ή πώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι ακόμη και στο 5ο Διαμέρισμα του Δήμου της Αθήνας που κατά το μεγαλύτερο μέρος του αποτελεί υποβαθμισμένη φτωχογειτονιά με μεγάλο λαθραίο πληθυσμό υπάρχουν αυξήσεις αντικειμενικών της τάξης του 25%;;
 
Θα πρέπει να τους δικάσει ο Ελληνικός λαός. Αυτή η οικογένεια πρέπει να εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη. Μπορεί να έχουν αρπάξει λεφτά και για τα τρισέγγονα, αλλά τουλάχιστον να εξαφανιστούν.

 


1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...



Μπορεί να έχουν αρπάξει λεφτά και για τα τρισέγγονα, αλλά τουλάχιστον να εξαφανιστούν.
..........................................................

Και με την ¨ευχή¨ όλων των παθόντων Ελλήνων όπως τα εθνοπροδοτικά κολασμένα αργύριά τους γίνουνε διαβατήρια πόνου, αρρώστιας και δυστυχίας στους κληρονόμους των μέχρι και δεκάτης γενεάς.
Αμ, τί άλλο;