ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Οι δεξιούληδες περιμένουν ψήφους. Ούτε από το κέντρο θα τους πάρουν, ούτε από την "ακροδεξιά". Θα υποστούν ότι δημιούργησαν και έκρυψαν κάτω απ' το χαλάκι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διαβάζουμε :  Επίθεση Ρομά (Γύφτων) στην ΟΠΚΕ στη Φυλής. Και Νέα επίθεση με ανθρωποκτόνο στόχο κατά αστυνομικών. Το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου δέχθηκε καταιγισμό μολότοφ.

Η ΝΔ έταζε ασφάλεια. Επί ΝΔ οι μόνοι που δικαιούνται να κάνουν δημόσιες συναθροίσεις είναι οι μη Έλληνες, οι μη ορθόδοξοι. Επί ΝΔ θα ακούσουμε πως τα ΟΠΚΕ πρέπει να κάνουν πως κοιμούνται απέναντι στους γύφτους.

Επί ΝΔ (Το δεξιό αυτό μπουρδέλο) ο υπουργός προστασίας του πολίτη (ας το αλλάξουν σε προστασίας του υποκόσμου) πήρε τηλέφωνο να συλλυπηθεί τον πατέρα του ληστή γύφτου. Ο πατέρας του γύφτου απάντησε στον υπουργό και ταυτόχρονα στον ελληνικό λαό που ζει από την φορολόγηση του, πως το μπουμπούκι του το μόνο που έκανε είναι να πάρει (όχι κλέψει) ένα αυτοκίνητο. Παρέλειψε να πει πως έκανε το αυτοκίνητο όπλο και προσπάθησε να πατήσει τους αστυνομικούς. 

Επί ΝΔ ο υπουργός προστασίας του υποκόσμου Θεοδωρικάκος συμβολικά επισκέφθηκε τους 7 ΔΙΑΣ και έδωσε ειλικρινή συλλυπητήρια στον γύφτο. Επί ΝΔ μένει να ζητήσουν συγγνώμη από τον Κουφοντίνα. Επί ΝΔ ένα καταζητούμενος από την Interpol που σε εις βάρος του τρέχει ένταλμα σύλληψης κυκλοφορεί στην Αθήνα και οργανώνει μαζώξεις και θρησκευτικές τελετές, την ίδια στιγμή που η ΝΔ απαγορεύει τις μαθητικές παρελάσεις. 

Οι δεξιούληδες περιμένουν ψήφους. Ούτε από το κέντρο θα τους πάρουν, ούτε από την "ακροδεξιά". Θα υποστούν ότι δημιούργησαν και έκρυψαν κάτω απ' το χαλάκι.

Μητσοτάκη  στις εκλογές θα έχεις θέμα. Θεοδωρικάκο ή παραιτήσου ή στείλε ΟΠΚΕ και ΕΚΑΜ. Θέλετε γερή δόση της πραγματικότητας, αλλά που να καταλάβετε τι γίνετε έξω από τη φούσκα σας, όταν σας φυλάνε τον κώλο 10 αστυνομικοί. Οπλίστε την αστυνομία με αυτόματα τυφέκια των
5.56/7.62. Νέα συστήματα επικοινωνίας, με κρυπτογράφηση, αντοχή στον ηλεκτρονικό πόλεμο (τουρκίας) και C4I. Όταν ξεσπάσει πόλεμος με την τουρκία , οι επικοινωνίες των σωμάτων ασφαλείας θα πρέπει να είναι λειτουργικές και κρυπτογραφημένες. Θα έχουμε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η στάση σας δείχνει φοβικά σύνδρομα και αυτό θα το εκμεταλλευτούν όλοι, γύφτοι, λαθρομετανάστες, ποινικοί, μπαχαλάκηδες, Τούρκοι. Αργείτε. Είστε στον κόσμο σας. Καιρός να δημιουργηθεί σώμα χωροφυλακής.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

απο αυτα που γραφεις δεν προκειται να κανουν τιποτα,αλλα ακριβως τα ανιθετα,ειναι πρακτορες και δουλοι ξενων συμφεροντων,πρεπει τα σωμστα ασφαλειας και ο στρατος να κατανοησουν οτι υπηρετουν ενα ξενο και εχθρικο κρατος μεσα στη ιδια τους την πατριδα και να αλλαξουν σταση απεναντι σους κυβερνωντες μονο τοτε θα υπαρξει ελπιδα να γινει κατι,γιαυτο να απευθυνεσαι και στους ενστολους που υπηρετουν τωρα για καταλαβουν τι γινεται.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Κακό του κεφαλιού τους αν δεν κάνουν αυτά που τους λέμε. Εμείς προειδοποιήσαμε.

Ανώνυμος είπε...

Τους μητσοτάκηδες ποτέ δεν τους ενδιέφερε η επόμενη τετραετία. Δουλεύουν για την επόμενη γενιά μητσοτάκηδων. Αν τους το επιτρέπανε τα αφεντικά τους, θα είχαν ήδη πουλέψει από το Μαξίμου. Γελάνε με αυτά που γράφεις περί ψήφων. Γι' αυτά ανησυχούν κάτι βλαχοβουλευτάδες. Ο πυρήνας της δεξιάς και της οννέδ δεν ξεκαβαλικεύουν ποτέ. Κι αν δεν βγουν βουλευτές, κάπου θα τρουπώσουν. Μα στην ευρωβουλή, μα σε νομαρχίες, μα σε οτά. Κανείς δεν θα στερηθεί το παντεσπάνι.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ότι έσπειραν (Μητσοτάκηδες και βουλευτάδες) θα θερίσουν.

Όσο για εμάς....Το Πελασγικό Άργος θα εδραιωθεί έναντι του Αχαϊκού… και θα οδηγήσει την λευκή φυλή.
Το αίμα κινεί την ιστορία, και τα αγαθά κόποις κτώνται. Αν νομίζουν κάποιοι ότι έχουν νικήσει χωρίς να ματώσουν, η χωρίς να ιδρώσουν… αυταπατώνται οικτρά! Διότι στην τελική και θα ματώσουν και θα ιδρώσουν και αυτό για να εκτιμήσουν την (μυθολογική) Νίκη τους.

kakos04 είπε...

Τέτοια ξεφτίλα οι αστυνομικοί είχαν να δουν καιρό από την κυβέρνηση (να δω αν ξυπνήσουν) , μέχρι τώρα έγραφαν μόνο τον νομοταγή κοσμάκη εισπρακτικά πρόστιμα . Ο αξιωματικός υπηρεσίας να τους λέει σταματήστε (τότε για ποιο λόγο και να βγαίνουν καθόλου ), να τους ξεφτιλίζουν με σύλληψη και διαπόμπευση από τα κανάλια , άφαντοι συνδικαλιστές και ηγεσία να τους καλύψουν . Ο κλέφτης ισότιμος συνομιλητής και νταηλίκια του ένα αμαξάκι πήραμε . Τραμπουκισμός αλληλέγγυων γύφτων και γύφτων wannabe αριστερών σε όλη την Ελλάδα χωρίς να μπορεί να ελέγξει κανείς τον συντονισμό τους .
Πλέον οι αστυνομικοί γιατί να ξαναβγούν να ρισκάρουν ? Αφού τους το λένε στην σχολή περιμένετε ένα μισάωρο να τελειώσει ο καβγάς ή το έγκλημα και πηγαίνετε μετά . Αφήνω ασχολίαστο την οργάνωση της αστυνομίας , βαριά οχήματα εκτροπής - ενέδρας 0 , καρφιά στον δρόμο να τον σπρώξουν σε συγκεκριμένη πορεία 0 , παρατήρηση - καταδίωξη ήπιας μορφής με drone 0 . Οπλισμό βαρύ η αστυνομία ή καπνογόνο - δακρυγόνο για μέσα στο όχημα με κοντόκανη 0 , ελικόπτερο αστυνομίας 0 , τουφέκι ηλεκτρικής βραχυ-κύκλωσης κινητήρα 0 . Κινητοποίηση βαριών οχημάτων πέρα από τις μηχανές 0 (άγιο είχαν που δεν τους πλάκωσε στην όπισθεν ) είχα δει ένα βίντεο με απόσπασμα της καταδίωξης στο τικ τοκ αλλά δεν το βρίσκω να το βάλω . Το κέντρο διαχείρισης καταδιώξεων 0 . Ο αντιστράτηγος της πλάκας που έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη τι λέει αν είχαν απαγάγει κανένα στο πορτ-μπαγκάζ και δεν το ήξερε ? Να μας πει επίσης αν υπάρχει όπλο με χρωστική στην διάθεση της αστυνομίας να μαρκάρουν το αυτοκίνητο , για όπλο με πομπό πολλά ζητάω να το ακολουθήσουν ήρεμα ?
Σήμερα έπρεπε να έχει λευκή απεργία όλη η αστυνομία ανά την Ελλάδα για το πότε επιτρέπεται η χρήση όπλου (μόνο στο σκοπευτήριο για την ώρα) + να σταματήσει η φύλαξη επωνύμων αφού δεν μπορεί να τραβήξει όπλο , ας βάλουν οι επώνυμοι φουσκωτούς να τους πληρώνουν .
Όπως λες άμα γίνονται αυτά με γύφτους φαντάσου τι έχει να γίνει με τέτοια οργάνωση και θέληση της αστυνομίας με τακτικό ανταρτοπόλεμο ,διακοπή επικοινωνιών , ένοπλες ενέδρες και εκρηκτικά καθώς και εκβίαση μερικών ταξιάρχων με ομήρους τις οικογένειες τους να στείλουν σε παγίδες τους αστυνομικούς . Σε 3 μέρες δεν θα υπάρχει ζωντανός αστυνομικός ούτε για δείγμα . Χωρίς πυγμή & θέληση εκεί που πρέπει και σοβαρή υποστήριξη δεν πάνε πουθενά .

kakos04 είπε...

Επειδή και εγώ δεν τα πιάνω όλα που γράφει ο Λύκαστρος δείτε και εδώ που τα λέει πιο αναλυτικά:

..οι Δωριείς πάντα Έλληνες ήταν και είναι,και είχαν Έλληνες βασιλιάδες,απλά άλλο το Πελασγικό Άργος του Αχιλλέα και άλλο του Αχαιομυκηναικό Άργος του Αγαμέμνονα... υπάρχουν πολλοί Τρωικοί πόλεμοι, και όλοι τους ήταν προθάλαμος των Ατλαντικών πολέμων.
Η ιστορία πάει πολύ μακριά και δεν είναι για τους πολλούς, μιας και οι πολλοί θέλουν την ησυχία τους, η την διασκέδαση τους. Οι Δωριείς έχουν σχέση με τους Μυρμιδόνες και τον Αχιλλέα,για μένα οι Δωριείς και συγκεκριμένα οι Μακεδόνες είναι γεννετικά και βιολογικά οι συνεχιστές των Μυρμιδόνων.

η περίπτωση των Μυρμιδόνων έχει μεγάλο ενδιαφέρον,υπάρχουν πολλές αναφορές στον Όμηρο που πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.Οι Μυρμιδόνες είναι το ΠΡΩΤΟ ΑΙΓΑΙΚΟ (δηλαδή ελληνικό)ΦΥΛΟ που αναφέρεται με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΕΣ...ο Όμηρος χρησιμοποιεί τους όρους "Αχαιοί","Αργείοι",και "Δαναοί" για να περιγράψει τους πληθυσμούς του Δυτικού Αιγαίου....ΟΜΩΣ για την περίπτωση των Μυρμιδόνων ο Όμηρος αναφέρει ότι αυτοί ήταν Αχαιοί ΑΛΛΑ αποκαλούνταν και ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!..και αυτή είναι και η πρώτη χρήση του όρου αυτού.Η πρωτεύουσα του Πελασγικού Άργους (του Αχιλλέα) ονομαζόταν Ελλάς.!!

Δηλαδή στον Όμηρο υπάρχει κάτι το ξεχωριστό για αυτούς ,είναι το ΜΟΝΟ Αχαικό φύλο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ενώ ο όρος Αργείοι σαν γενικός όρος για όλους τους άλλους.Δεν νομίζεις ότι κάτι "περίεργο" συμβαίνει εδώ;;;;Με άλλα λόγια οι Μυρμιδόνες μοιάζουν να έχουν έρθει ΕΜΒΟΛΙΜΟΙ αναμεταξύ των παλατικών στρατών των άλλων βασιλείων....ο Αχιλλέας με το ΖΟΡΙ πήγε στην εκστρατεία...και μάλιστα ΔΕΝ είναι βασιλιάς σε κάποιο παλάτι,όπως ΟΛΟΙ οι άλλοι αλλά ΚΡΥΒΕΤΑΙ.!!!Κάτω από γυναικεία φουστάνια στο παλάτι του βασιλιά της Σκύρου.

Επίσης κάτι πολύ βασικό...ΟΛΗ η Ιλιάδα ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ στον ΘΥΜΟ του Αχιλλέα ΕΝΑΝΤΙΟΝ του Αγαμέμνονα η του ΚΑΥΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.Απο τον οποίο και προήλθαν όλα τα κακά και άσχημα στο στρατόπεδο των Ελλήνων.....ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΓΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΧΑΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥΣ....ΜΕΤΑΞΥ ΑΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΙΕΩΝ...Μιας και ο Αχιλλέας εκτιμούνταν ως επί το πλείστον απο τους Δωριείς (Αλέξανδρο) και ειδικότερα απο τους Μακεδόνες και τους Ηπειρώτες (ολυμπιάδα).Το οχτάκτινο αστέρι του Αχιλλέα και το δεκαεξάκτινο των Μακεδόνων ΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.Οπότε όταν μιλούμε για τους Δωριείς στην πραγματικότητα μιλάμε για την βιολογική και γεννετική συνέχεια των Μυρμιδόνων...κάτι το οποίο έχει ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με την βιασύνη των Αμερικάνων σήμερα (πριν την έναρξη του νέου Τρωικού Πολέμου), για την βιομετρική κάρτα του πολίτη ,ΚΑΙ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΜΜΟΝΗ με την ίριδα του ματιού.

Η ίριδα του οφθαλμού (όφεως θάλαμος) έχει άμεση σχέση με την "έδρα της ψυχής" την επίφυση κ.λ.π αφού πήραν και τα οστά των Μαραθονομάχων...άλλα πράγματα ψάχνουν οι Η.Π.Α ανάμεσα στους κατοίκους της Χώρας των Ελλήνων....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλό μεσημέρι φίλε Νικόλα. Πες τα για να μην τα λέω για τους αστυνομικούς. Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβουν ότι ο πραγματικός εχθρός τους είναι το ανθελληνικό κράτος που τους χρησιμοποιεί κατά πως το συμφέρει και μετά τους "αδειάζει" κανονικά.

Η ηγεσία της αστυνομίας διέταξε την ΔΙΑΣ να σταματήσει την καταδίωξη του κλεμμένου αυτοκινήτου από τον ληστή γύφτο.
Και φυσικά δεν θα τον έβρισκαν ποτέ στον καταυλισμό.
Ο αξιωματικός που έδωσε την εντολή δεν σέβεται την περιουσία του Έλληνα πολίτη.

Διότι όλοι αυτοί ΞΕΧΝΟΥΝ ότι τον όποιο μισθό τους τον πληρώνονται από την ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ του ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. Άρα στην ουσία ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ τους είναι αυτός που τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ δηλαδή ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

Μμ2 είπε...



Παραφράζοντες το περίφημο ρητό του Μπρεχτ για τις τράπεζες,
και ενώπιον όλης αυτής της υστερικής, βορειοκορεατικού τύπου,
εθνικής πενθοφορίας πολιτικών και Μ.Μ.Ε. θα λέγαμε:

¨Και τί μείζονα έθνικήν απώλειαν συνιστά ο θάνατος πολιτικού
μιας μπανανοδημοκρατίας μπροστά στην γέννησί του;¨ Έμ;

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Συμφωνω Λυκαστρε θα εχουμε τρομοκρατικες επιθεσεις,επισης πολυ σημαντικες οι επικονωνιες το τελικο συμπερασμα απο την ολη υποθεση ειναι οτι μερικες βολιδες αλλαζουν τα δεδομενα.
Δηλαδη του γαμησαν το ταμτιριρι ετσι σταματει καποιος τις μαλακιες,οσο και να φωναζουν το μονο του φαινεται ειναι ο φοβος τους.
Γι αυτο καλοι μου ημιμαθεις φιλοι καβατζωθηται με φυσιγγια γιατι πλεον αυτα θα μιλησουν.
Αυτες οι επιθεσεις απο τους γυφτους μετραν αντιδρασεις η αστυνομια δεν θα κανει τιποτε ουτε οι πολιτικοι εμεις ομως?
Εμας μετρανε τωρα ψυχραιμια λοιπον .