ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΑΠ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΑΠ ΤΟ ΑΝAΓΝΩΣΜΑ

Όπως φαίνεται σε όσα συνεχίζουν να διαρρέουν στα wikileaks, οι Αμερικανοί, μέσα από τις από τις παρακολουθήσεις του Σνόουντεν, κατέληξαν να γνωρίζουν τα πάντα σχετικά (Για τους φανατικούς της τεκμηρίωσης. Ο σχετικός φάκελος των wikileaks ΕΔΩ ):
 
*Όλες οι λεπτομέρειες των επαφών ΓΑΠ-Παπακωνσταντινου σε παρά πολλά συμβούλια και τι έλεγαν σε Ρεν-Αλμούνια-Λαγκάρντ-Τρισέ-τον πρόεδρο γερμανικής ομοσπονδιακής τράπεζας Ακερμαν κλπ τον Μάρτιο του 10 (σχετικό και με λεπτομερειες/τεκμηρίωση πέραν κάθε αμφισβήτησς καί ότι αποκαλύφθηκε τότε από ελληνικής πλευράς, σώθηκε με την σχετική στους πολλούς άγνωστη ιστορία. Ήρθε αργότερα για συζήτηση στην Βουλή αλλά την πέταξαν... χαρταετό. Εκείνη την ημέρα όλως τυχαίως έκανε και έκτακτη απεργία η ΕΣΗΕΑ αμολώντας την καλούμπα του...)
 
*Τι είπε ο Στρος Καν στην Ελλάδα για να αποφύγει το κρέμασμα και γιατί δεν τον ακολουθήσαμε….
 
*Όλες οι συζητήσεις στα γραφεία μας στην ΕΕ, τα όσα έλεγαν δικοί μας τραπεζίτες, την δυναμικότατη αντίσταση μας στα μνημόνια της παράδοσης κλπ…
 
*Τι είχε προτείνει η αμερικανική πλευρά για να αγοράσει μεγάλο μέρος του χρέους μας…και γιατί δεν έγινε…πως θα μπορούσαμε να σωθούμε…ποιοι οι άνθρωποι της ΕΕ-ΕΚΤ στην χωρά μας…αυτοί που δεν φαίνονται…

*Τις αναφορές σε ΑΟΖ σε ΕΕ και στο ΝΑΤΟ…και θέματα που αφορούν μυστικές συζητήσεις με Ισραήλ /ανάπτυξη πυραυλικών συστημάτων στη νότια Ευρώπη….
 
*Τις λεπτομέρειες για την παρουσία-ενέργειες ξένων αεροπορικών αποστολών την περίοδο των βομβαρδισμών στην Λιβύη.
 
*Τις λεπτομέρειες σχετικά με τα γερμανικά όπλα στην χωρά μας…και οι εκβιασμοί του Βερολίνου.
 
*Όλο το παρασκήνιο και οι συνομιλίες για το τρίτο μνημόνιο. οι επαφές με Μέρκελ-Σόιμπλε και τα διάφορα ανώτατα στελέχη με την δικομματική κυβέρνηση. Πώς η Μέρκελ έβριζε την χωρά μας….τι έλεγε διευθυντικό στέλεχος του Σόιμπλε, κατηγορώντας την Ελλάδα στους Αμερικανούς…/όλη η ιστορία περί Ρωσίας-Kίνας κλπ για δάνεια….
 
*Τις επαφές του εδώ γραφείου της ΕΕ με τις ελληνικές αρχές/ΥΠΕΞ-ΥΠΟΙΚ κλπ.
 
*Την πλήρη αναφορά των πεπραγμένων των συνόδων της ΕΕ της τελευταίας τριετίας για όλα τα ζητήματα, επίσης των G-8, G-20, της πυρηνικής διάσκεψης, των συνόδων του ΝΑΤΟ σε Βουκουρέστι. Στρασβούργο, Σικάγο…
 
*Όλες οι διαφορές μεταξύ Γερμανών και Γάλλων για το ελληνικό ζήτημα…επίσης για Ισπανία και Πορτογαλία. απαξιώθηκα σχόλια της Μέρκελ, του Ράστερ, του Σόιμπλε για τις οικονομίες του νότου…και καμία αντίδραση από πλευράς των αρμόδιων των κρατών της νότιας Ευρώπης!!!
 
*Το τι συμβαίνει με τα εναπομείναντα πυρηνικά όπλα /τακτικά/σε πέντε χώρες του νάτο.
 
*Όλο το πακέτο της Siemens…..
 
*Όλες τις λεπτομέρειες από τις συζητήσεις του Eurogroup επί Γιούνκερ….καθώς και 4 ειδικές διασκέψεις της ΕΚΤ επί προεδρίας Ντράγκι…για το τρίτο μνημόνιο της Ελλάδος.
 
*Ποιος είναι ο διεθνής τραπεζίτης που θέλει να βγάλει καυτό βιβλίο για την οικονομική ομηρία των λαών της Ελλάδος και Πορτογαλίας….
 
*Όλες τις λεπτομέρειες για 6 εκθέσεις σχετικά με τους υδρογονάνθρακες στην μεσόγειο…και τις διαφωνίες Ελλήνων και λοιπών σχετικά με το τι υπάρχει και τι δεν υπάρχει.
 
*Πολλά στοιχειά μέσω υποκλοπών από το σύστημα κωδικός ονομασίας Perdido….για Ελλάδα-Βαλκάνια -θέσεις της ΕΕ για τρομοκρατία κλπ…/το dropmine για Ελλάδα…και τι είχαν ετοιμάσει με 3 κορυφαία ινστιτούτα οι Αμερικανοί για να κουρέψουν σαρωτικά το ελληνικό χρέος…και πως οι Γερμανοί αντέδρασαν. Η σκληρή αντιπαράθεση Γκάιντνερ με Σόιμπλε…και η θέση των ΗΠΑ ότι δεν εκδικούνται και δεν συμπεριφέρονται έτσι σε συμμάχους!!! Γιατί δεν μίλησαν οι δικοί μας τότε….».
 
*Το τι είπε η τότε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Ράις…στον Γερμανό πρέσβη στον ΟΗΕ για το θέμα της Ελλάδος…η σφοδρή αντιπαράθεση…
 
Θα μου πεις περασμένα ξεχασμένα, ίσως.
Θα σου πω ότι σχεδόν όλα αυτά που δημοσιεύονται τώρα στα wikileaks, καθόλου τυχαία, ρίχνουν ακόμα κυβερνήσεις!
 
Ας αρχίσουν να ανησυχούν σοβαρά και τα εδώ ζαβά που ακόμα έχουν δημοσιογραφική ασυλία, ποντάροντας στο συλλογικό μας Αλτσχάιμερ. Αλλά και να τοποθετηθούν ξεκάθαρα και με αλήθειες όσοι διεκδικούν τώρα αρχηγίες κομμάτων, πχ στο ΚΙΝΑΛ, για όλα τα παραπάνω.
 
Μόνο με καλούς λογαριασμούς μπορούμε να πάμε πιο πέρα. Νομίζω.

8 σχόλια:

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τhe smoking gun documents που μπορούν να καταστρέψουν την καριέρα του Παπανδρέου, λέει:

https://www.zerohedge.com/article/smoking-gun-document-could-terminate-george-papandreous-career?fbclid=IwAR0LCAJeh9Al7tjPfVzVa6hWUX_YzXZaK9m2m0B6SwGMiVbleMiWOTHe1-E

Σώθηκε μεταφρασμένο από τον Γ.Π. εδώ:

https://giatinkinonikiaristera.blogspot.com/2011/11/tyler-durden-zerohedgecom-952010.html?m=1&fbclid=IwAR3GpZVe-jPAZwpzPm3MD8I0_LHZMdmC2r0WQ0sCLYp6Gl7sp_kPpNpLnMM

Ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (!) είχε βλέψεις για γγ του ΟΗΕ. Οι τελευταίες όμως γεωπολιτικές ανακατατάξεις τον αναγκάζουν να ασχοληθεί με πιο πεζά πράγματα. Πχ τα family business με ένα Νορβηγικό fund, το ΚΙΝΑΛ, και άλλα τέτοια.

Είναι ΟΛΟΙ μου τόσο χαζοί που νομίζουν ότι μπορούν να κρατηθούν κρυφά την εποχή του ίντερνετ.

ΝΙΚΑΝΔΡΙΚ είπε...

Καλημερα ημιμαθεις φιλοι μου Λυκαστρε παλουκωσε τους σαν τον Βλαντ Τεπες!!

Μμ. είπε...



Και εν τω μεταξύ ο άφιλος καρκίνος επισκέπτεται επί τέλους
και την αναθεματισμένην δρακοφωλιάν.
Είπαμε ό,τι κάνοι εις σωτηρίαν ημών, όπως και δια τα εξοπλιστικά,
ο θεός της Ελλάδος πλέον.
Ελλάς εις τον αστερισμόν του ζόφου, παρητημένη και παραδεδομένη
προ πολλού εις το έλεος της τύχης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Μμ....Αυτό ως προειδοποίηση σε όσους θέλουν να μου επιβάλλουν την δική τους άποψη και για τους δικούς τους φυσικά λόγους. Θα τους θάψω όλους.!!!

Νομίζουν ότι θα την γλυτώσουν από την στιγμή που τους έπιασα στο στόμα μου;;; χα χα χα χα Δεν θα την γλυτώσει η Ντόρα ότι θεραπεία και να κάνει.

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , στο καλό και να μας γράφει η δρακοφαμίλια ,ευκαιρία ήταν αν είχαμε ΕΥΠ με το εμβολιαστικό σόου όλων των βολευτών με νεράκι να έκαναν πρόσμειξη με κάνα επιταχυντικό θανάτου όπως κάνουν στον απλό κόσμο να τους ξεφορτωθούμε αθόρυβα και στειρωτικό για τις οικογένειες τους . Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το θράσος του ΓΑΠ να εμφανίζεται (+Παπακωνσταντίνου και ο εξαφανισμένος Γεωργίου που έπρεπε να είχαν κρεμαστεί και οι τρεις μαζί) για την προδοσία , είχε κάνει την ανακοίνωση ο βλάκας από το Καστελλόριζο να προλάβει να εξαφανιστεί Τουρκία αν κάτι δεν πήγαινε καλά . Οι Αμερικανοί αν ήταν σοβαροί σύμμαχοι θα είχαν κρεμάσει το πολιτικό σύστημα στα μανταλάκια πολύ καιρό τώρα. Ποτέ δεν είναι αργά . Το θέμα είναι ότι μόνο με λαϊκό δικαστήριο θα είχαν την τύχη που τους αξίζει .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Kαλησπέρα φίλε Νικόλα....Ο γιός τη γιαχωβούς Ο ΑΛΗΤΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ στην Ελλάδα, αλλά θα του έρθει η δική ταφόπλακα στο κεφάλι. Προφανώς αγνοεί ότι μετά την Νίκαια το 2010 ο ΓΑΠ δεν έχει καριέρα παρά μόνο στο κανό, αλλά κι αυτή κάτω του μετρίου...Ποιος χ@ζει σήμερα τον χαζο-ΓΑΠ;; Ούτε καν ο Λασκαριδης θα δεχόταν να το κάνει...

Μμ2 είπε...



ΤΡΙΣ ΑΝΑΘΕΜΑ!

Στα κολασμένα κρύα Τάρταρα, τέρμα πάτο, όλα τα δρακόσογα, η μισελληνική πολιτική δρακοσπορά μαζί με τον δρακοθεό τους, να τρώει ατέλειωτα
η μεν τα καυτά ξερατά και σκατά του δε.
Τα ξεχειλισμένα ποτάμια της οργής των δικαίων πάντα να τους πνίγουν
και οι χρόνοι τους είεν σκοτάδια αξημέρωτα. Οι ξενοπουλημένοι οποίοι καταστρέψαντες, χρεωκοπήσαντες και ισλαμοποιήσαντες την πατρίδα,
σε τέσσερις μόλις δεκαετίες, ξερίζωσαν και ξετόπισαν την μισή ελληνική νεολαία οικονομικούς μετανάστες και την άλλη μισή άφησαν βορά, να τρώει ζωντανή ο Μινώταυρος της ανεργίας. Ανάθεμα και τρις ανάθεμα!

ΑΡΡ. είπε...



ΟΙ ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ

Οι μισούντες μέχρι τέλους είναι ηθικά ισοδύναμοι με τους αγαπώντας μέχρι τέλους. Προφανώς και θα έχωσι αμφότεροι δια τούτο τους σοβαρούς των λόγους.
Προς τούτοις δε, ούκ έστι μείζων ανθρωπίνη ηθική διαστροφή και κατάπτωσις αυτής που συγχωρεί, αγαπά (και ψηφίζει), μαζοχιστικώς-θρησκευτικώς-χριστιανικώς, τους κατ’ εξακολούθησιν πολιτικούς ΒΙΑΣΤΆΣ, δυνάστας και βασανιστάς αυτού, ως κατωτέρω...

Η ΕΠΚΑΙΡΟΤΗΣ
Μια Ελλάδα... δίχως Έλληνες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο «άνοιγμα» των εργασιών του φόρουμ «Η Ελλάδα 2040», το οποίο διοργανώνει η Επιτροπή της Γιάννας Αγγελοπούλου για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
(Ωδάρχης)