ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Το Ελληνικό Ναυτικό εν έτη 2021 ακόμα δεν έχει νέες τορπίλες.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Δεξιούληδες αυτό πρέπει να πόνεσε πολύ. Μέχρι σήμερα λέγατε : Το ΠΝ ξέρει. Εμπιστευόμαστε τη πολιτική ηγεσία και το ΑΝΣ. Έχουν γνώση οι φύλακες. Παπάρια έχουν γνώση οι φύλακες.

Ενώ το Ελληνικό  Ναυτικό εν έτη 2021 ακόμα δεν έχει νέες τορπίλες. Υποτίθεται πως θα έκανε σύμβαση για γερμανικές που ήδη έχουν οι μογγόλοι , οι οποίοι ισχυρίζονται πως ανέπτυξαν τα ανάλογα αντίμετρα. Στο μεταξύ περιμένουν από ένα άνθρωπο που όλη του η ζωή είναι ένα πολιτικό πάρε - δώσε, να καταλάβει την κρίσιμη κατάσταση του ΠΝ. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Μα φυσικά ο Happy Traveler .!!!!

Δύο  χρόνια τώρα αγοράζουμε φρεγάτες, 2 χρόνια τώρα οι meko λιώνουν, 2 χρόνια τώρα έχουμε επιτρέψει στον Pyatt να μας συμπεριφέρεται σαν μπανανία. 2 χρόνια τώρα δεν έχουμε βάλει επιχειρησιακά κριτήρια. 2 χρόνια δεν έχουμε δηλώσει στους Γάλλους πως θέλουμε απαραίτητα και quad pack mrsam πέραν των 24 aster 30. Για 2 χρόνια έχουμε αφήσει το τιμόνι της χώρας σε συμμάχους που υποτίθεται θα ματώσουν σε εμάς. 2 χρόνια τώρα δεν έχουμε δει υπογραφή κάτω από κείμενο που να λέει ποιο blk SM2 αποδεσμεύεται. Αποτέλεσμα μια πολλά υποσχόμενη πρόταση είναι εκτός λίστας για χάρη του περιπολικού MMSC, που το αμερικάνικο ναυτικό δεν παραλαμβάνει.

Επειδή πάμε και σε εκλογές  αποφασίζουμε να πούμε πως  η Νέα Τυφωνία (Τουρκία) είναι ασφαλής χώρα μπας και συσπειρώσουμε το εθνικιστικό - πατριωτικό μέτωπο, μέχρι να εξασφαλίσουμε την εξουσία και μετά θα το πνίξουμε ξανά. Το 2018 -19 μπορεί να μη ξέρατε. Ο Φοινικοβαβυλώνιος Κούλης είχε δηλώσει πως θα πατάξει τον νατιβισμό, τους Ιθαγενείς. Το απέδειξε στα νησιά, αλλά για καλή του τύχη δεν του βγήκε και έδεσε το γλυκό με τον Έβρο. Αυτή τη φορά όμως ξέρετε. Αυτή τη φορά να προσέξετε περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: