ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ζήκος, πρωτοπορία uber alles !

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα σας γλεντήσω ωρέ λαμόγια. Ο Κούλης δεν έχει καμία διαφορά από τον γέρο σάτυρο που υπόσχεται καραμέλες στα παιδάκια. Με ανησυχεί που δεν ανακοίνωσε πόσα θα πάρει κάθε δημοσιογράφος που εμβολιάζεται....

Κυριάκο αν ανέβεις στα 2 μύρια δέχομαι και εγώ να κάνω την πρώτη δόση εμβολίου της επιλογής σου.Αλλά η κάρτα μπροστά έτσι;; Ξεκλείδωτη για αναλήψεις και μεταφορά κεφαλαίων. Όχι κάρτα - κουπόνι. Δεν το κάνω για μένα αλλά για το αγέννητο παιδί μου να μπορεί να σηκωθεί να φύγει χωρίς πρόβλημα.. χθες.
 
Για την δεύτερη θα υπάρξει ξεχωριστή συμφωνία...150 ευρώ...καθαρή και απροκάλυπτη δωροδοκία . Τόσο κοστολογούν το μυαλό και την υγεία των νέων.
Τι Novartis και πράσινα άλογα μου λέτε 150.000.000 προς 1.000.000 νέους προσφέρουν. Φυσικά οι Εισαγγελείς κουβέντα Την διαφθορά αυτή με την δωροδοκία φυσικά θα την ονομάσουν ... κίνητρο και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
Για να δούμε έχουν δίκιο;; Γιατί αν έχουν δίκιο στους υπολογισμούς τους τότε οι νέοι όχι ένα αλλά όλα θα πρέπει να τα κάνουν. Μικρό το κακό τότε.
 
« Τα αγόρια και τα κορίτσια να χαρούν να τσιμπηθούν για να ταξιδέψουν και να διασκεδάσουν μέχρι να αφήσουμε πίσω τη μεγάλη περιπέτεια του κορωνοϊου με την κάρτα ελευθερίας θα λέγεται.» Με 150 ευρώ όλα αυτά;;
"... να χαρούν να τσιμπηθούν..." Πωπω οι τύποι δεν παίζονται.... πραγματικά δεν έχουν όρια Ευτυχώς που δεν είναι έξυπνοι και καρφώνονται.
 
Αυτό που κάνουν δεν είναι από απελπισία.... μακάρι να ήταν μόνο απελπισία. Είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. Τώρα φταίω εγώ που μου θυμίζουν αυτά ..."Μην φοβάστε. Ένα ντουζάκι μόνο είναι .Για την προσωπική σας υγιεινή .Πετάξτε τα παλιά σας ρούχα στην στίβα και βγαίνοντας θα σας δώσουμε καθαρά και σιδερωμένα".

8 σχόλια:

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αλβανοι με drone το Καταρ rafale και αυτες οι πουστρες να κυνηγανε τον κοσμακη
και με τετοια επιμονη που φυσικα οπως εγραψες δεν ειναι τυχαια.
Αν αυτοι δεν ειναι οι χειροτεροι εχθροι μας τοτε ποιος?
Το φθινοπωρο θα φερει θυελες και αυτες οι συκιες μπορει τωρα να φωναζουν υστερικα αλλα μπροστα στα αληθινα προβληματα θα καταπιουν τη γλωσσα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ ...όπως πολλές φορές έχω γράψει ο χειρότερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι οι γερμανοί, οι τούρκοι , οι αλβανοί, οι πακιστανοί κ.λ.π αλλά ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ....δηλαδή ο ποταπός κάτοικος της χώρας (όχι οι Έλληνες) και αυτό το γνωρίζουν τόσο οι Έλληνες (καλή ώρα όπως εσύ) αλλά και οι εξωτερικοί εχθροί των Ελλήνων....και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο.

Το Φθινόπωρο είτε θα αναγκαστούν να πάνε σε εκλογές, απο το βάρος των αποκαλύψεων (θα βγούνε πολλά άσχημα στην φόρα) είτε θα πάνε σε ένα νέο Lockdown για να τρομοκρατήσουν τα φοβισμένα δίποδα που κατοικούν στην χώρα των Ελλήνων.

Ανώνυμος είπε...

Μόλις προχθές έγραφα πως αυτό το μαγαζί θέλει κάψιμο συθέμελα.

Ξέχασα να διευκρινίσω..μαζί με τα τρωκτικά σαν τον Κούλη.
Τι αίσχος να δωροδοκεί τους νέους ,να εκβιάζει τους μεγαλύτερους,να φοβίζει τους ηλικιωμένους ,που αντί να απολαμβάνουν την κάθε μέρα τους ,τους μάντρωσαν μέσα και τους στέρησαν μέχρι και την αγκαλιά των αγαπημένων τους.

Ο Εθνικός μπουμπούκος καταστρατηγεί το σύνταγμα και δεν μιλάει κανένας συνταγματολόγος ,αυτοί μιλούν μόνο για τα ακαταδίωκτα των υπουργών φυσικά.

Πόσο δύσκολο είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες να κρατήσεις την δικαιοσύνη μέσα σου ,το μέτρο των πραγματικών αξιών ,να σταθείς με τα ιδανικά δίπλα δίπλα και να τα μεταλαμπαδεύσεις στους μικρότερους για να χτίσεις ένα μέλλον άξιο των προγόνων μας.

Δεν είναι απλά θλίψη για την κατάντια της χώρας,είναι η έλλειψη της προοπτικής και των ονείρων για το καλύτερο.

Θέλω τα όνειρα μας πίσω ,θέλω την χώρα μου ​πίσω​, θέλω την δικαιοσύνη ​να σταθεί ​ξανά στα πόδια της.

Θέλω να σταματήσουμε να κατοικούμε με το παράλογο παρέα .
Θέλω να σταματήσουμε να συγκατοικούμε με την τρέλα, να το βλέπουμε ως φυσιολογικό....

Κύριε Κούλη δεν υπάρχεις ...κάθε μέρα ξημερώνει και νομίζ​ω​ πως δεν έχει να πας πιο κάτω...εσύ επίμονος, πάντα​α ​με διαψεύδει​ς... ​​ και το πετυχαίνεις αδιάκοπα.
Αίσχος!!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σαφέστατα και τα τρωκτικά σαν την Κούλα θέλουν κάψιμο μαζί με την παράγκα. Με δημόσιο χρήμα, εκμεταλλευόμενος δημόσιο αξίωμα που κατέχει, προσφέρει κεκαλυμμένα με την μορφή "bonus" - κινήτρου οικονομικό αντάλλαγμα σε μέρος πληθυσμού - καταναλωτών προκειμένου να δεχθούν να τους χορηγηθεί εμβόλιο - προϊόν ιδιωτικής εταιρείας.!!!!

Προς τους νομικούς της χώρας το ερώτημα του καλοκαιριού:

Πόσες ποινικές, διοικητικές. συνταγματικές και αστικές διατάξεις παραβιάστηκαν;;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και μάλιστα για εμβόλια που είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΔΕΙΑ.!!
Νομίζει θα γλυτώσει με το "ακαταδίωκτο";;; Ούτε ψύλλος στον κόρφο του.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Εγω παλι χαιρομαι με ολα αυτα γιατι εχουμε μια ελπιδα μονο αν αγανακτησουμε ο
Ελληνισμος βρισκεται σε κρισημη καμπη οχι γιατι εχει εχθρους γυρω του αλλα γιατι τον πηρε ο υπνος!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εγώ πάλι θα χαιρόμουν ακόμα περισσότερο φίλε ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ...αν εμβολίαζαν με το έτσι θέλω , έκαναν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και στους λαθροεισβολείς. Αλήθεια δεν συ κάνει εντύπωση αυτή η ΜΑΝΙΑ τους να εμβολιάσουν τους Έλληνες και φτάσανε στο σημείο να δίνουν μέχρι και χρήματα για τους δελεάσουν...ενώ για τους εισβολείς ΔΕΝ λένε τίποτα;; Δηλαδή αυτοί ΔΕΝ κολλάνε κορονιό;; Δεν τον μεταδίδουν στους άλλους;;; ΓΙΑΤΙ για αυτούς δεν λένε τίποτε;;;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Αυτοι ειναι το εργατικο δυναμικο τους αυτους θελουν για κατοικους της χωρας οι Γερμανοι και οι εδω προδοτες.
Θυμασαι πως βρηκαν τους αστυνομικους οι χωρικοι στο νησι με τις πυτζαμες και τους εφυγε οι μαγκια?
Εκεινη την ωρα περιμενω εγω που ο Ελληνας θα τα παρει στην κρανα ,οσοι θεωρουν ακομα τον ευατο τους Ελληνα.
Η υποθεση με τα εμβολια θα σκασει το φθινοπωρο για αυτο θα κανουν τα ιδια παλι ,τα λεφτα ομως τελειωνουν να δω τοτε τι σκατα πολιτικη θα ακολουθησουν.